ekuponok.com
Főoldal Üzletek Calzedonia kupon

Calzedonia kupon és akciók 50% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Calzedonia kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

  • Ajánlatok

   Forró Ajánlatok! 30% Kedvezményt Kap

   Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   Akár - 50% Kedvezménnyel A Férfi Fürdőnadrágokra A Calzedonia.hu-n

   Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   Akár - 50% Off A Gyermek Fürdőruhákra A Calzedonia.hu-n

   Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   Ingyenes Szállítás A Calzedonia.hu Oldalon

   Lejár 31-12-22
  • Alkalmazza az összes Calzedonia kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

   Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

   Ellenőrzött

  • Ajánlatok

   Akár - -50% A Női Fürdőruhákra és Leggingsekre A Calzedonia.hu-n

   Lejár 31-12-22
  • Kuponok

   Calzedonia.com Extra 10%-os Kuponkód Minden Vásárlás Után

   Lejár 19-2-23
  • HIRDETÉS

  • Ajánlatok

   50% Kedvezmény A Calzedonia Kedvezmény Kódok áron

   Lejár 25-2-23
  • Ajánlatok

   Kap 25% A Következő Megrendeléshez

   Lejár 25-2-23
  • Ajánlatok

   Többet Vásárolhat, és Többet Takaríthat Meg A Calzedonia Kedvezmény Kódok-tól 15%

   Lejár 25-2-23
  • Ajánlatok

   Kap 35% Ki A W/ Calzedonia Promóciós Kód Kapcsolóval

   Lejár 25-2-23
  • Ajánlatok

   Calzedonia Akciók: : Akár 45% Kedvezmény Minimum Nélkül

   Lejár 25-2-23
  • Ajánlatok

   Vegyen 30% Kedvezményt A Calzedonia árából.com Hírlevelére

   Lejárt 23-8-22
  • Ajánlatok

   Kupon Ingyenes Szállításhoz Calzedonia Számára.com 50 USD Feletti Rendelés

   Lejárt 23-8-22

  FAQ for Calzedonia

  Calzedonia-ban mennyibe kerül a szállítás?

  A Calzedonia szokásos szállítási díja 3,95 euró (ingyenes a „My Calzedonia” hűségprogramra jelentkező ügyfelek számára). Az expressz szállítási díj 7,95 euró. A szállítási költségek mindig fixek, és a megvásárolt termékek száma alapján nem változnak. Ha úgy dönt, hogy árut vesz fel Calzedonia üzletéből, mindig ingyenes lesz a szállítás. Ha a szokásos szállítási szolgáltatást választja, a szállítás a megrendelés feladásától számított 4-5 munkanapon belül befejeződik. Ha futárszolgálatot választ, azt a megrendelés feladásától számított 2-3 munkanapon belül kiszállítják. Ha úgy dönt, hogy megrendelését bármelyik üzletében átveszi, megrendelését 4-5 munkanapon belül kézbesítjük.

  Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre a Calzedonia webhelyén?

  A Calzedonia weboldalán a következő módszerekkel fizethet: VISA és MASTERCARD hitelkártya újratölthető hitelkártyák (például Postapay), Klarna banki átutalás, utánvéttel (futárral), Paypal, Apple Pay (csak Safari böngészés)), Scalapay, ajándékkártya / e-ajándékkártya, a fizetést teljes mértékben védi a világ legnagyobb és PCI-kompatibilis személyazonosság-ellenőrző rendszere. Ezenkívül a vásárláshoz bevitt összes információt feldolgozzuk, teljes mértékben tiszteletben tartva az adatvédelmi előírások személyes adatait.

  Használhatom az e-ajándékkártyát online vagy a Calzedonia üzletben?

  E-ajándék kártyáját használhatja Calzedonia online webhelyén és a résztvevő üzletekben. Kinyomtathatja a megerősítő e-mailt, és elküldheti az üzletbe, hogy szükség esetén fizikai ajándékkártyává alakítsa. Az ajándékkártyákat megvásárolhatja az értékesítés helyén, vagy felhasználhatja az értékesítési helyen és online. Az elektronikus ajándékkártyákat online lehet megvásárolni, vagy online lehet használni az értékesítés helyén (miután fizikai ajándékkártyává alakítják) és a calzedonia.com oldalon. Az ajándékkártya / e-ajándékkártya a vásárlás napjától számított 3 évig érvényes.

  Calzedonia ad ajándékdobozt a megrendelésemhez?

  A Calzedonia ajándékcsomagolási szolgáltatásokat nyújt Önnek. A vásárlás utolsó szakaszában kiválaszthatja, hogy mely elemeket helyezze el az ajándékdobozban, vagy pedig azt, hogy az ajándékkártya-átvételi készletet használja-e a barkácsoláshoz. A Calzedonia két módszer közül választhat: egy ajándék doboz (legfeljebb 5), amely a megrendelés végén megadott tételeket csomagolja, vagy egy ajándékkártya (önkiszolgáló készlet), amely az Ön kívánsága szerint csomagolja az ajándékokat.

  Calzedonia kedvezményt ad a diákoknak?

  A Calzedonia 15% -os diákkedvezményt kínál a diákoknak, a Student Bab felhasználásával pedig 15% -os diákkedvezményt kap Calzedonia. Használja a diák kedvezményes kódját a fizetéskor, hogy 15% -os rendelési kedvezményt kapjon. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt azonnal megkapja, regisztráljon, és ellenőrizze hallgatói státuszát a Student Beans szolgáltatásban. ingyenes! A diákkedvezmény online és üzletben érvényes. Egyszerűen adja meg a kuponkódot a bevásárlókosárban a kedvezmény igénybevételéhez. Minden kódot egyszer használnak.

  Calzedonia elfogad hitelkártyát és előre fizetett kártyát?

  A Calzedonia webhelyen megrendelt termékek esetén hitelkártyákat és előre fizetett kártyákat (pl. PostePay) fogadnak el fizetésre anélkül, hogy a termékhez és a szállításhoz díjat kellene fizetni. Önnek az online vásárlás megrendelésekor érvényes hitelkártya tulajdonosának kell lennie, és a kártyán szereplő névnek meg kell egyeznie a számlán szereplő névvel. Ha ezek a követelmények nem teljesülnek, a megrendelés nem kerül feldolgozásra. Ha rendelkezik Paypal -fiókkal, a Calzedonia lehetőséget biztosít arra, hogy közvetlenül használja a www.paypal.com webhelyen történő regisztráció során használt e -mail fiókot és jelszót.

  Mennyibe kerül a Calzedonia szállítási költsége?

  A szokásos szállítási díj 9,00 USD, és ha 50 USD -t vagy annál többet költ, a szállítás ingyenes. A futár díja 25 dollár. Ha nem elégedett Calzedonia termékeivel, lehetősége van expressz visszaküldésre. Helyezze a dobozában található visszaküldési címkét a csomagolás külső oldalára. A visszaküldést a UPS helyszínén kézbesíti, vagy megbeszéli az átvételi dátumot a UPS -szel, és a UPS közvetlenül a címéről veszi fel a küldeményt. Calzedonia viseli az áru visszaküldésének költségét az Ön címéről a raktárába. Amint a termék megérkezik a raktárba, és a visszaküldés jóváhagyásra kerül, visszatéríti azt az online vásárláshoz kiválasztott fizetési mód használatával.

  Hogyan lehet csatlakozni Calzedonia klubjához?

  Kétféleképpen regisztrálhat: ha közvetlenül a Calzedonia webhelyen regisztrál, és helyesen regisztrál, akkor a regisztrációt követő 24 órán belül kap egy e -mailt, amely tartalmazza a virtuális kártya kódját. Ha virtuális kártyát szeretne fizikai kártyává alakítani, akkor keresse fel a legközelebbi boltot, és kérjen cserét. Calzedonia emlékezteti Önt, hogy regisztrálnia kell közvetlenül a webhelyén található linkről. Az online vásárlással pontokat gyűjthet. Ha bemegy a boltba, ne felejtse el felmutatni a "Calzedonia Lover" kártyáját, vagy feltüntetni az aktiváláshoz használt nevet személyazonosságának bemutatásához. Minden elköltött dollárért kap egy pontot.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Calzedonia honlapját?

  Igen. Az egyes új termékeit és új ajánlatait időben a tag postaládájába juttatják, így mindaddig, amíg a Calzedonia tagjává válik, élvezheti ezt a kiváltságot. Ezenkívül a legfrissebb Calzedonia promóciós kód-t megkapja is.

  Hogyan lehet online használni a Calzedonia kuponjaikat?

  Saját Calzedonia akciók-ét megtalálhatja a ekuponok.com oldalán, és kényelmesebb belépni a Calzedonia honlapjára a ekuponok.com webhelyéről. Mutatva a Calzedonia akciók-ét a fizetéskor, a rendszer észleli a kupon -ét, majd alkalmazza a megrendelésére.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Calzedonia-nál?

  Calzedonia akciók érvényességi idejét a megfelelő időnek állítják be, ezért nem mindig érvényes. Ezért az ügyfeleknek a különböző igényeiknek megfelelően gyorsan kell használniuk a Calzedonia akciók-et. A lejárt Calzedonia akciók nem hozhat kényelmet az ügyfelek számára.

  További Akciók, mint Calzedonia Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Ajánlatok Terméket Csak 1290ft-ért McDonalds Oldalon

   Minden McDonalds Kupon Lejár 4-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz 75% Kedvezményes PÁLYÁZATOK Termékeket MyActionCam Oldalon

   Minden MyActionCam Kupon Lejár 3-12-22
  • Ajánlatok

   Akció -5% Kedvezménnyel Az Eredetiajandekok.hu Oldalon

  • Ajánlatok

   Hozd Létre Ingyenes Picodi Fiókodat és Kezdd El Gyűjteni A Cashbacket Még Ma

   Minden Vivre Kupon Lejár 24-1-23
  • Ajánlatok

   Kapj 10% Kedvezmény A Vásárlásnáles Újdonságok

   Minden Print Studio Kupon Lejár 6-12-22
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 60%-t Borderlands 3 Termékekre Gamertech Oldalon

   Minden Gamertech Kupon Lejár 4-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Zsíros, Pattanásos Terméket Legolcsóbban 2.790Ft-tól Magister Products Oldalon

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Calzedonia kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.