ekuponok.com
Főoldal Üzletek Cinema City kupon

Cinema City kedvezmények 65% - Augusztus 2022

FAQ for Cinema City

Kínál a Cinema City csoportos kedvezményeket?

Igen, persze, a Cinema City szívesen ad kedvezményeket a csoportoknak. Természetesen a különböző csoportok kedvezményei eltérőek. Ha felkeltettük érdeklődik, kérik, hívja ingyenesen a Cinema City telefonszámot 10:00 és 22:00 között, hogy több információt és részletet szerezzen. Bérelhet szobát a moziban, vagy rendezhet külön vetítést.

Milyen előnyökkel jár a Cinema City online jegyvásárlása?

Érdemes online jegyet vásárolni, mert időt takarít meg a sorban állásban. Kedvezményes jegy vásárlása esetén kérik, hozza magával a kedvezményes jegyét, mert a mozijegy csak érvényes és belépési joga van. Online mozijegyet is vásárolhat a Cinema City weboldalon vagy a Simple alkalmazás segítségével. Filmjegyet vásárolhat online hitelkártyával vagy Simple applikációval Minden VISA, MASTER CARD és AMEX hitelkártya, PayPal és banki átutalás (közvetlen banki átutalás) online fizethető.

Hol és hogyan vásárolhatok Cinema City ajándékutalványt?

Ajándékutalványt igényelhet bármelyik Cinema City mozi jegyirodájában vagy a mozivezetői irodában, vagy vásárolhat néhány ajándékutalványt online elektronikus utalvány formájában. Az ajándékutalvány 6 hónapig érvényes. További információkat az ajándékutalvány menüpont alatt talál. Minden ajándékutalványon fel van tüntetve a felhasználható filmek típusai. Az ajándékutalvány 180 napig érvényes, nem hosszabbítható meg.

Milyen allergének vannak a Cinema City svédasztalos termékeiben?

A büféjük hozzávalóiról érdeklődhet a Cinema City honlapján, vagy érdeklődhet a büfében dolgozó kollégáitól, vagy hívhatja az ingyenes zöld számot. Csak a Cinema City-nál vásárolt termékek (büfékben vagy kávézókban vásárolt termékek) léphetnek be az előadásba. A moziba máshonnan vásárolt ételeket és italokat nem lehet bevinni.

Kínál a Cinema City csoportos kedvezményeket?

Igen, természetesen, a Cinema City örömmel kínál kedvezményeket a vásárlói számára. A kedvezmények természetesen csoportonként eltérőek. Ha felkeltették az érdeklődését, további információkért és részletekért hívja a Cinema City ingyenes telefonszámát 10:00 és 22:00 között. Bérelhet szobát a moziban, vagy egyéni vetítéseket is szervezhet.

Milyen előnyökkel jár a Cinema City online jegyvásárlása?

Érdemes online jegyet venni, mert időt takarít meg a sorban állásban. Ha kedvezményes jegyet vásárolt, kérik, hozza magával a kedvezményes jegyet. Online mozijegyet is vásárolhat a Cinema City webhelyen vagy a Simple alkalmazáson keresztül. Mozijegyet vásárolhat online hitelkártyával vagy egy egyszerű alkalmazással. Minden VISA, MASTER CARD és AMEX hitelkártya, PayPal és banki átutalás (közvetlen banki átutalás) fizethető online.

Hol és hogyan vásárolhatok Cinema City ajándékutalványt?

Ajándékutalványt igényelhet bármely Cinema City mozi pénztárában vagy filmrendező irodájában, vagy vásárolhat online e-utalványként. Az ajándékutalványok 6 hónapig érvényesek. További információkért tekintse meg az ajándékutalvány menüt. Minden ajándékutalvány felsorolja a felhasználható filmek típusait. Az ajándékutalványok 180 napig érvényesek és nem hosszabbíthatók meg.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Cinema City honlapját?

Igen. Cinema City bármikor frissíti legújabb ajánlatait és kedvezményeit, valamint új termékekkel kapcsolatos konzultációit. Ha időben szeretne ilyen híreket szerezni, regisztrálhat tagként a Cinema City oldal felületén keresztül.

Hogyan lehet online használni a Cinema City kuponjaikat?

Saját Cinema City kuponok-ét megtalálhatja a ekuponok.com oldalán, és kényelmesebb belépni a Cinema City honlapjára a ekuponok.com webhelyéről. Mutatva a Cinema City kuponok-ét a fizetéskor, a rendszer észleli a kupon -ét, majd alkalmazza a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Cinema City-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Cinema City kuponok-ek. Nem kell aggódni, mert a Cinema City kupon használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Cinema City kupon-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Cinema City kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.