ekuponok.com
Főoldal Üzletek Butikmoda

Butikmoda Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

Vásárlási tippek

A Butikmoda ingyenes szállítást biztosít?
A Butikmoda együttműködik a GLS-szel, és biztonságosan és gyorsan házhoz szállítják a csomagot. A jelenleg ajánlott szállítási költség és fizetés szerint 24 500 forint feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás. A megrendelést a Magyar GLS Kft csomagküldő cég biztosítja. A szállítási idő egy-két nap, és nem kell túl sokat várni a várva várt csomag átvételére.
Mennyi garanciát biztosít Butikmoda?
A Butikmoda nagy jelentőséget tulajdonít a termékek minőségének és az ügyfelek elégedettségének. Tehát az általuk biztosított garanciális idő 24 hónap. Ha a lejárati dátum szerepel az eladott árucikk csomagolásán vagy a kísérő utasításokban, a jótállási idő a lejárati idő lejárta előtt nem jár le. Tehát magabiztosan vásárolhat.
Tart Butikmoda akciót?
Kedvezményes áron eladó. Ne hagyja ki a kedvezményt. A Butikmoda akciós termékei közül biztosan talál olyan termékeket, amelyek az Ön ízlésének felelnek meg elfogadható áron. Az akciós termékekben különféle stílusokat, színeket és kiváló minőségű ruhákat találhat, de a legfontosabb az, hogy valóban rengeteg pénzt takaríthat meg.