ekuponok.com
Főoldal Üzletek Bulkshop Kuponok

Bulkshop Kedvezmények 60% - Szeptember 2022

FAQ for Bulkshop

Hogyan kaphat ingyenes szállítást Bulkshop-ban?

A Bulkshop többféle szállítási módot kínál: SPRINTER, több mint 20.000 Ft -ért, és a PICK PACK PONT minimális rendelési értéke: 3000 Ft, több mint 20.000 Ft -ért ingyenes. A szállításhoz használja a Sprinter futárszolgálatot-minimális rendelési érték: 3000 Ft 1, Sprinter futárszolgálat + utánvéttel / bankkártyával / online bankkártyás fizetéssel a megrendeléskor. A Bulkshop csak Magyarországon belüli szállítást fogad el. A szállítást a Sprinter futárszolgálat végzi. A futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között kézbesítik a csomagokat előzetes telefonos egyeztetés nélkül (ezért ajánlott a munkahelyre történő kiszállítást kérni). A futárszolgálaton bankkártyával is fizethet.

Milyen fizetési módokat használhatok a Bulkshop szolgáltatásban?

Ha a futárszolgálat kézbesíti a megrendelt termékeket, akkor a megrendeléskor fizethet utánvéttel és online bankkártyás előtörlesztéssel, valamint banki átutalással. B. Bankkártyás online fizetés (megrendeléskor): használja a Visa és MasterCard kártyákat. Készpénzes szállítás esetén a teljes összeget készpénzben kell megfizetni a futárnak az áru átvételekor, a szállítási költséggel együtt. Banki átutalás: utalja át a rendelés összegét a Bulkshop bankszámlájára. Miután ellenőrizte, hogy sikeres -e a banki átutalás, kiküldik a megrendelt termékeket. A Bulkshop üzletben is átveheti. Fizethet hitelkártyával (Visa, MasterCard) online rendelés leadásakor, vagy készpénzzel vagy hitelkártyával (Visa, MasterCard, Maestro), amikor személyesen fogadja el a megrendelést.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Bulkshop honlapját?

Igen. Ellátogathatja a bulkshop.hu kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a Bulkshop tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

Hogyan lehet online használni a Bulkshop kuponjaikat?

Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a Bulkshop Kuponkódok-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a Bulkshop Kuponkódok-e érvénytelen lesz. A Bulkshop vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Bulkshop-nál?

A Bulkshop valóban meghatározza a Kuponkódok érvényességi idejét. Természetesen mindaddig, amíg a Bulkshop Kuponkódok -jét annak lejárta előtt használja, megfelelő kedvezményt kaphat. Ha a használni kívánt Bulkshop Akciók lejárt, további különféle Bulkshop ajánlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Bulkshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.