ekuponok.com

CCC kedvezmény kupon 60% - Január 2022

FAQ for CCC

Melyek a CCC szállítási módjai?

Ingyenes szállítás 5000 Ft-tól. A CCC szállítási partnere expressz GLS, általában 2–4 munkanap, a szállítási költség pedig 650 forint vagy 0 forint. Ingyenes szállítás 5000 Ft feletti megrendelésekre a kézbesítés pillanatától. A megrendelés szállítási ideje becslések szerint 2-4 munkanap. Ez az az idő, amely a beérkezett fizetés postázásához, a csomag előkészítéséhez és leszállításához szükséges. Miután a csomagja készen áll a szállításra, CCC e-mailben értesíti Önt.

A CCC elfogad banki átutalásokat?

Igen, megrendelés leadása után a CCC e-mailt küld Önnek az átutaláshoz szükséges megerősítő és részletes információkkal. Az átutalás értesítési mezőjébe írja be a megbízás teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelés számát és a megrendelést végző személy nevét (ezek az adatok a megrendelés teljesítéséhez szükségesek), az összes megbízást külön banknak kell kifizetnie átutalás esetén 4 naptári fizetésre várnak aznap, amely után megrendelését automatikusan törlik.

Miért kell letöltenem CCC mobilalkalmazását?

Adja hozzá A CCC klubkártyáját, és élvezze a csak az alkalmazásban kínált kedvezményeket! Még nincs klubkártyád? Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy most regisztráljon a klubba. Fedezze fel új termékeiket, és felveheti őket a kedvencek listájába. Találja meg az Ön számára tökéletes stílust. Merítsen ihletet divatanyagaikból, és használja termékeiket saját egyedi stílusának létrehozásához. A mobilalkalmazás segítségével könnyedén ellenőrizheti a kiválasztott termék elérhetőségét a CCC legközelebbi üzletében.

Milyen előnyöket nyújt CCC klubja?

Bármikor csatlakozhat hozzájuk CCC webhelyén vagy üzletében (ne feledje, hogy legalább 16 évesnek kell lennie). A klubtagság megerősítéseként kap egy kártyát, amely lehetővé teszi, hogy élvezhesse a klubtagság számos ételének előnyeit. A kártya alapvető célja, hogy felhívja a figyelmet klubtagként - 18 éves korában meg fogja érteni az érdeklődési körét, például a vásárlási előzményeket vagy a kedvenc cipőjét, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy többet tanuljanak. szokásainak és elvárásainak megértése az Ön igényeinek kielégítése érdekében. Kiigazíthatják ajánlatukat. Felnőtt klubtagként különleges és személyre szabott promóciókat kap, és e-mailben és / vagy SMS-ben értesítik Önt.

E-mail címmel kell regisztrálnom a CCC honlapját?

Igen. CCC tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a CCC tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a CCC üzletében.

Hogyan lehet online használni a CCC kuponjaikat?

Csak az árukat kell kiválasztania a CCC honlapján. Megrendeléskor töltse ki a CCC kupon-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a CCC weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a CCC-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a CCC-nál?

A CCC minden kuponnak megfelelő lejárati dátumot állít be. Lehet, hogy minden kuponnak más a lejárati dátuma. Ne várja meg, amíg a CCC kuponkód lejár, akkor elszalasztja az alkalmat a kedvezményre.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb CCC kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.