ekuponok.com
Főoldal Üzletek Borgo Kuponok

Borgo Kuponok és Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Borgo kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Borgo

  Borgo milyen fizetési módokat fogad el?

  A Borgo online áruházában utánvéttel, hitelkártya futárral, hitelkártyával, PayPal-val és banki átutalással fizethet az árukért. Számos fizetési mód közül választhat, és nem kell aggódnia a fizetési hiba miatt. Ha bármilyen rendezési problémája van, kérik, írjon az Ügyfélszolgálatnak, és a lehető leghamarabb megkezdik az Ön kérésének kivizsgálását.

  Van Borgo pontprogramja?

  Gyűjtsön pontokat a Borgo számára = vásároljon olcsón! Borgo webhelyét 2019 augusztusában frissítették: pontokat gyűjthet a klubtagok számára, ami jelentős kedvezményt biztosít Borgo hűséges ügyfelei számára. A megrendelt cipők értéke 10 000 forint, a szállítás után 1000 pontot adnak, a következő vásárlás pedig 1000 forintot fog érni. 15 000 Ft értékű cipőt rendelt, (szállítás után) 1500 pontot kap, amely a következő vásárláskor 1500 Ft-ot ér.

  A Borgo szavatosságot nyújt?

  A Borgo minden esetben arra törekszik, hogy kiváló minőségű márkás termékeket forgalmazzon cipőboltjaiban és online áruházaiban. Ugyanakkor, mint minden fogyasztói termék, az általunk forgalmazott termékek is meghibásodhatnak. A Borgo a törvényeknek megfelelő garanciát nyújt az ügyfeleknek. Kérhet javítást vagy cserét, kivéve, ha a választott igényeket nem lehet kielégíteni, vagy ez aránytalan többletköltségeket jelent a vállalat számára az Ön egyéb igényeinek kielégítéséhez képest. Ha nem kért vagy nem kérhet javítást vagy cserét, akkor kérheti az ellenérték arányos csökkentését, vagy megjavíthatja a hibát mások kárára, vagy megjavíthatja, vagy végül visszaléphet ettől a szolgáltatástól.

  Melyik vállalat szállítja a Borgo csomagját?

  A csomagot országszerte 1-5 munkanapon belül házhoz szállít Borgo a GLS expressz szolgáltatás segítségével. Ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 15.000 Ft értékhatárt, ingyenes szállítást biztosítanak. Ha a megrendelés összege nem haladja meg a 15.000 Ft értékhatárt, a teljes szállítási díj 990 Ft lesz. Megjegyzés: Ha készpénzben fizetnek, további 350 svájci frank készpénzes feldolgozási díjat számítanak fel. A GLS expressz kézbesítésért készpénzzel és hitelkártyával fizethet. A szállítási idő munkanapokon reggel 8 és 17 óra között van, ezért kérik, mindig adja meg a szállítási címet napközben.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Borgo honlapját?

  Igen. A Borgo tagjai jobb és átfogóbb szolgáltatásokat élvezhetnek. Regisztrálhat tagként a borgo.hu webhelyén, így maximalizálhatja az előnyöket.

  Hogyan lehet online használni a Borgo kuponjaikat?

  Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját Borgo Kuponkódok -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik Borgo Kuponok-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a Borgo Akciók-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Borgo-nál?

  A Borgo Akciók hosszú távú érvényességgel és rövid távú lejárattal rendelkezik. A Borgo személyes fiókjában ellenőrizheti azt az időszakot, amelyen belül minden Akciók érvényes.

  További Akciók, mint Borgo Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 85%-t Pszichológiai Thriller Könyvek A Tól Termékekre 21. Század Kiadó Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj Üzlet Terméket Csak 16130,00Ft-ért FASHION PLUS Oldalon

   Minden FASHION PLUS Kupon Lejár 9-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Fila-ment.hu Kedvezmény Kuponok November 2022 Terméket 650Ft-tól Kuponkódok.hu Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj MINI AURORA BOREALIS Táblás Fehércsokoládé áfonyával & Citrusos Mákkal Terméket Csak 700Ft-ért Harlequin Chocolates Oldalon

  • Ajánlatok

   Grab War Thunder Halloween Akció |

   Minden War Thunder Kupon Lejár 15-1-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Borgo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.