ekuponok.com
Főoldal Üzletek C&A kupon

C&A kedvezmények 80% - Szeptember 2022

FAQ for C&A

Milyen kedvezmények találhatóak a C&A-ban?

Iratkozzon fel C&A hírlevelére, és 10% kedvezményt kap. felhívják figyelmét, hogy csak az első regisztrációkor érhető el. Az online áruház regisztrációjától számított 14 napig érvényes. A minimális rendelési összeg 100 zloty. Ne hagyjon ki egyetlen hírt sem, és mentse el a következő vásárlást. A leggyorsabban megismerheti a divatirányzatokat, az exkluzív promóciókat és akciókat. És bármikor leiratkozhat.

Hogyan lehet fizetni C&A-ban?

A C&A vásárlásához a következő fizetési módokat választhatja: előtörlesztés banki átutalással PayU vagy PayPal rendszer használatával, utánvéttel történő fizetés, hitelkártyás fizetés. C&A Az online áruház elfogadja a VISA és a MasterCard kártyákat. Ha a megrendelés feldolgozása során hitelkártyát választ fizetési módnak, akkor a megfelelő összeget hitelesítik. Például ez a szokásos meghatalmazás ellenőrzi, hogy a használt kártya érvényes-e, és hogy a rendelkezésre álló hitelkeret elegendő-e.

A C&A ingyenes szállítást biztosít?

Szállítási költségként a C&A a következő díjakat számolja fel a megrendelés teljesítéséért: Banki átutalással, hitelkártyával, PayU vagy PayPal fizetéskor, függetlenül attól, hogy melyik fizetési módot használják, 9,90 PLN-t kell fizetnie (több mint 100-ért ingyen). PLN), utánvéttel válasszon 14,90 PLN-t, válassza az InPost (ingyenes 100 PLN), válassza a Poczta Polska (ingyenes 100 PLN), válassza a Poczta Polska (ingyenes 100 PLN) lehetőséget, válassza az 6,90 PLN-t, amikor az árut átveszi a C&A -nél üzlet Loti.

E-mail címmel kell regisztrálnom a C&A honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a c-and-a.com webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb C&A kedvezmény kupon, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a C&A webáruházában.

Hogyan lehet online használni a C&A kuponjaikat?

A kuponok használata a C&A vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új C&A fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott C&A utalvány-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt C&A kupon-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a C&A-nál?

C&A kedvezmény kupon használati szabályai előírják a pontosan használható időtartományt, és az egyes kuponok használati ideje nem feltétlenül egyezik meg. A rendelési igény és az áruházi kedvezményrendszer szerint a C&A kedvezmény kupon használati ideje változó.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb C&A kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.