ekuponok.com
Főoldal Üzletek BURGER KING

BURGER KING Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for BURGER KING

Hogyan működik BURGER KING hűségprogramja?

Gyűjtsön koronákat és fogadjon ajándékokat! A terv révén BURGER KING megpróbálta megköszönni hűséges ügyfeleinek. Minden vásárlás után, amikor az új BURGER KING MAGYARORSZÁG alkalmazást használja, kap egy koronát, amely beváltható ajándéktermékekre. Hamarosan újabb koronagyűjtési lehetőségeket indítanak! 100 Ft = 1 korona. 150 korona, LOVAG szintű ajándékokat kaphat: sajtburgert, apró krumplit, egy kis üdítőt, fagylaltot, 4 db King Nuggets-et Természetesen nem kell használni a koronát, mert magasabb szintű ajándékok várnak rád. 200 korona további ajándékokra cserélhető.

BURGER KING kinal a házhoz szállítás szolgáltatást?

BURGER KING összes étterme most házhoz szállítási szolgáltatást kínál! Együttműködnek a Net Waiter és a Wolt express cégekkel. Ha házhozszállítást szeretne, kattintson a linkre, és válassza ki azt a futárcéget, amelynél megrendelni kívánja. Ha beírja a Burger King-et a keresőbe, akkor a futárcég honlapján könnyen ellenőrizheti, hogy az Ön számára szállítják-e az árut. Ha nem találja a címét, akkor lehet, hogy nem a szállítási területen tartózkodik. Annak érdekében, hogy csak a szokásos Burger King minőséget biztosítsák, kénytelenek voltak korlátozni a szállítási területet.

Milyen fizetési módot kínál a BURGER KING?

Házhoz szállítás esetén csak kártyával lehet fizetni. SZÉP kártyával is fizethet a Net Waiteren keresztül. Kedvezménykártyák és egyéb utalványok nem használhatók szállításra. Választhat online fizetést is. A BURGER KING elfogadja a leggyakoribb hitelkártyákat, mint például a MasterCard, a Maestro, a Visa és a Visa.

Milyen előnyei vannak a BURGER KING alkalmazás letöltésének?

Amikor letölti a BURGER KING alkalmazást és regisztrál, sok jó dolgot fog kapni, például: 1. A legjobb kuponokat kapja 2. Rendelheti megrendelését, így nem kell felállnia 3. Ön automatikusan részt vesz egy A hűségprogramban, ahol összegyűjtheti az ajándékokra cserélhető koronákat. A BURGER KING alkalmazás iO (iPhone) és android verzióval rendelkezik. A linkre kattintva letöltheti!