ekuponok.com

Brasty kuponkód 65% - Május 2022

FAQ for Brasty

Milyen szállítási módot használ a Brasty?

A Brasty k√©t k√©zbes√≠t√©si lehetŇĎs√©get k√≠n√°l. A megrendel√©s k√©zbes√≠t√©s√©hez fizet√©sre van sz√ľks√©g, mindig a kiv√°lasztott k√©zbes√≠t√©si √©s fizet√©si m√≥d szerint: Haszn√°ljon GLS expressz szolg√°ltat√°st h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s√°hoz: teher√°ru 1000 Ft, sz√°ll√≠t√°s 1-3 munkanapon bel√ľl, expressz szolg√°ltat√°s h√©tfŇĎtŇĎl p√©ntekig 08: 00-17: 00 k√∂z√∂tt: 00 A megrendel√©s k√©zbes√≠t√©sre ker√ľl. Csomag kisz√°ll√≠t√°si pont: A fuvard√≠j 1000 Ft. A megrendel√©s sor√°n az √ľgyf√©l kiv√°laszthatja, hogy melyik csomagol√°si ponton szeretn√© √°tvenni a csomagot.

Milyen fizetési módokat támogat a Brasty?

Brasty ut√°nv√©tet fogad el, ut√°nv√©ttel d√≠jat kell fizetni, a teljes √©rt√©k 400 forint. Ha ut√°nv√©ttel kell fizetnie, akkor a sz√°ll√≠t√°s k√©zhezv√©tele ut√°n fizetnie kell a fut√°rnak a fizet√©st √©s az √°rut. Banki √°tutal√°s - Az √ľgyfelek a term√©k √©rt√©k√©t banki √°tutal√°ssal is kiegyenl√≠thetik. A szolg√°ltat√≥ az √°tvitelhez sz√ľks√©ges adatokat e-mailben elk√ľldi az √ľgyf√©lnek. Online hitelk√°rty√°s fizet√©s - a megrendel√©s v√©g√∂sszege azonnal kifizethetŇĎ a GoPAY rendszeren kereszt√ľl.

Milyen fizetési módokat fogad el a Brasty?

Brasty h√°rom fizet√©si m√≥dot fogad el: ut√°nv√©ttel: ut√°nv√©ttel fizetni kell, √©s az √©rt√©k mindig megtekinthetŇĎ vagy hozz√°f√©rhetŇĎ a "sz√°ll√≠t√°s √©s fizet√©s" men√ľpontban a v√°s√°rl√°si folyamat sor√°n. Banki √°tutal√°s: Az √ľgyfelek a term√©k √©rt√©k√©t banki √°tutal√°ssal is rendezhetik. A szolg√°ltat√≥ e-mailben elk√ľldi a tov√°bb√≠t√°shoz sz√ľks√©ges adatokat az √ľgyf√©lnek. Miut√°n a szolg√°ltat√≥ megkapta a csekken kifizetett √∂sszeget, megkezdŇĎdik a term√©k sz√°ll√≠t√°si folyamata. Online hitelk√°rty√°s fizet√©s: A GOPAY sro -t p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√≥ hitelk√°rtya -rendszerek√©nt is haszn√°lhatja a megrendel√©s v√©g√∂sszeg√©nek azonnali kifizet√©s√©re.

√Ātvehetem Brasty √ľzlet√©ben?

Brasty h√°zhoz sz√°ll√≠tja a bek√ľld√∂tt rendel√©st fut√°rszolg√°lattal, vagy √°tveheti rendel√©s√©t a kiv√°lasztott csomagsz√°ll√≠t√°si helyen. A fut√°rszolg√°lat h√©tfŇĎtŇĎl p√©ntekig 08:00 √©s 17:00 k√∂z√∂tt k√©zbes√≠ti a rendel√©seket. Ha az √ľgyf√©l nem jelenik meg a kijel√∂lt sz√°ll√≠t√°si c√≠men az expressz szolg√°ltat√°s √°ltal meghat√°rozott idŇĎben, √©s nem veszi √°t a csomagot, a fut√°r √©rtes√≠t√©st hagy a sz√°ll√≠t√°si c√≠men. Az √©rtes√≠t√©sen szereplŇĎ sz√°m seg√≠ts√©g√©vel az √ľgyf√©lnek lehetŇĎs√©ge van a fut√°rszolg√°latn√°l megadni vagy elfogadni az √ļj sz√°ll√≠t√°si c√≠met √©s idŇĎpontot. A fut√°rszolg√°lat m√©g egyszer megpr√≥b√°lja elk√ľldeni a megrendelt term√©ket. A megrendel√©s folyam√°n az √ľgyf√©l kiv√°laszthatja, hogy melyik csomagban szeretn√© √°tvenni a csomagot. Mind√∂ssze annyit kell tennie, hogy megadja ir√°ny√≠t√≥sz√°m√°t vagy v√°ros√°t, √©s a rendszer automatikusan megjelen√≠ti az el√©rhetŇĎ lehetŇĎs√©geket.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Brasty honlapját?

Igen. Brasty √°tgondolt kedvezm√©nyes tervet dolgoz ki a tagjaik sz√°m√°ra. Hogyan v√°lhat a Brasty tagj√°v√°? Nagyon egyszerŇĪ, csak √≠rja be az e-mail c√≠met, √©s kattintson a regisztr√°ci√≥ gombra a brasty.hu-on.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Brasty kuponjaikat?

ElŇĎsz√∂r be kell jelentkeznie vagy √ļj fi√≥kot kell l√©trehoznia a Brasty weboldal√°n, azt√°n kedvenc term√©kei kos√°rba helyezkednek. Kattintson a fizet√©s gombra, √©s l√©pjen a fizet√©si oldalra. Ekkor megjelenik egy "Haszn√°lja a kuponj√°t‚ÄĚ √ľzenet, v√°lassza a Brasty kupon√°t, majd t√©rjen vissza a fizet√©s oldalra, √©s kattintson a fizet√©s gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Brasty-nál?

A Brasty sokf√©le Brasty kuponk√≥d-√©t ny√ļjtja az √ľgyfeleknek, de az √ľgyfeleknek tiszt√°ban kell lenni√ľk azzal, hogy ezek a Brasty akci√≥k-ek lej√°rhatnak is. Ezeket a Brasty kuponk√≥d-eket korl√°tozott ideig haszn√°lhatja.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Brasty kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.