ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bortársaság kupon

Bortársaság Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Bortársaság

Ingyenes szállítást kínál a Bortársaság?

Budapest Express: Ha Ön ezt a szállítási módot választja, és megrendelését hétköznap 17:00 előtt adja le, és a Bortársaság kereskedője telefonon felvette Önnel a kapcsolatot a rendelés megerősítése érdekében, akkor még aznap kiszállítja a megrendelését. Költség: 2500 Ft. Magyarországon belül15 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállít. A szállítást a Wolt Express biztosítja.

Milyen fizetési módokat fogad el Bortársaság?

Amikor Bortársaság-nál vásárol kiválaszthatja a kívánt fizetési módot. Rendelését az OTP Bank (OTP Mobil Kft) honlapján is fizetheti utánvéttel (utánvéttel vagy - csak Budapesten - bankkártyával), átutalással, mobilfizetéssel és biztonságos online kapcsolaton keresztül. Elfogadott hitelkártyák: MasterCard, Visa, Electron. A megrendeléseket banki átutalással is fizetheti.

Miért legyek Bortársaság klubtagja?

Tagként 8,5%-os kedvezménnyel vásárolhat egy üveg bort a Bortársaság cégtől. Válasszon egyedi havi ajánlatok és különleges kedvezmények közül. Bolsuriban kedvezményes áron válthatsz kóstolójegyre. Bortársaság minden hónapban izgalmas témaválogatást állít össze klubtagjai számára. Értékes történeteket adnak a borhoz hírlevelekben és nyomtatott kiadványokban. Vásároljon 10 000 Ft felett bármit Bortársaság borüzletében vagy webáruházában, és fizetéskor regisztráljon a Wine Company Club rendszerébe, hogy tag legyen.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bortársaság honlapját?

Igen. Ellátogathatja a bortarsasag.hu kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a Bortársaság tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

Hogyan lehet online használni a Bortársaság kuponjaikat?

Először biztosíssa azt, hogy rendelkezik-e fiókkal a Bortársaság címen; ha nem, akkor létrehozhatja, majd válassza ki a kedvenc Bortársaság termékét, és vegye fel a kosárba, kattintson a fizetési gombra, végül ugorjon a fizetési oldalra, és látni fogja a "Válassza ki a vásárlási utalványt” ablakot. Kattintás után kiválaszthatja a használni kívánt Bortársaság Kuponkódok-ét, majd visszatérhet a fizetési oldalra a fizetés folytatásához. Meg kell jegyezni, hogy a használt Bortársaság Akciók-e automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bortársaság-nál?

Bortársaság kuponjának meghatározott lejárati dátummal rendelkezik. Ha azonban a Bortársaság Akciók egy adott termékre vonatkozik, és az időkorlát nem jelenik meg, akkor az addig érvényes, amíg a termék el nem fogy.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bortársaság kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.