ekuponok.com
Főoldal Üzletek Cipom.hu Kuponok

Cipom.hu Kedvezmények 60% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Cipom.hu kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Cipom.hu

  Milyen előnyökkel jár a Cipom.hu hűségprogramjában való részvétel?

  Cipom.hu rendelkezik hűségprogrammal, amely keretein belül minden vásárlás után megvásárolhatja következő rendelése összértékének 5%-át. Pontokat szerezhet egy egész évre, sőt választhat magának egy pár cipőt ingyenesen, vagy spórolhat a szállítási költségen! Számtalan ötlettel próbálnak kedveskedni klubtagjaiknak. Akár dupla kedvezményt is kaphatnak klubtagjaik az akciós termékekből. Érdemes feliratkozni a VIP hírlevelükre is, mert elküldik azt a VIP kódot, mellyel olcsóbban juthat hozzá a legújabb termékekhez.

  Lehetséges ingyenes szállítás a Cipom.hu-nél?

  Cipom.hu ingyenes kiszállítást biztosít 10 990 forint feletti rendelések esetén. 1 napos teljesítést ígér, a GLS pedig másnap délig szállítja a megrendelését. Ha nem tudja 1 napon belül Cipom.hu összekészíteni megrendelését, e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot. A GLS e-mailben értesíti Önt a csomag feladásáról, a csomagot az értesítés kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül érvényes személyazonosságot igazoló dokumentummal veheti át.

  Milyen fizetési módok közül lehet választani a Cipom.hu-nél?

  A Cipom.hu az áru üzlethelyiségben vagy más kijelölt helyen történő átvételekor támogatja a készpénzes fizetést. Ha az áru átvételét választja, akkor a termék vételárát készpénzben kell kiegyenlítenie a szolgáltatónál. Csak készpénzes fizetés lehetséges. Ha a megrendelt terméket futárszolgálat szállítja ki, a rendelés végösszegét a futárszolgálatnak a megrendelt termék átvételekor készpénzben fizetheti ki. Banki átutalásra is van lehetőség, a megrendelt termék értékét köteles a visszaigazoló emailben szereplő bankszámlára 3 napon belül átutalni. Választhat úgy is, hogy a rendelés végösszegét online, bankkártyával fizeti ki a pénzügyi szolgáltató által használt biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

  Van garanciális jótállás a Cipom.hu-nél ?

  A Cipom.hu 1 év garanciát vállal termékeire. A felhasználók kötelesek jelenteni a hibákat, amint azt felfedezik, de legkésőbb a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül. Felhívják azonban a figyelmet, hogy szavatossági jogait a szerződés teljesítését követő két éven túl nem gyakorolhatja. Hibás cserélhető tétel esetén Ön választása szerint a termékre szavatossági igényt érvényesíthet. Termékszavatossági igényt csak az ingóság gyártójánál, forgalmazójánál terjeszthet elő, termékszavatossági igény esetén pedig bizonyítania kell a termék hibáját.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Cipom.hu honlapját?

  Igen. A tagsági előnyök igénybevételéhez e-mailben regisztrálnia kell a Cipom.hu tagját. A regisztráció befejezése után megkaphatja az exkluzív Cipom.hu Kuponkódok-t, és élvezheti a Cipom.hu által indított egyéb tagsági előnyöket.

  Hogyan lehet online használni a Cipom.hu kuponjaikat?

  Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Cipom.hu Kuponok-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Cipom.hu Kuponok-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Cipom.hu-nál?

  Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a Cipom.hu Akciók használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó Cipom.hu Akciók miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

  További Akciók, mint Cipom.hu Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 40%-t Kapszulák Termékekre NESCAFÉ Dolce Gusto Oldalon

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 90%-t Vasárnapi Ajánlatok, 2022.11.20-tól Termékekre Aldi Oldalon

   Minden Aldi Kupon Lejár 3-12-22
  • Ajánlatok

   Akár 50% Ajánlat Kártyajáték Oldalon, Vásárláshoz Kattintson Ide!

   Minden Kártyajáték Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Kifutó Termékek 17490Ft-tól

  • Ajánlatok

   Kapj 10% Kedvezménnyeles Csúszdalapok Webáruház

   Minden Gigawood Kupon Lejár 27-11-22
  • Ajánlatok

   Kiárusítás A Kondela.hu Oldalon

   Minden Tempo Kondela Kupon Lejár 31-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Cipom.hu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.