ekuponok.com

Borgo Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Borgo

Borgo milyen fizetési módokat fogad el?

A Borgo online áruházában utánvéttel, hitelkártya futárral, hitelkártyával, PayPal-val és banki átutalással fizethet az árukért. Számos fizetési mód közül választhat, és nem kell aggódnia a fizetési hiba miatt. Ha bármilyen rendezési problémája van, kérik, írjon az Ügyfélszolgálatnak, és a lehető leghamarabb megkezdik az Ön kérésének kivizsgálását.

Van Borgo pontprogramja?

Gyűjtsön pontokat a Borgo számára = vásároljon olcsón! Borgo webhelyét 2019 augusztusában frissítették: pontokat gyűjthet a klubtagok számára, ami jelentős kedvezményt biztosít Borgo hűséges ügyfelei számára. A megrendelt cipők értéke 10 000 forint, a szállítás után 1000 pontot adnak, a következő vásárlás pedig 1000 forintot fog érni. 15 000 Ft értékű cipőt rendelt, (szállítás után) 1500 pontot kap, amely a következő vásárláskor 1500 Ft-ot ér.

A Borgo szavatosságot nyújt?

A Borgo minden esetben arra törekszik, hogy kiváló minőségű márkás termékeket forgalmazzon cipőboltjaiban és online áruházaiban. Ugyanakkor, mint minden fogyasztói termék, az általunk forgalmazott termékek is meghibásodhatnak. A Borgo a törvényeknek megfelelő garanciát nyújt az ügyfeleknek. Kérhet javítást vagy cserét, kivéve, ha a választott igényeket nem lehet kielégíteni, vagy ez aránytalan többletköltségeket jelent a vállalat számára az Ön egyéb igényeinek kielégítéséhez képest. Ha nem kért vagy nem kérhet javítást vagy cserét, akkor kérheti az ellenérték arányos csökkentését, vagy megjavíthatja a hibát mások kárára, vagy megjavíthatja, vagy végül visszaléphet ettől a szolgáltatástól.

Melyik vállalat szállítja a Borgo csomagját?

A csomagot országszerte 1-5 munkanapon belül házhoz szállít Borgo a GLS expressz szolgáltatás segítségével. Ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 15.000 Ft értékhatárt, ingyenes szállítást biztosítanak. Ha a megrendelés összege nem haladja meg a 15.000 Ft értékhatárt, a teljes szállítási díj 990 Ft lesz. Megjegyzés: Ha készpénzben fizetnek, további 350 svájci frank készpénzes feldolgozási díjat számítanak fel. A GLS expressz kézbesítésért készpénzzel és hitelkártyával fizethet. A szállítási idő munkanapokon reggel 8 és 17 óra között van, ezért kérik, mindig adja meg a szállítási címet napközben.