ekuponok.com

C&A kupon és Kedvezmény Kódok - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a C&A-ban?
Iratkozzon fel C&A hírlevelére, és 10% kedvezményt kap. felhívják figyelmét, hogy csak az első regisztrációkor érhető el. Az online áruház regisztrációjától számított 14 napig érvényes. A minimális rendelési összeg 100 zloty. Ne hagyjon ki egyetlen hírt sem, és mentse el a következő vásárlást. A leggyorsabban megismerheti a divatirányzatokat, az exkluzív promóciókat és akciókat. És bármikor leiratkozhat.
Hogyan lehet fizetni C&A-ban?
A C&A vásárlásához a következő fizetési módokat választhatja: előtörlesztés banki átutalással PayU vagy PayPal rendszer használatával, utánvéttel történő fizetés, hitelkártyás fizetés. C&A Az online áruház elfogadja a VISA és a MasterCard kártyákat. Ha a megrendelés feldolgozása során hitelkártyát választ fizetési módnak, akkor a megfelelő összeget hitelesítik. Például ez a szokásos meghatalmazás ellenőrzi, hogy a használt kártya érvényes-e, és hogy a rendelkezésre álló hitelkeret elegendő-e.
A C&A ingyenes szállítást biztosít?
Szállítási költségként a C&A a következő díjakat számolja fel a megrendelés teljesítéséért: Banki átutalással, hitelkártyával, PayU vagy PayPal fizetéskor, függetlenül attól, hogy melyik fizetési módot használják, 9,90 PLN-t kell fizetnie (több mint 100-ért ingyen). PLN), utánvéttel válasszon 14,90 PLN-t, válassza az InPost (ingyenes 100 PLN), válassza a Poczta Polska (ingyenes 100 PLN), válassza a Poczta Polska (ingyenes 100 PLN) lehetőséget, válassza az 6,90 PLN-t, amikor az árut átveszi a C&A -nél üzlet Loti.