ekuponok.com
Főoldal Üzletek Cipofalva Kuponok

Cipofalva Kedvezmények 70% - Augusztus 2022

FAQ for Cipofalva

Hogyan fizethetem ki a rendelés összegét Cipofalva-on?

Rendelését az alábbi módokon fizetheti ki: Közvetlenül a futárnak/utánvéttel fizethet a Cipofalva termék átvétele után. A csomagküldő szolgálat a következő két munkanapon belül kiszállítja az Ön által megrendelt árut. A futárnál bankkártyával, egyéb kártyával vagy kedvezménykuponnal nem lehet fizetni. A termékért kényelmesen fizethet banki átutalással vagy készpénzes befizetéssel.kérik, hogy értesítésként adja meg a rendelési számot.

Ingyenes szállítást kínál Cipofalva?

Ha a rendelés összege meghaladja az 11990 Ft-ot, ingyenes szállítást biztosítanak. Ezzel szemben 11.990 Ft-os nagyságrend alatt 890 Ft a fuvar. A biztonságos és gyors szállítás érdekében Cipofalva a GLS Hungary Kft. Futárszolgálat szolgáltatását veszi igénybe. A kiszállítás előtt e-mailben értesítik vásárlóikat. Az árut általában 2 munkanapon belül kiszállítják. Mivel az árut futár szállítja ki, megrendelését bárhová kiszállíthatjuk, legyen szó otthonról, munkahelyről, barátokról vagy ismerősökről. Nem számít, hol tartózkodik hétköznap 8:00 és 17:00 között.

Hogyan kaphatok ajándékokat vagy kuponokat a Cipofalva-tól?

5000, 10000 és 20000 forint értékben vásárolhat ajándékutalványt a Cipofalva-tól. Ha rendszeresen szeretne tájékoztatást kapni az aktuális kedvezményekről, kérik, iratkozzon fel Cipofalva hírlevelére. Ha szeretné felhasználni ajándékutalványát vagy kedvezményes kupont, vagy vásárlási rendelése során, a rendelés leadásakor kérik, adja meg a kupon kódját a kosár „Kedvezményes kuponok” alatti üres mezőben.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Cipofalva honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a cipofalva.hu webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Cipofalva Akciók, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Cipofalva webáruházában.

Hogyan lehet online használni a Cipofalva kuponjaikat?

A Cipofalva Akciók-e használati szabályai a következők: A bevásárlókosáron keresztül közvetlenül a fizetési oldalra ugorhat, a Cipofalva Akciók-ét betöltheti a kitölthető ablakba, majd kiválaszthatja az Önnek megfelelő fizetési módot, ekkor általában is használhatja a Cipofalva Akciók-ét.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Cipofalva-nál?

A Cipofalva Kuponkódok nem állandó érvényű, vagyis bármely más vállalkozás Cipofalva Kuponok-e nem tartósan érvényes. Siessen és használja a Cipofalva Akciók-t, hogy elérhesse a maximális kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Cipofalva kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.