ekuponok.com
Főoldal Üzletek Clinique Kuponok

Clinique Kuponok és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Clinique

A Clinique kínál kedvezményeket?

Üdvözlik a Clinique online világában! Iratkozzon fel hírlevelükre, és kapjon 15% kedvezményt, már az első online megrendelésnél! Csak meg kell adnia az e-mail címét. Feliratkozás után elolvasta, megértette és elfogadta a weboldal Általános Szerződési Feltételeit és adatvédelmi irányelveit. A Clinique gyakran küld hasznos üzeneteket!

Mennyibe kerül a Clinique szállítási költség?

Ha teljes rendelési értéke 0-18000 Ft, akkor a normál szállítás (4-6 munkanap) szállítási díja 1990 Ft. Ha a megrendelés összértéke meghaladja a 18 000 forintot, a Clinique viseli a szállítási költségeket, ami azt jelenti, hogy ingyenes. Az online megrendeléseket csak munkanapokon, hétfőtől péntekig (az ünnepnapok kivételével) szállítják. A legtöbb megrendelést a megrendeléstől számított 4-6 munkanapon belül szállítják. A postafiók címére küldött megrendeléseket a megrendeléstől számított 6-14 munkanapon belül kézbesítjük.

Kérhetek mintákat vásárlás előtt, hogy kipróbáljam Clinique termékeit?

Sajnos a személyes követelmények alapján nem lehet termékmintákat küldeni. A Clinique ezeket csak bizonyos időszakokban kínálja ügyfeleinek. Azt javasolják, hogy ma regisztráljon a weboldalukon, hogy élvezhesse a regisztráció előnyeit.Ha nem elégedett a rendeléssel, kicserélik Önnek a bontatlan terméket, vagy elfogadják a visszaküldést.

Hogyan kaphatok ingyenes ajándékokat a Clinique -tól?

Mindenki szereti Clinique ajándékait! Ezek az értékes gyűjtemények általában a Clinique kedvenc mintáit vagy normál méretű termékeit tartalmazzák. Ez egy nagyszerű lehetőség új termékek kipróbálására vagy az utazási méret előnyeinek kiaknázására. Vásárolják meg a termékeiket, és kapnak ingyenes ajándékokat. Ha naprakész akar lenni legújabb exkluzív ajándékaikkal kapcsolatban, kattintson ide, és iratkozzon fel hírlevelükre! A minimális vásárlási érték ajánlatonként változik, és nem tartalmaz más promóciókat. Az ügyfeleknek joguk van ajándékokat kapni. Amíg a készlet tart. Véges készlet.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Clinique honlapját?

Igen. clinique.hu tagsági szolgáltatása egy e-mail cím regisztrálásával valósul meg. Előzetesen megkaphatja Clinique preferenciális adatait és a legfrissebb tevékenységeit, először élvezheti a különböző Clinique Kuponok-t, és lemondhatja ezt az előfizetést is.

Hogyan lehet online használni a Clinique kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Clinique Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Clinique oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Clinique-nál?

Ha tudni szeretné a Clinique Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Clinique Akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Clinique kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.