ekuponok.com
Főoldal Üzletek BURGER KING Kuponok

BURGER KING Kedvezmények 60% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes BURGER KING kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for BURGER KING

  Hogyan működik BURGER KING hűségprogramja?

  Gyűjtsön koronákat és fogadjon ajándékokat! A terv révén BURGER KING megpróbálta megköszönni hűséges ügyfeleinek. Minden vásárlás után, amikor az új BURGER KING MAGYARORSZÁG alkalmazást használja, kap egy koronát, amely beváltható ajándéktermékekre. Hamarosan újabb koronagyűjtési lehetőségeket indítanak! 100 Ft = 1 korona. 150 korona, LOVAG szintű ajándékokat kaphat: sajtburgert, apró krumplit, egy kis üdítőt, fagylaltot, 4 db King Nuggets-et Természetesen nem kell használni a koronát, mert magasabb szintű ajándékok várnak rád. 200 korona további ajándékokra cserélhető.

  BURGER KING kinal a házhoz szállítás szolgáltatást?

  BURGER KING összes étterme most házhoz szállítási szolgáltatást kínál! Együttműködnek a Net Waiter és a Wolt express cégekkel. Ha házhozszállítást szeretne, kattintson a linkre, és válassza ki azt a futárcéget, amelynél megrendelni kívánja. Ha beírja a Burger King-et a keresőbe, akkor a futárcég honlapján könnyen ellenőrizheti, hogy az Ön számára szállítják-e az árut. Ha nem találja a címét, akkor lehet, hogy nem a szállítási területen tartózkodik. Annak érdekében, hogy csak a szokásos Burger King minőséget biztosítsák, kénytelenek voltak korlátozni a szállítási területet.

  Milyen fizetési módot kínál a BURGER KING?

  Házhoz szállítás esetén csak kártyával lehet fizetni. SZÉP kártyával is fizethet a Net Waiteren keresztül. Kedvezménykártyák és egyéb utalványok nem használhatók szállításra. Választhat online fizetést is. A BURGER KING elfogadja a leggyakoribb hitelkártyákat, mint például a MasterCard, a Maestro, a Visa és a Visa.

  Milyen előnyei vannak a BURGER KING alkalmazás letöltésének?

  Amikor letölti a BURGER KING alkalmazást és regisztrál, sok jó dolgot fog kapni, például: 1. A legjobb kuponokat kapja 2. Rendelheti megrendelését, így nem kell felállnia 3. Ön automatikusan részt vesz egy A hűségprogramban, ahol összegyűjtheti az ajándékokra cserélhető koronákat. A BURGER KING alkalmazás iO (iPhone) és android verzióval rendelkezik. A linkre kattintva letöltheti!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a BURGER KING honlapját?

  Igen. Az egyes új termékeit és új ajánlatait időben a tag postaládájába juttatják, így mindaddig, amíg a BURGER KING tagjává válik, élvezheti ezt a kiváltságot. Ezenkívül a legfrissebb BURGER KING Akciók-t megkapja is.

  Hogyan lehet online használni a BURGER KING kuponjaikat?

  BURGER KING kuponját meg kell adni a fizetési oldalon. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kupon csak egyszer használható fel, használat után automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból, és nem használható fel újra. BURGER KING megrendelését a rendszer automatikusan észleli és felhasználja a fizetés során.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a BURGER KING-nál?

  A kupon érvényességi idejét minden kupon alján megjelöli és elmagyarázza a BURGER KING. Bármikor ellenőrizheti, hogy elkerülje a kupon felhasználásának legmegfelelőbb időpontját. Minden ügyfélnek meg kell ragadnia a BURGER KING Akciók használatának lehetőségét.

  További Akciók, mint BURGER KING Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Akár 40% Kedvezménnyel MandM Direct Offer

   Minden MandM Direct Kupon Lejár 31-12-22
  • Kuponok

   5% Kedvezménnyel A Kiválasztott Termékekre

  • Ajánlatok

   Szerezz Da Lello Ristorante & Pizzeria Terméket 300Ft-tól Trattoria Da Lello Oldalon

  • Ajánlatok

   Élvezz Csillagjegyek Terméket Legolcsóbban 3990Ft-tól Csillagok Alatt Oldalon

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb BURGER KING kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.