ekuponok.com
Főoldal Üzletek Budmil Kuponok

Budmil Kuponok és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Budmil

Mennyibe kerül a Budmil szállítási költsége Magyarországon belül?

Házhoz szállítás: 1 200 Ft. A megrendelt termékeket futárszolgálat küldi el. Készpénzzel és hitelkártyával is fizethet a futárnál! A szállítás bármely magyarországi helyszínre megegyezik. Hajózás a GLS csomagpontjába: 1 200 Ft. A boltban történő önkiszolgálás esetén ingyenes, és csak megrendeléskor választhatja ezt a hitelkártyás fizetési módot! Ingyenes szállítás: Ha a teljes megrendelés összege meghaladja a 15000 Ft-ot, a Budmil viseli a szállítási költséget! A Budmil szállítása 3-4 munkanapon belül megtörténik.

Milyen fizetési módokat választhatok a Budmil vásárlásához?

A következő fizetési módokat választhatja: utánvéttel: fizessen a futárnak készpénzzel vagy hitelkártyával az áru átvételét követően. Hitelkártyás fizetési mód: Az OTP Bank Nyrt. Biztosítja az online áruházunk számára a kártyaelfogadó rendszer SSL protokollal történő elfogadásának lehetőségét. Hitelkártyával történő fizetéskor átirányítanak az OTP bank fizetési oldalára, így közvetlenül a bank által üzemeltetett oldalon fizet, és nem a weboldalon, hanem a nemzetközi kártyatársaság szabályait és biztonsági előírásait követi. Budmil online áruházában nincs semmilyen formájú kártya vagy a fiók adata, száma vagy lejárati dátuma, ezért nem értheti meg mélyebben.

Hogyan működik a Budmil hűségprogramja?

Jelentkezzen be egy budmil Club kártyára az online áruházban vagy a Budmil üzletében, és vásárlás után kedvezményt kap! Regisztráljon az online áruházban, vagy ha már regisztrált ügyfél, kérik, kérjen klubkártyát a "Profil" menüben. A kedvezmény összege az elmúlt 36 hónap vásárlási összegétől függ. 0-29999 forint: nincs kedvezmény, 30000-59999: 5%. 60 000-89999 forint: 6%.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Budmil honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a budmil.eu webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Budmil Akciók, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Budmil webáruházában.

Hogyan lehet online használni a Budmil kuponjaikat?

Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Budmil Kuponok-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Budmil Kuponok-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Budmil-nál?

Minden kuponnál a Budmil meghatározza a megfelelő lejárati dátumot. Az érvényességi idő alatt a kupon segítségével élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Budmil-nál. Győződjön meg arról, hogy a felhasználás ideje alatt nem mondja le a megrendelést a budmil.eu-on. Ha lemondja a megrendelést, akkor a Akciók használata érvénytelen lesz, vagy visszaküldik a kártyacsomagját.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Budmil kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.