ekuponok.com

Bonami Kuponok és Akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen szállítási módok vannak Bonami-ban?
A Bonami számos szállítási lehetőséget kínál. Választhat személyes átvételt a boltjukban. A Bonami a postapontot is támogatja: 790 forint. Magyarországon több mint 2900 gyűjtőhely működik. A Magyar Posta 790 Ft, szállít az Ön ajtajára, és egész Magyarországra szállítja. DPD 790 HUF, Magyarország egész területére leszállítva.
Hogyan tudok fizetni Bonami-ban?
Az online hitelkártyás fizetés a Bonami webshopjában a leggyorsabb és legbiztonságosabb fizetési mód, elfogadják a Visa és a Mastercard kártyákat. Online áruházuk a biztonságos GP WebPay online fizetési rendszert használja. Ha termékeket rendel a készletükből, általában 5 napon belül kiszállítják. Fizethet banki átutalással és utánvéttel is.
Van pontgyűjtési program a Bonami-ban?
Bonami hűségpontokkal jutalmazza az ügyfeleket. Használjon hűségpontokat a kedvenc termékek megszerzéséhez! 1 hűségpont = 1 Ft. A hűségpontok használatával kevesebbet fizethet a kiválasztott termékekért. Minél több hűségpontod van, annál több forint kerül levonásra az árból. Termékek hozzáadása a bevásárlókosárhoz automatikusan levonja a pontokat. A pontok megszerzésének számos módja van, például 1750 forint hűségpontok regisztrációja és megszerzése. A tagpontok 5 napig érvényesek.
Miért jó, hogy letöltöm a Bonami alkalmazását?
Telepítse Bonami vadonatúj mobilalkalmazását, és szebbé tegye otthonát ma! Alkalmazásaik letöltésének számos előnye van, például minden nap új inspiráció; sokféle választási lehetőség; könnyedén és gyorsan navigálhat közöttük; első vásárlásakor 1750 forint bónuszt kap; felsorolhatja kedvenc termékeit; bármilyen újítás [ MERCHANTNAME] értesíteni fogja.