ekuponok.com
Főoldal Üzletek Brendon Kuponok

Brendon Kedvezmény Kuponok 45% - Szeptember 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Brendon kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Brendon

  A Brendon ingyenes szállítást biztosít?

  A szállítási díj 950 Ft, a maximális vásárlási összeg 14999 Ft, az ingyenes kiszállítás pedig 15 000 Ft. Rendelhet a Brendon online áruházból, és szállíthat Magyarországra és Romániába. A vásárlást nem korlátozza a minimális összeg. Termékeik szállítási ideje: 1-4 munkanap. A hajózási társaság e-mailt küld Önnek a szállítás és a szállítás dátumának nyomon követéséről.

  Hogyan tudok fizetni Brendon-ban?

  Ha Magyarországon rendel, használhat hitelkártyát és online fizethet a PayPal segítségével. Ha az utánvétet választja, ez az utánvét, vagy a csomag kézhezvétele után hitelkártyával fizet a futárnak. Ha Romániába akar szállítani: használhat hitelkártyát vagy PayPal-t az online fizetéshez. Nem lehet egyszerűbb a megrendelés sikeres fizetése a Brendon-nál.

  Van pontgyűjtési program a Brendon-ban?

  A Brendon klubtagjaként értékes pontokat gyűjthet, hogy kedvezményes áron vásárolhasson az üzleteikben és az online áruházakban. Minden elköltött 100 forintért 2 pontot adnak a kártyájához. 1 pont 1 Ft-nak felel meg, így könnyen tervezhet a beváltáskor. Online is regisztrálhat klubtagként. Ha hitelkártyával fizet, 12 órán belül befizeti a pontjait a számlájára; ha utánvéttel használ, akkor az utánvét összegének levonása után jóváírja a pontjait.

  Vásárolhatom a Brendon ajándékutalványokat?

  Kétféle ajándékkártya közül választhat: műanyag ajándékkártya, amelyet személyesen lehet megvásárolni a Brendon üzletében, vagy virtuális ajándékkártya, amelyet online boltjában lehet megrendelni. Mindkét típusú kártya elérhető az üzletekben és az interneten üzletek kínai csere. 1000 - 10 000 000 Ft-ot tölthet fel. Az újratölthető műanyag kártya kézi ajándék, amelyet személyesen vásárolhat a Brendon üzletében. Miután megrendelte a virtuális kártyát a weboldalán, elküldi a kódot az Ön által megadott e-mail címre. Fizethet az online boltban vagy a boltban a kód megadásával.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Brendon honlapját?

  Igen. Brendon annak érdekében, hogy jobban megvédje a fogyasztók jogait és érdekeit, és lehetővé tegye az ügyfelek számára, hogy gazdag ajánlatokat és szolgáltatásokat élvezhessenek, ezért a Brendon különleges ajánlatokat hajt végre a tagok számára. Teljesen élvezheti ezeket az előnyöket, miután regisztrálja a brendon.hu webhelyét.

  Hogyan lehet online használni a Brendon kuponjaikat?

  A Brendon megkönnyíti az ügyfelek számára a termékek vásárlását, így a Brendon Kedvezmény Kódok-e egyszerűen használható. A felhasználás módja az, hogy kitölti vagy megmutatja a Brendon Kedvezmény Kódok-ét a fizetési oldalon, és a rendszer automatikusan felhasználja a megrendelésére.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Brendon-nál?

  Általánosságban elmondható, hogy a Brendon minden kuponjának érvényességi ideje eltérő, ezért érdemes előre felhasználni. Néhány Brendon Kuponok csak bizonyos termékekre vonatkozik, de nincs megadva lejárati idő, ezért ezeket a Brendon Kuponok felhasználhatja az áruk elfogyása előtt.

  További Akciók, mint Brendon Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Akár 20% Kedvezménnyel Papidoux Calvados Fine 0 Termékekre

  • Ajánlatok

   34% Kedvezménnyel A Kiválasztott Közel-keleti Körutakra

   Minden Promo Kupon Lejár 3-10-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 25%-t Szállítási Információk Termékekre Ekilincs Oldalon

   Minden Ekilincs Kupon Lejár 29-9-23
  • Ajánlatok

   Adja Meg E-mail Címét, Hogy INGYENES Mintajelentést Kapjon A Check My Body Health Oldalon

  • Ajánlatok

   50% Kedvezmény A Bestsellerekre Ezen A Mtmt Promóciós Kódon Keresztül

   Minden Mtmt Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Kapj Women's Terméket Csak 1.500Ft-ért Semmelweis Oldalon

   Minden Semmelweis Kupon Lejár 3-10-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Brendon kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább