ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bonus Shop

Bonus Shop kedvezmények 60% - Május 2022

FAQ for Bonus Shop

Mi a megrendelések várható szállítási ideje a Bonus Shop-nál?

A Bonus Shop számos szállítási lehetőséget kínál, és a szállítás a csomag súlyától függ. Csomagját a GLS futárszolgálata házhoz szállítja. Ha ezt a szállítási módot választja, rendelése Rugalmas szállítással kerül kiszállításra, így a GLS e-mailben értesíti Önt a kiszállítás reggelén. Az értesítés tartalmazza a futár telefonszámát és a kézbesítés becsült időpontját, amely a tervezett kézbesítési intervallum. A GLS futárnak az utánvétes csomag átvétele után bankkártyával is fizethet! Az MPL a Magyar Posta csomagküldő szolgáltatása. Gyors és kényelmes futárszolgálatot biztosít a világ bármely szegletébe, az Ön egyedi igényei szerint megfelelő áron. Kérheti a csomag kézbesítését a Magyar Posta vagy a MOL benzinkút fiókjába is.

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Bonus Shop webáruházban?

Fizesse ki a vásárlás összegét a termék futárhoz történő kiszállításakor. Ennek a fizetési módnak 200 Ft kezelési költsége van, amely automatikusan hozzáadódik a rendelés végösszegéhez. Ha GLS Express segítségével szállítja csomagját házhoz, választhat bankkártyás fizetést a futárnál. Online Bankkártyás fizetés (Díjmentes): Megrendelését biztonságos magyar felületen fizetheti ki bankkártya azonosítója megadásával. Ha előre utalást választ, akkor a megrendelés végösszegét a visszaigazoló e-mailben szereplő bankszámlán kell megterhelni. kérik, hogy értesítésként tüntesse fel rendelési számát a könnyebb azonosítás érdekében. Ezzel a fizetési móddal rendelését az átutalás beérkezését követően szállítják ki. PAYPAL, bankkártyás fizetés (+5% feldolgozási díj), ezen fizetési mód esetén Bonus Shop átirányítja a vásárlót a PayPal rendszerbe. Elfogadott hitelkártyák: Visa (és néhány Electron kártya), EC/MC dombornyomott kártyák.

Mi a megrendelések várható szállítási ideje a Bonus Shop-nál?

A Bonus Shop többféle szállítási lehetőséget kínál a csomag súlyától függően. Csomagját a GLS futárszolgálata házhoz szállítja. Ha ezt a szállítási módot választja, a GLS e-mailben értesíti Önt a kiszállítás reggelén. Az értesítés tartalmazza a futár telefonszámát és a várható kézbesítési időt, amely a tervezett kézbesítési időköz. Lehetőség van bankkártyás fizetésre is a GLS Express felé az utánvétes csomag átvétele után! Az MPL a Magyar Posta csomagküldő szolgáltatása. Gyors és kényelmes futárszolgálatot biztosít a világ bármely szegletébe az Ön egyedi igényeinek megfelelő áron. Csomagjának kiszállítását a Magyar Posta kirendeltségére vagy MOL benzinkútra is kérheti.

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Bonus Shop webáruházban?

A Bonus Shop 200 forintos díj ellenében utánvétes fizetést is elfogad. Online Bankkártyás fizetés (Ingyenes): Megrendelését biztonságos magyar felületen fizetheti ki bankkártya azonosítója megadásával. Banki átutalás választása esetén az utalás kézhezvétele után a rendelés kiszállításra kerül. Ha a PayPalt választja, Bonus Shop átirányítja az ügyfeleket a PayPal szolgáltatáshoz, hogy ezt a fizetési módot használják. Elfogadják Visát (és néhány Electron kártyát), EC/MC dombornyomott kártyákat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bonus Shop honlapját?

Igen. A bonus-shop.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a Bonus Shop akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a Bonus Shop szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a Bonus Shop kuponjaikat?

Helyezzen be egy vagy több árút a bevásárlókocsijába, kattintson a fizetésre, és töltse ki a Bonus Shop kuponkód-ét a megadott helyre. De meg kell erősítenie, hogy a Bonus Shop kuponkód-e megfelel-e az Ön jelenlegi megrendelésének, különben a megrendelését az eredeti áron fizetni fog, és nem élvezheti a kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bonus Shop-nál?

A kuponok érvényességi ideje eltérő a Bonus Shop-nál. Általában megtekintheti az egyes kuponok konkrét felhasználását, követelményeit és lejárati idejét a Bonus Shop oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bonus Shop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.