ekuponok.com
Főoldal Üzletek Clinique

Clinique Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for Clinique

A Clinique kínál kedvezményeket?

Üdvözlik a Clinique online világában! Iratkozzon fel hírlevelükre, és kapjon 15% kedvezményt, már az első online megrendelésnél! Csak meg kell adnia az e-mail címét. Feliratkozás után elolvasta, megértette és elfogadta a weboldal Általános Szerződési Feltételeit és adatvédelmi irányelveit. A Clinique gyakran küld hasznos üzeneteket!

Mennyibe kerül a Clinique szállítási költség?

Ha teljes rendelési értéke 0-18000 Ft, akkor a normál szállítás (4-6 munkanap) szállítási díja 1990 Ft. Ha a megrendelés összértéke meghaladja a 18 000 forintot, a Clinique viseli a szállítási költségeket, ami azt jelenti, hogy ingyenes. Az online megrendeléseket csak munkanapokon, hétfőtől péntekig (az ünnepnapok kivételével) szállítják. A legtöbb megrendelést a megrendeléstől számított 4-6 munkanapon belül szállítják. A postafiók címére küldött megrendeléseket a megrendeléstől számított 6-14 munkanapon belül kézbesítjük.

Kérhetek mintákat vásárlás előtt, hogy kipróbáljam Clinique termékeit?

Sajnos a személyes követelmények alapján nem lehet termékmintákat küldeni. A Clinique ezeket csak bizonyos időszakokban kínálja ügyfeleinek. Azt javasolják, hogy ma regisztráljon a weboldalukon, hogy élvezhesse a regisztráció előnyeit.Ha nem elégedett a rendeléssel, kicserélik Önnek a bontatlan terméket, vagy elfogadják a visszaküldést.

Hogyan kaphatok ingyenes ajándékokat a Clinique -tól?

Mindenki szereti Clinique ajándékait! Ezek az értékes gyűjtemények általában a Clinique kedvenc mintáit vagy normál méretű termékeit tartalmazzák. Ez egy nagyszerű lehetőség új termékek kipróbálására vagy az utazási méret előnyeinek kiaknázására. Vásárolják meg a termékeiket, és kapnak ingyenes ajándékokat. Ha naprakész akar lenni legújabb exkluzív ajándékaikkal kapcsolatban, kattintson ide, és iratkozzon fel hírlevelükre! A minimális vásárlási érték ajánlatonként változik, és nem tartalmaz más promóciókat. Az ügyfeleknek joguk van ajándékokat kapni. Amíg a készlet tart. Véges készlet.