ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Bringaboard kupon

Bringaboard kuponkód 60% - Augusztus 2022

FAQ for Bringaboard

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Bringaboard-ben?

Amennyiben a rendel√©s √©rt√©k√©t a csomag √°tv√©tele ut√°n szeretn√© kiegyenl√≠teni, k√©rik, v√°lassza az ‚Äěut√°nv√©tes‚ÄĚ fizet√©si m√≥dot. A term√©k√©rt banki √°tutal√°ssal is fizethet. Ha Bringaboard √ľzlet√©ben v√°s√°rol, gyorsan √©s biztons√°gosan fizethet hitelk√°rty√°val, vagy k√©szp√©nzzel is fizethet a term√©k√©rt. Az e-kereskedelem fejlŇĎd√©s√©vel √∂sszhangban a Cetelem az egyetlen online term√©khitel-szolg√°ltat√≥ a hazai piacon, √©s term√©khitel-kezel√©st is ny√ļjt az online v√°s√°rl√≥k sz√°m√°ra. A Cetelem Online √Āruhitel k√©nyelmes √©s biztons√°gos online hitelig√©nyl√©st tesz lehetŇĎv√©, a 24 √≥r√°s partner√°ruh√°z honlapj√°n k√©nyelmes sz√°mol√≥g√©pekkel, kit√∂lt√©si √ļtmutat√≥kkal, hitelig√©nylŇĎ lapokkal. Ez azt jelenti, hogy hitelt is ig√©nyelhet.

Bringaboard mennyit kér a szállításért?

MPL expressz szolg√°ltat√°s, ker√©kp√°r sz√°ll√≠t√°s d√≠ja (ker√©kp√°r felszerel√©ssel √©s kieg√©sz√≠tŇĎkkel egy√ľtt): 4500 Ft/csomag (kiv√©ve fut√≥biciklik). 50.000 Ft feletti ker√©kp√°rfelszerel√©s v√°s√°rl√°sa eset√©n ingyenes a kisz√°ll√≠t√°s. 50.000 Ft alatti rendel√©s eset√©n a sz√°ll√≠t√°si d√≠j csomagonk√©nt 990 Ft, ut√°nv√©t: 490 Ft. A Bringaboard csak k√©t szem√©lyes h√°romkerekŇĪ elektromos (e-bike, pedelec) ker√©kp√°rt tud sz√°ll√≠tani, a fuvard√≠jat k√ľl√∂n kell fizetni. MPL csomagautomata: ingyenes sz√°ll√≠t√°s, ha a v√°s√°rl√°s √∂sszege meghaladja az 50.000 Ft-ot. 50.000 Ft alatti rendel√©s eset√©n a sz√°ll√≠t√°si d√≠j 890 Ft. Az egy√©b speci√°lis fuvard√≠jak mindig felt√ľntet√©sre ker√ľlnek a weboldalon. Sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g Magyarorsz√°gon bel√ľli sz√°ll√≠t√°s eset√©n, sz√°ll√≠t√°si c√≠menk√©nt √©s csomagonk√©nt ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bringaboard honlapját?

Igen. Bringaboard-nek vannak olyan inform√°ci√≥i √©s elŇĎnyei, amelyeket csak tagk√©nt val√≥ regisztr√°ci√≥val lehet megszerezni. A tag regisztr√°ci√≥s fel√ľlete a bringaboard.hu kezdŇĎlap alj√°n tal√°lhat√≥, k√©rj√©k, a lehetŇĎ leghamarabb regisztr√°ljon tagk√©nt.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Bringaboard kuponjaikat?

A Bringaboard v√°s√°rl√°s√°kor felhaszn√°lhat√≥k a megfelelŇĎ kuponok a fizet√©s sor√°n. A ekuponok.com honlapj√°n kereszt√ľl is tudja √©rkezni a Bringaboard oldal√°ra. Fizet√©skor egyszerŇĪen t√∂ltse ki a Bringaboard kupon-√©t, amelyet haszn√°lni szeretne a kedvezm√©ny megszerz√©s√©hez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bringaboard-nál?

A Bringaboard Akci√≥k hossz√ļ t√°v√ļ √©rv√©nyess√©ggel √©s r√∂vid t√°v√ļ lej√°rattal rendelkezik. A Bringaboard szem√©lyes fi√≥kj√°ban ellenŇĎrizheti azt az idŇĎszakot, amelyen bel√ľl minden Akci√≥k √©rv√©nyes.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Bringaboard kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.