ekuponok.com
Főoldal Üzletek Booking.com

Booking.com Kuponok és Kuponkódok 50% - Május 2022

FAQ for Booking.com

Lemondhatom a Booking.com megrendelését?

Természetesen lehet! A lemondási díjakat a szállásadó határozza meg, aki itt lakott: Booking.com, ellenőrizheti a lemondási szabályzatot. A további díjakat a szállásadónak kell megfizetnie. Ha megrendelését ingyen lemondhatja, lemondási díj nincs. Ha az ingyenes lemondási határidőt elmulasztották, vagy a megrendelés nem visszatéríthető, lemondási díj fizetendő. Az esetleges lemondási díjakat a szállásadó határozza meg, és Ön minden további díjat fizet a szállásadónak.

Booking.com milyen fizetési módokat fogad el?

A hitelkártyák a leggyakrabban használt fizetési módok a Booking.com szálláshelyeken, és a legtöbb ingatlan hitelkártyát használ a megrendelésének garantálásához. Bizonyos esetekben a szálláshely más fizetési módokat is elfogad (például PayPal stb.). Van néhány kivétel, használhat bankkártyát a foglaláshoz. A szállás által elfogadott fizetési módok a megrendelés visszaigazolásában lesznek feltüntetve. A megerősítéshez hívhatja a szálláshelyet is.

Mikor kaphatok ajánlási jutalmat a Booking.com-tol?

Ha a Booking.com jutalmat hitelkártyára adják ki: megerősítik, miután barátja kijelentkezett. A megerősítés befejezése után e-mailt küld, hogy tájékoztassa Önt a jutalom beszedéséről. Ez általában 30-60 munkanapot vesz igénybe hogy a jutalom megérkezzen. Jelentkezzen be fiókjába az aktuális jutalom állapotának megtekintéséhez. Ha a jutalom beleszámít a pénztárca pontjaiba: Miután barátai visszatérnek egy utazásról, belépnek az igazolási folyamatba. E-mailben értesítjük a következő lépésekről. 30-60 munkanapot vehet igénybe a jutalom megérkezése. Bármikor {start_link} bejelentkezhet {end_link} fiókjába, és a legfrissebb állapot ellenőrzéséhez lépjen a "Jutalmaim" oldalra.

Honnan tudják az ügyfelek, hogy a Booking.com webhelyen található szállás rendelkezik-e parkolási lehetőséggel?

A Booking.com webhelyén történő foglalás során a parkolással kapcsolatos információkat meg tudja találni a szállás oldal "Általános Szerződési Feltételek" részében. Kell-e az ügyfeleknek parkolóhelyet foglalni? Ha a szálláshely parkolóhely foglalását kéri a vendégektől, kérik, forduljon közvetlenül a szállásadóhoz a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségeken keresztül.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Booking.com honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Booking.com tagjává, bármikor megszerezheti a Booking.com Kuponkódok legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a Booking.com tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

Hogyan lehet online használni a Booking.com kuponjaikat?

A Booking.com Kuponok-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Booking.com Kuponok-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Booking.com-nál?

Booking.com Akciók használati szabályai előírják a pontosan használható időtartományt, és az egyes kuponok használati ideje nem feltétlenül egyezik meg. A rendelési igény és az áruházi kedvezményrendszer szerint a Booking.com Akciók használati ideje változó.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Booking.com kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.