ekuponok.com

Butlers Kuponkódok 50% - Január 2022

FAQ for Butlers

Hogyan lehet fizetni Butlers-ban?

Ha az √°rut a FoxPost csomaghely√©n kapj√°k meg, akkor elŇĎre t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s hitelk√°rty√°val vagy ut√°nv√©ttel hitelk√°rty√°val. Ha ez ut√°nv√©t (k√©szp√©nz), hitelk√°rtya elŇĎleg, banki √°tutal√°s. A GlobalPay online fizet√©si megold√°sa Butlers online √°ruh√°z k√°rty√°s fizet√©si szolg√°ltat√°s√°hoz ny√ļjt szolg√°ltat√°sokat. Ha banki √°tutal√°ssal szeretne fizetni, akkor a megrendel√©s feldolgoz√°sa sor√°n elŇĎsz√∂r d√≠jakat k√©rnek, amelyek felsorolj√°k az √°tutal√°shoz sz√ľks√©ges √∂sszes adatot. Az √∂sszeg be√©rkez√©se ut√°n megkezdik a megrendel√©s feldolgoz√°s√°t.

Vásárolhatom a Butlers ajándékutalványokat?

Nem tudja kiv√°lasztani Butlers term√©keit? Szeretne aj√°nd√©kot adni, de nem akarja eld√∂nteni az aj√°nd√©kot? Erre a helyzetre nekik is van megold√°suk: aj√°nd√©kk√°rty√°ikkal remek √∂tletekkel √°llhat elŇĎ. Adj meglepet√©st rokonaidnak, bar√°taidnak vagy ismerŇĎseidnek b√°rmilyen √©rt√©kŇĪ aj√°nd√©kk√°rty√°val, hogy a Butlers teljes szolg√°ltat√°s√°b√≥l kiv√°laszthass√°k a sz√°mukra leg√©rt√©kesebb aj√°nd√©kot! Az aj√°nd√©kk√°rtya c√≠mlete 5000, 10 000, 15 000 √©s 20 000 forint.

A Butlers ingyenes szállítást biztosít?

Butlers csapata elk√∂telezett amellett, hogy a megrendelt term√©keket a lehetŇĎ leggyorsabban, hat√©konyabban √©s biztons√°gosan eljuttassa √Ėnh√∂z! Csak magyar c√≠mekre tudnak sz√°ll√≠tani. Ut√°nv√©tes csomag haszn√°lata eset√©n 490 Ft kezel√©si k√∂lts√©g ker√ľl felsz√°mol√°sra. GLS expressz szolg√°ltat√°s: Sz√°ll√≠tsa a megrendelt csomagot az √Ėn √°ltal megadott c√≠mre vagy csomagpontra. A sz√°ll√≠t√°st a megrendel√©s be√©rkez√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tott 2-5 munkanapon bel√ľl k√©zbes√≠tik (ha a megrendelt term√©k rakt√°ron van). Az √∂sszes csomag sz√°ll√≠t√°si d√≠ja egys√©gesen 1290 forint. Ingyenes sz√°ll√≠t√°s √°ltal√°ban minden 20.000 Ft feletti megrendel√©s eset√©n. V√°laszthat GLS csomagol√°si pontot, FOXPOST csomagol√≥g√©pet √©s szem√©lyes √°tvtelt is.

Van Butlers-nak törzsvásárlói terve?

Regisztr√°ci√≥ ut√°n b√°rki haszn√°lhatja a Butlers tags√°gi csomagot. Miut√°n regisztr√°lt√°l a programra, elk√ľldik neked a tags√°gi igazolv√°nyt. Mostant√≥l minden v√°s√°rl√°st r√∂gz√≠tenek a k√°rty√°j√°n. Min√©l t√∂bb mennyis√©get v√°s√°rol, ann√°l t√∂bb kedvezm√©nyt kap, √©s a kedvezm√©ny soha nem j√°r le. 3% kedvezm√©ny az √∂sszes kiad√°sn√°l, amely meghaladja az 50 000 Ft-ot, 6% -os a kedvezm√©ny 150 000 Ft-n√°l, √©s 10% -os kedvezm√©ny 300 000 Ft-n√°l.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Butlers honlapját?

Igen. Miut√°n e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja Butlers honlapj√°t, akkor tag lesz. A tagok a k√∂vetkezŇĎ elŇĎny√∂ket √©lvezhetik a Butlers-n√°l: a leg√ļjabb kedvezm√©nyek, √©rtes√≠t√©sek √©s az √ļj term√©kek. Tov√°bbi h√≠rek vannak a butlers.hu-on, amely arra v√°r, hogy regisztr√°lja √©s k√∂vesse.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Butlers kuponjaikat?

A kuponok haszn√°lat√°nak l√©p√©sei a Butlers v√°s√°rl√°s√°kor: ElsŇĎ l√©p√©s, jelentkezzen be vagy hozzon l√©tre egy fi√≥kot a butlers.hu webhely√©n. M√°sodik l√©p√©s, v√°lassza ki a term√©keket; Harmadik l√©p√©s: v√°lassza ki a term√©keket √©s a megfelelŇĎ el√©rhetŇĎ kuponokat, azt√°n a fizet√©s befejezŇĎdik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Butlers-nál?

√Āltal√°noss√°gban elmondhat√≥, hogy a Butlers minden kuponj√°nak √©rv√©nyess√©gi ideje elt√©rŇĎ, ez√©rt √©rdemes elŇĎre felhaszn√°lni. N√©h√°ny Butlers Kuponok csak bizonyos term√©kekre vonatkozik, de nincs megadva lej√°rati idŇĎ, ez√©rt ezeket a Butlers Kuponok felhaszn√°lhatja az √°ruk elfogy√°sa elŇĎtt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Butlers kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.