ekuponok.com

Book24 Kuponkódok 60% - Január 2022

FAQ for Book24

A Book24 kínál kedvezményeket?

24% kedvezm√©nyt szeretn√©l? Kedvezm√©nyesen szeretne v√°s√°rolni? Iratkozzon fel a Book24 √°ltal a kezdŇĎlapon biztos√≠tott h√≠rlev√©lre, m√°r megkapta a kedvezm√©nyt, √©s kuponk√≥d form√°j√°ban elk√ľldi. A kedvezm√©nyek mellett elŇĎsz√∂r megismerheti Book24 leg√ļjabb kiad√°sait √©s prom√≥ci√≥it is. Ha m√°r nem szeretn√© megkapni az √ľzeneteiket, b√°rmikor leiratkozhat.

Book24 milyen átvételi és szállítási módszereket használ?

Ha a Book24 √ľzletben v√°s√°rol, a k√∂vetkezŇĎ √°tv√©teli m√≥dokat v√°laszthatja: √°tv√©tel a boltban vagy h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s. H√°zt√≥l h√°zig k√©zbes√≠t√©s fut√°rszolg√°laton kereszt√ľl: Ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°s 500 000 magyar forint feletti v√°s√°rl√°s eset√©n Magyarorsz√°gon! A sz√°ll√≠t√°si d√≠j 990 Ft. A k√©zbes√≠t√©s az Express One fut√°rszolg√°latot fogadja el, amelyet √°ltal√°ban 1-5 munkanapon bel√ľl sz√°ll√≠tanak vissza a megerŇĎs√≠t√©st k√∂vetŇĎen 8 √©s 17 √≥ra k√∂z√∂tt. Mivel a megrendelt term√©keket szerzŇĎd√©ses partnere (Express One) sz√°ll√≠tja, ez√©rt csak a Express One √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©teleinek megfelelŇĎen felelhetnek a sz√°ll√≠t√°s pontoss√°g√°√©rt.

Milyen fizetési módokat kínál a Book24?

Book24 Számos fizetési mód létezik: készpénz, hitelkártya (kivéve az American Express-t); fizetés internetes hitelkártyával: a bankkártyás fizetési tranzakciók nem a jelenlegi végén történnek, de a K&H Bank saját rendszerében nyugodtan teljesíthet tranzakció. A fizetéshez használja a K&H Bank Zrt által kibocsátott Maestro bankkártyát, a VISA Electron vagy dombornyomásos Visa, EC / MC, JCB kártya és bármely bank által kibocsátott internetkártya használatával írja be a bankkártya adatait és nyomja meg a "Fizessen nekem" gombot. Ez az oldal csak a JavaScript (aktív szkriptek) engedélyezésére vonatkozik! A Book24 banki átutalást és utánvétet is elfogad.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Book24 honlapját?

Igen. Book24 tags√°g√°nak elŇĎnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail c√≠m√©re √©s n√©h√°ny inform√°ci√≥ra van sz√ľks√©ge, hogy a Book24 tagj√°v√° v√°lhasson, √©lvezhesse a nagy k√©nyelmet √©s seg√≠tsen boldogan v√°s√°rolni a Book24 √ľzlet√©ben.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Book24 kuponjaikat?

K√©rj√ľk, erŇĎs√≠tse meg, hogy a megrendel√©se megfelel-e a haszn√°lni k√≠v√°nt Book24 Kuponok-e alkalmaz√°si k√∂r√©nek vagy felt√©teleinek. Miut√°n bizony√≠ssa, hogy helyes, kattintson a fizet√©s gombra a Book24 oldal√°n, √©s √°tir√°ny√≠t a fizet√©si oldalra. Adja meg a Book24 Kuponok-√©t, amelyet a fizet√©s teljes√≠t√©s√©hez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Book24-nál?

A Book24 sokf√©le Kuponk√≥dok -vel rendelkezik, egyeseknek meghat√°rozott haszn√°lati ideje van, m√°sok pedig csak alkalmazhat√≥ term√©kekhez haszn√°lhat√≥k. Az ilyen t√≠pus√ļ Book24 Kuponk√≥dok eset√©ben, amely csak bizonyos t√≠pus√ļ term√©kekre alkalmazhat√≥, addig lehet hat√©konyan haszn√°lni, am√≠g a term√©kek nem fogynak el.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Book24 kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.