ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bonprix

Bonprix Kedvezmények 60% - Január 2022

FAQ for Bonprix

Kedvezményhez juthatok, ha feliratkozom Bonprix hírlevelére?

Természetesen! Ha feliratkozik a Bonprix hírlevelére, 1500 forintos kupont kaphat! Addig használható, amíg a megrendelés értéke 5.990 Ft. A kuponok mellett megismerheti a legjobb kuponokat és akciókat, a divatirányzatokat és stíluskoncepciókat, valamint a legújabb eladásokat is. A hírlevelben tájékoztatják Önt az aktuális akciókról, hírekről és árcsökkentésekről. Hetente többször megkapja a hírlevelüket.

Hogyan kell fizetni a Bonprix-ben?

A Bonprix fiókban kétféle módon fizethet: hitelkártyával és utánvéttel. Elfogadják a Mastercardot és a Visa-t. A nyugta és a fizetés minden szállítási módra érvényes. Az online megrendelés után e-mailt kap a megrendelés megerősítéséről. Sajnos nem lehet részletekben fizetni. A G-pay jelenleg nem használható fizetésre, de a Bonprix már bevezeti.

Bonprix-ben melyek a kézbesítési módszerek?

A Bonprix -ben három kézbesítési mód közül választhat: házhoz szállíthatja a Magyar Post futárja, az árut pedig átveheti a Magyar Post fiókjában vagy annak automatájában. Az elérhető termékek átlagos szállítási ideje 3-5 munkanap. A szállítási időt hozzá kell adni (ez a választott szállítási módtól függően változhat). A megrendelés mennyiségének növekedése miatt a csomagot később lehet szállítani. Akció esetén az ingyenes szállítás a promóciós kód ellenőrzésével történhet.

Mit kaphatok Bonprix klubjától?

Amíg Ön aktív klubtag, a Bonprix klub további 10% kedvezményt jelent minden megrendelés esetén. Ez a kedvezmény más promóciókkal és kedvezménykódokkal kombinálható. A klubba akkor léphet be, amikor megrendel, csak válassza ki a megfelelő mezőt az űrlapon. Ha telefonon ad megrendelést, kérik, mondja el a Bonprix személyzetének, hogy csatlakozni szeretne a klubjához. A klub tagjai félévente 2150 forintot fizetnek a tagságért. A klub tagdíjának befizetése után 10% kedvezményt élvezhet a tagság ideje alatt leadott összes megrendelésre.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bonprix honlapját?

Igen. Az ügyfelek e-mailben regisztrálhatják a bonprix.hu fiókját. Ez segíthet az ügyfeleknek a legújabb Bonprix Kuponkódok szerezésében. Az regisztrációs felület általában a bonprix.hu kezdőlap alján található, és bármikor leiratkozhat erről a szolgáltatásról.

Hogyan lehet online használni a Bonprix kuponjaikat?

Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Bonprix Kuponok-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Bonprix Kuponok-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bonprix-nál?

A Bonprix sokféle Kuponkódok -vel rendelkezik, egyeseknek meghatározott használati ideje van, mások pedig csak alkalmazható termékekhez használhatók. Az ilyen típusú Bonprix Kuponkódok esetében, amely csak bizonyos típusú termékekre alkalmazható, addig lehet hatékonyan használni, amíg a termékek nem fogynak el.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bonprix kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.