ekuponok.com

Book24 Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for Book24

A Book24 kínál kedvezményeket?

24% kedvezm√©nyt szeretn√©l? Kedvezm√©nyesen szeretne v√°s√°rolni? Iratkozzon fel a Book24 √°ltal a kezdŇĎlapon biztos√≠tott h√≠rlev√©lre, m√°r megkapta a kedvezm√©nyt, √©s kuponk√≥d form√°j√°ban elk√ľldi. A kedvezm√©nyek mellett elŇĎsz√∂r megismerheti Book24 leg√ļjabb kiad√°sait √©s prom√≥ci√≥it is. Ha m√°r nem szeretn√© megkapni az √ľzeneteiket, b√°rmikor leiratkozhat.

Book24 milyen átvételi és szállítási módszereket használ?

Ha a Book24 √ľzletben v√°s√°rol, a k√∂vetkezŇĎ √°tv√©teli m√≥dokat v√°laszthatja: √°tv√©tel a boltban vagy h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s. H√°zt√≥l h√°zig k√©zbes√≠t√©s fut√°rszolg√°laton kereszt√ľl: Ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°s 500 000 magyar forint feletti v√°s√°rl√°s eset√©n Magyarorsz√°gon! A sz√°ll√≠t√°si d√≠j 990 Ft. A k√©zbes√≠t√©s az Express One fut√°rszolg√°latot fogadja el, amelyet √°ltal√°ban 1-5 munkanapon bel√ľl sz√°ll√≠tanak vissza a megerŇĎs√≠t√©st k√∂vetŇĎen 8 √©s 17 √≥ra k√∂z√∂tt. Mivel a megrendelt term√©keket szerzŇĎd√©ses partnere (Express One) sz√°ll√≠tja, ez√©rt csak a Express One √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©teleinek megfelelŇĎen felelhetnek a sz√°ll√≠t√°s pontoss√°g√°√©rt.

Milyen fizetési módokat kínál a Book24?

Book24 Számos fizetési mód létezik: készpénz, hitelkártya (kivéve az American Express-t); fizetés internetes hitelkártyával: a bankkártyás fizetési tranzakciók nem a jelenlegi végén történnek, de a K&H Bank saját rendszerében nyugodtan teljesíthet tranzakció. A fizetéshez használja a K&H Bank Zrt által kibocsátott Maestro bankkártyát, a VISA Electron vagy dombornyomásos Visa, EC / MC, JCB kártya és bármely bank által kibocsátott internetkártya használatával írja be a bankkártya adatait és nyomja meg a \"Fizessen nekem\" gombot. Ez az oldal csak a JavaScript (aktív szkriptek) engedélyezésére vonatkozik! A Book24 banki átutalást és utánvétet is elfogad.