ekuponok.com
Főoldal Üzletek Brendon

Brendon Kuponok és Kedvezmény Kuponok - Június 2021

Vásárlási tippek

A Brendon ingyenes szállítást biztosít?
A szállítási díj 950 Ft, a maximális vásárlási összeg 14999 Ft, az ingyenes kiszállítás pedig 15 000 Ft. Rendelhet a Brendon online áruházból, és szállíthat Magyarországra és Romániába. A vásárlást nem korlátozza a minimális összeg. Termékeik szállítási ideje: 1-4 munkanap. A hajózási társaság e-mailt küld Önnek a szállítás és a szállítás dátumának nyomon követéséről.
Hogyan tudok fizetni Brendon-ban?
Ha Magyarországon rendel, használhat hitelkártyát és online fizethet a PayPal segítségével. Ha az utánvétet választja, ez az utánvét, vagy a csomag kézhezvétele után hitelkártyával fizet a futárnak. Ha Romániába akar szállítani: használhat hitelkártyát vagy PayPal-t az online fizetéshez. Nem lehet egyszerűbb a megrendelés sikeres fizetése a Brendon-nál.
Van pontgyűjtési program a Brendon-ban?
A Brendon klubtagjaként értékes pontokat gyűjthet, hogy kedvezményes áron vásárolhasson az üzleteikben és az online áruházakban. Minden elköltött 100 forintért 2 pontot adnak a kártyájához. 1 pont 1 Ft-nak felel meg, így könnyen tervezhet a beváltáskor. Online is regisztrálhat klubtagként. Ha hitelkártyával fizet, 12 órán belül befizeti a pontjait a számlájára; ha utánvéttel használ, akkor az utánvét összegének levonása után jóváírja a pontjait.
Vásárolhatom a Brendon ajándékutalványokat?
Kétféle ajándékkártya közül választhat: műanyag ajándékkártya, amelyet személyesen lehet megvásárolni a Brendon üzletében, vagy virtuális ajándékkártya, amelyet online boltjában lehet megrendelni. Mindkét típusú kártya elérhető az üzletekben és az interneten üzletek kínai csere. 1000 - 10 000 000 Ft-ot tölthet fel. Az újratölthető műanyag kártya kézi ajándék, amelyet személyesen vásárolhat a Brendon üzletében. Miután megrendelte a virtuális kártyát a weboldalán, elküldi a kódot az Ön által megadott e-mail címre. Fizethet az online boltban vagy a boltban a kód megadásával.