ekuponok.com

Conrad Kedvezmények 60% - Január 2022

FAQ for Conrad

Mennyi garanciát biztosít Conrad?

10 000 Ft feletti termékek esetén a Conrad 2 év garanciát vállal, míg a 10 000 Ft feletti Voltcraft termékek esetében 3 év garanciát vállal. A hibás termékeket csak szaküzletükben lehet azonnal helyettesíteni, ha raktáron vannak. Garanciájuk csak a szakszerűen használt termékekre érvényes, amelyek külsőleg nem sérültek meg, és amelyeket a Szinker Kft számlája igazolt. A jótállási időszak kezdete a termék átvételének napja. Ha a terméknek nincs külön garanciakártyája, a számla garanciakártyaként is használható.

Milyen szállítási módok vannak Conrad-ban?

A DPD futárszolgálat a magyarországi címre szállít, ha pick pack pontról van szó, a Sprinter Kft. Szállítsa megrendelését a kiválasztott fogadó helyre. A Raben Group azt ígéri, hogy több mint 100 kg árut szállít közvetlenül Németországból, vagy raklapon szállítja. A kalibrált berendezéseket a DHL Express-hez szállítják. A DPD expressz szolgáltatás 3-4 munkanapot vesz igénybe. A Conrad 5-7 munkanapon belül szállíthatja a Pick Pack Pontra. Ha a megadott címre kézbesítik, a központi raktáruk DPD futár díja: bruttó 1300 Ft, Pick Pack Pont-ra rendelés esetén: bruttó 850 Ft, és 24 órás kiszállítással járó árukészletük: összesen 2200 Ft.

Hogyan lehet fizetni Conrad-ban?

Fizethet utánvéttel vagy előre is (ha kézbesítéssel rendel). A DPD expressz szolgáltatás hitelkártyával fizethető, kérik, válassza az utánvétes lehetőséget. Ha előre kell fizetni, kérik, vegye figyelembe, hogy Conrad rendszere nem azonnal könyveli el az átutalási összeget, ez 1 munkanapot vesz igénybe. A szaküzletben készpénzzel vagy hitelkártyával is fizethet.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Conrad honlapját?

Igen. A Conrad kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Conrad tagjává válhat. A conrad.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

Hogyan lehet online használni a Conrad kuponjaikat?

Biztosítsa, hogy a Conrad Kuponkódok-e nem jár le. Ha megfelel a használati feltételeknek, tegye a megvásárolt árut a bevásárlókosárba, és várja meg a fizetést. Kiválaszthatja a legtöbb Conrad Kuponkódok-ét, amellyel több pénz maradhat.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Conrad-nál?

Ha tudni szeretné a Conrad Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Conrad Akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Conrad kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.