ekuponok.com

Conrad Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

Vásárlási tippek

Mennyi garanciát biztosít Conrad?
10 000 Ft feletti termékek esetén a Conrad 2 év garanciát vállal, míg a 10 000 Ft feletti Voltcraft termékek esetében 3 év garanciát vállal. A hibás termékeket csak szaküzletükben lehet azonnal helyettesíteni, ha raktáron vannak. Garanciájuk csak a szakszerűen használt termékekre érvényes, amelyek külsőleg nem sérültek meg, és amelyeket a Szinker Kft számlája igazolt. A jótállási időszak kezdete a termék átvételének napja. Ha a terméknek nincs külön garanciakártyája, a számla garanciakártyaként is használható.
Milyen szállítási módok vannak Conrad-ban?
A DPD futárszolgálat a magyarországi címre szállít, ha pick pack pontról van szó, a Sprinter Kft. Szállítsa megrendelését a kiválasztott fogadó helyre. A Raben Group azt ígéri, hogy több mint 100 kg árut szállít közvetlenül Németországból, vagy raklapon szállítja. A kalibrált berendezéseket a DHL Express-hez szállítják. A DPD expressz szolgáltatás 3-4 munkanapot vesz igénybe. A Conrad 5-7 munkanapon belül szállíthatja a Pick Pack Pontra. Ha a megadott címre kézbesítik, a központi raktáruk DPD futár díja: bruttó 1300 Ft, Pick Pack Pont-ra rendelés esetén: bruttó 850 Ft, és 24 órás kiszállítással járó árukészletük: összesen 2200 Ft.
Hogyan lehet fizetni Conrad-ban?
Fizethet utánvéttel vagy előre is (ha kézbesítéssel rendel). A DPD expressz szolgáltatás hitelkártyával fizethető, kérik, válassza az utánvétes lehetőséget. Ha előre kell fizetni, kérik, vegye figyelembe, hogy Conrad rendszere nem azonnal könyveli el az átutalási összeget, ez 1 munkanapot vesz igénybe. A szaküzletben készpénzzel vagy hitelkártyával is fizethet.