ekuponok.com
Főoldal Üzletek Brillbird akciók

Brillbird akciók és kuponkód 60% - Augusztus 2022

FAQ for Brillbird

Brillbird kínál köröm képzéseket?

Brillbird arra törekszik, hogy minél több szakmai tudást adjon át az OKJ körmöképző tanfolyamain, körömtanulóik pedig Magyarországon és nemzetközi versenyeken végeztek. OkJ köröm képzésük elvégezhető a munkahelyen vagy hétköznap. Részletfizetési lehetőséget kínálnak, végzőseik pedig kedvezményesen vehetnek részt egynapos műköröm képzésükön! A továbbképzések megszervezésekor a minőség is elsődleges szempont. Csak gyakorlatorientált kiscsoportos munkahelyi képzést szerveznek, oktatóik továbbra is közvetlen segítséget nyújtanak, fokozatosan megmutatják a körömipar aktuális folyamatát, a körömápolást és a körömápolási készségeket.

Elfogadja a Brillbird hitelkártyás fizetéseket?

Brillbird webhelye biztonságos bankkártyás fizetési megoldást kínál ügyfeleinek a CIB Bank által. A biztonság az adatok szétválasztásán alapul. Ez a webhely megrendeléssel kapcsolatos információkat kap az ügyfelektől. Az Industrial Bank csak a fizetési műveletekhez szükséges kártyaadatokat kapja meg a fizetési oldalon, 128 bites SSL titkosítással. Ez a weboldal nem értesül a fizetési oldal adattartalmáról, és csak az Ipari Bank érheti el. A CIB Bank internetes fizetési rendszere elfogadja a VISA terméksorozathoz tartozó Mastercard / Maestro, VISA és VISA Electron bankkártyákat.

Milyen előnyökkel jár Brillbird hűségprogramja?

A Brillbird hűségkedvezmény -rendszere, referenciaszalon -programja és tehetséggondozó hallgatói programja révén meg is próbálják megköszönni ezt a nagyszerű csapatot, legyen az Ön BB anyaghasználó, edző tanuló, versenyző, Nails Premier vagy a Nail Camp résztvevője. A Brillbird professzionális segítséget nyújt vállalkozása fejlesztéséhez!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Brillbird honlapját?

Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a Brillbird különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a brillbird.hu honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a Brillbird legújabb kupon -ját.

Hogyan lehet online használni a Brillbird kuponjaikat?

Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt Brillbird akciók-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a Brillbird oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a Brillbird akciók-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Brillbird-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Brillbird kuponkód-ek. Nem kell aggódni, mert a Brillbird akciók használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Brillbird akciók-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Brillbird kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.