ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Compker Kuponok

Compker Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Compker k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Compker

  A Compker ingyenes szállítást kínál?

  A Compker sz√°mos k√©zbes√≠t√©si m√≥dot k√≠n√°l. A Pick Pack eset√©ben a fizet√©s pontosan be√©rkezhet, elŇĎre fizethetŇĎ, k√©szp√©nzzel vagy online hitelk√°rty√°s fizet√©ssel v√©gezhetŇĎ el. Fuvard√≠j: 1 590 Ft, ut√°nv√©tes p√≥td√≠j: 290 Ft. A csomag maxim√°lis m√©rete 60x50x50cm, maxim√°lis s√ļlya 20kg. Az ezen √©rt√©keket meghalad√≥ csomagok automatikusan t√∂bb csomagra oszthat√≥k √©s elk√ľldhetŇĎk, ebben az esetben az egyes csomagok k√∂lts√©ge tov√°bbi 990 forint. Becs√ľlt sz√°ll√≠t√°si idŇĎ: 2-3 munkanap a budapesti megrendel√©stŇĎl, 3-4 munkanap az orsz√°gos megrendel√©stŇĎl.

  Milyen fizetési módokat választhat, amikor megrendelést tesz Compker online áruházában?

  A megrendelt term√©k v√©tel√°r√°t kifizetheti banki √°tutal√°ssal / ut√°nv√©ttel / k√©szp√©nzzel / hitelk√°rty√°val. K√©tf√©le term√©k√©rt√©kes√≠t√©si √°r l√©tezik: "fogyaszt√≥i √°rak" √©s "diszkont √°rak". A "kedvezm√©nyes √°r" csak az online √°ruh√°zban leadott megrendel√©sekre vonatkozik. Ha a befizet√©st k√©szp√©nzben hajtj√°k v√©gre az √ľzletben, akkor a fut√°r k√©zbes√≠t√©skor fizet, vagy banki √°tutal√°ssal fizet. (A telefonon, szem√©lyesen, e-mailben stb. Leadott megrendel√©sek nem tartoznak a "kedvezm√©nyes √°r" hat√°lya al√°.) Compker kedvezm√©nyeket k√≠n√°l ezekre a fizet√©si m√≥dokra, √©s a kedvezm√©ny a "kedvezm√©nyes √°rban" szerepel. Minden m√°s rendel√©si √©s fizet√©si m√≥dra a "fogyaszt√≥i √°rak" vonatkoznak. Az √ľzletben t√∂rt√©nŇĎ szem√©lyes al√°√≠r√°s eset√©n a boltban fizethet a k√°rty√°j√°val, de a Compker nem adhat kedvezm√©nyt a k√©szp√©nzes k√°rty√°s fizet√©shez.

  Mit tegyek, ha hib√°s / s√©r√ľlt / hi√°nyos Compker term√©ket vagy csomagot kapok?

  Compker az ilyen panaszokat csak a k√©zhezv√©teltŇĎl sz√°m√≠tott 24 √≥r√°n bel√ľl fogadhatja el. Ha k√ľlsŇĎ s√©r√ľl√©s jeleit l√°tta a dobozon, felt√©tlen√ľl r√∂gz√≠tse a fut√°rral (jelent√©s / fot√≥). Ha a kicsomagol√°s ut√°n b√°rmilyen s√©r√ľl√©ssel vagy hib√°val tal√°lkozik, k√©rik, azonnal l√©pjen kapcsolatba a Compker c√©ggel, √©s k√ľldje el a s√©r√ľlt / hi√°nyz√≥ f√©nyk√©peket, amennyire csak lehets√©ges.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Compker honlapját?

  Igen. Ha a k√∂vetkezŇĎ elŇĎny√∂ket szeretn√© ig√©nybe venni: 1. Kapjon korl√°tozott mennyis√©gŇĪ Compker Kuponk√≥dok -t, 2. Ismerje meg a leg√ļjabb Compker aj√°nlatait; 3. Adjon meg minden fogyaszt√°si pontot aj√°nd√©kok √©s kedvezm√©nyek bev√°lt√°s√°hoz. Ezut√°n megkapja a fenti elŇĎny√∂ket, ha e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja a compker.hu oldal√°t.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Compker kuponjaikat?

  Csak t√∂ltse ki a Compker Kuponk√≥dok-√©t a megfelelŇĎ ablakba, azt√°n a megfelelŇĎ kedvezm√©nyt kaphatja megrendel√©s√©hez. A Compker Kuponk√≥dok-√©t csak az √©rv√©nyes megrendel√©sekhez √©rinti. Ha megrendel√©se √©rv√©nytelen, vagyis ha lemondja a megrendel√©st, a kedvezm√©ny nem l√©p √©rv√©nybe, √©s a Compker Kuponk√≥dok visszat√©r a k√°rtyacsomagj√°ba, √©s v√°rakozik a k√∂vetkezŇĎ haszn√°latra.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Compker-nál?

  A Compker kupon r√©szletei oldalon megjelenik a megfelelŇĎ kupon √©rv√©nyess√©gi idej√©t √©s haszn√°lati szab√°lyait. Rem√©l a Compker, hogy a vevŇĎ a lehetŇĎ leghamarabb felhaszn√°lhatja az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl, hogy √©lvezhesse a kedvezm√©nyt.

  További Akciók, mint Compker Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Ki√°rus√≠t√°s Ak√°r - 30% NŇĎi Ruh√°kra Az Sugarbird.hu Web√°ruh√°zban

   Minden Sugarbird Kupon Lej√°r 31-12-22
  • Aj√°nlatok

   20% Kedvezménnyel Garage Akció

   Minden Garage Kupon Lej√°r 30-11-22
  • Aj√°nlatok

   Spórolj Akár 25%-t Ajándékok Ajánlatot Termékekre Xlo Oldalon

   Minden Xlo Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Ak√°r 45% Aj√°nlat SylvanianShop Oldalon, V√°s√°rl√°shoz Kattintson Ide!

   Minden SylvanianShop Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Kapj Akár 50% Kedvezményes Férfi Teszterek 0 Termék

   Minden Parfum-Luxe Kupon Lej√°r 2-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Compker kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.