ekuponok.com
Főoldal Üzletek Classic Nails Kuponok

Classic Nails Kedvezmények 85% - Szeptember 2022

FAQ for Classic Nails

Milyen hosszú a Classic Nails garancia?

Classic Nails műköröm alapanyagokat forgalmaz, amelyek megfelelnek az EU minőségi előírásainak. Gyártó partnereik megfelelnek a legújabb CPMP regisztráció követelményeinek. Minden nyersanyagot az eredeti gyártó biztonsági adatlapja hitelesít. A Classic Nails 1 év átfogó garanciát biztosít minden műköröm gépre (UV/LED lámpák, porgyűjtők, csiszolók, paraffin gépek).

Classic Nails-nak van hűségprogramja?

Minden vásárláshoz hűségpont jár. Minden hűségpont 1 forintot jelent. A visszaváltási időszak alatt a végső összeg a beváltott hűségpontok számának megfelelően csökken. A hűségpontokat a bevásárlókosár lapon válthatja be. Csak be kell írnia a beváltani kívánt hűségpontok számát. Classic Nails online áruháza megmutatja, hogy hány hűségpontja van.

Elmehetek Classic Nails boltjába személyesen átvenni?

Az árut személyesen átveheti Classic Nails üzletében. Ebben az esetben természetesen nem számítanak fel csomagolási és szállítási költségeket. Csomagküldés esetén-14.000 Ft rendelési érték alatt-a szállítási vagy csomagolási díjat a megrendelt termék árához kell hozzáadni. Ezért a számla teljes összege tartalmazza a szállítási és csomagolási költségeket. Utánvét esetén a futárszolgálat utánvéttel és készpénzkezeléssel járó díja, nevezetesen 290 forint kerül a rendelés végösszegéhez. A teljes megrendelés értéke meghaladja a 14.000 Ft -ot, a belföldi szállítási és csomagolási költségeket a Classic Nails viseli.

Classic Nails elfogadja a készpénzes fizetéseket?

Igen. Ha egy magánszemély rendelést rendel Classic Nails üzletében vagy Classic Nails futárszolgálatánál, akkor válassza ezt a fizetési módot. Fizethet hitelkártyával is az üzletükben, vagy választhatja, hogy a GLS futárszolgálatot házhoz szállítják. A hitelkártyás fizetés az Otp Mobil Kft minősített online fizetési felületén történik. Banki átutalást is használhat. Utánvét: Ezt a fizetési módot választhatja a GLS és az MPL expressz szolgáltatások által leadott megrendelésekhez. Utánvét és készpénzkezelési díj: 290 forint. Használhatja a Paypal -t is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Classic Nails honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a classicnails.hu oldalát, többet tudhat meg a Classic Nails-ről, a Classic Nails legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Classic Nails ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a Classic Nails kuponjaikat?

Egyáltalán nem kell aggódnia a Classic Nails Kuponkódok-ének használata miatt, mert a Classic Nails oldalán lesz egy részletes oldal, amely a Classic Nails Kuponkódok-e helyes használatára irányítja. Tehát a Classic Nails vásárlása gyors és egyszerű, illetve rengeteg pénzt takaríthat meg Önnek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Classic Nails-nál?

Ha ismernie kell minden Classic Nails tényleges felhasználási dátumát, az egyes kuponok alján ellenőrizheti a megfelelő kupon érvényességi idejét. A Classic Nails sokféle Akciók -t kínál az ügyfelek számára, hogy igényeik szerint választhassanak.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Classic Nails kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.