ekuponok.com
Főoldal Üzletek CCC kupon

CCC kedvezmény kupon 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes CCC kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for CCC

  Melyek a CCC szállítási módjai?

  Ingyenes szállítás 5000 Ft-tól. A CCC szállítási partnere expressz GLS, általában 2–4 munkanap, a szállítási költség pedig 650 forint vagy 0 forint. Ingyenes szállítás 5000 Ft feletti megrendelésekre a kézbesítés pillanatától. A megrendelés szállítási ideje becslések szerint 2-4 munkanap. Ez az az idő, amely a beérkezett fizetés postázásához, a csomag előkészítéséhez és leszállításához szükséges. Miután a csomagja készen áll a szállításra, CCC e-mailben értesíti Önt.

  A CCC elfogad banki átutalásokat?

  Igen, megrendelés leadása után a CCC e-mailt küld Önnek az átutaláshoz szükséges megerősítő és részletes információkkal. Az átutalás értesítési mezőjébe írja be a megbízás teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelés számát és a megrendelést végző személy nevét (ezek az adatok a megrendelés teljesítéséhez szükségesek), az összes megbízást külön banknak kell kifizetnie átutalás esetén 4 naptári fizetésre várnak aznap, amely után megrendelését automatikusan törlik.

  Miért kell letöltenem CCC mobilalkalmazását?

  Adja hozzá A CCC klubkártyáját, és élvezze a csak az alkalmazásban kínált kedvezményeket! Még nincs klubkártyád? Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy most regisztráljon a klubba. Fedezze fel új termékeiket, és felveheti őket a kedvencek listájába. Találja meg az Ön számára tökéletes stílust. Merítsen ihletet divatanyagaikból, és használja termékeiket saját egyedi stílusának létrehozásához. A mobilalkalmazás segítségével könnyedén ellenőrizheti a kiválasztott termék elérhetőségét a CCC legközelebbi üzletében.

  Milyen előnyöket nyújt CCC klubja?

  Bármikor csatlakozhat hozzájuk CCC webhelyén vagy üzletében (ne feledje, hogy legalább 16 évesnek kell lennie). A klubtagság megerősítéseként kap egy kártyát, amely lehetővé teszi, hogy élvezhesse a klubtagság számos ételének előnyeit. A kártya alapvető célja, hogy felhívja a figyelmet klubtagként - 18 éves korában meg fogja érteni az érdeklődési körét, például a vásárlási előzményeket vagy a kedvenc cipőjét, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy többet tanuljanak. szokásainak és elvárásainak megértése az Ön igényeinek kielégítése érdekében. Kiigazíthatják ajánlatukat. Felnőtt klubtagként különleges és személyre szabott promóciókat kap, és e-mailben és / vagy SMS-ben értesítik Önt.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a CCC honlapját?

  Igen. CCC tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a CCC tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a CCC üzletében.

  Hogyan lehet online használni a CCC kuponjaikat?

  Csak az árukat kell kiválasztania a CCC honlapján. Megrendeléskor töltse ki a CCC kupon-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a CCC weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a CCC-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a CCC-nál?

  A CCC minden kuponnak megfelelő lejárati dátumot állít be. Lehet, hogy minden kuponnak más a lejárati dátuma. Ne várja meg, amíg a CCC kuponkód lejár, akkor elszalasztja az alkalmat a kedvezményre.

  További Akciók, mint CCC Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Akár 50% Ajánlat Pólómánia Oldalon, Vásárláshoz Kattintson Ide!

   Minden Pólómánia Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Vásárolja Meg A Top 100 Terméket A About You

   Minden AboutYou Kupon Lejár 2-3-23
  • Ajánlatok

   Kapj Mérőpoharak Terméket Legalacsonyabban 490Ft-tól Delicia.Hu Oldalon

   Minden Delicia.Hu Kupon Lejár 3-12-22
  • Kuponok

   Akár 10% Kedvezmény Az Első Rendelésedből

   Minden Instant Kupon Lejár 31-1-23
  • Ajánlatok

   Kapj Távirányító Infratoldó Terméket Legalacsonyabban 8390Ft-tól Digitalsa Oldalon

   Minden Digitalsa Kupon Lejár 13-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Kis Szív Medálos Zsinór Karkötő Terméket Legolcsóbban 2490Ft-tól Minimalekszer Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj CSENGŐK Terméket Csak 618Ft-ért 4HOMES Oldalon

   Minden 4HOMES Kupon Lejár 22-12-22
  • Ajánlatok

   Társasjátékok Összes 7800Ft-tól

   Minden Tarsasjatekok Kupon Lejár 20-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb CCC kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.