ekuponok.com
Főoldal Üzletek Coreshop kupon

Coreshop Kedvezmények 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Coreshop kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Coreshop

  Milyen fizetési módok közül választhatok a Coreshop webáruházban?

  A dombornyomott VISA és Mastercard kártyákat külön is használhatja, ha Coreshop online áruházában vásárol. Használjon néhány VISA Electron kártyát. A VISA Electron kártya online használatának lehetősége a kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron bankkártyák használhatók online vásárláshoz. Online fizetésre alkalmas minden, a kibocsátó bank által online fizetésre engedélyezett VISA és Mastercard (EC/MC) kártya, valamint az internetes használatra tervezett hálózati kártya.

  Van-e garancia a Coreshop termékre?

  A törvényben előírt jótállási idő 6 hónap. Ha a gyártó a fogyasztási terméket az e rendeletben meghatározottaknál kedvezőbb jótállási feltételekkel bocsátja rendelkezésre, a forgalmazó jótállási jogai a fogyasztói szerződés teljesítése során a fogyasztóra szállnak át. A szavatossági jogokat a termék tulajdonosa gyakorolhatja, feltéve, hogy ő a fogyasztó. A jótállási idő azon a napon kezdődik, amikor a terméket átadják a fogyasztónak. A jótállási igényeket a Coreshop által kiállított jótállási jegy vagy számla másolatának bemutatásával lehet igazolni. Amennyiben a termékhez nem tartozik külön jótállási jegy, a számla jótállási jegyként is szolgálhat.

  Coreshop milyen szállítási lehetőségeket kínál?

  Csomagküldő szolgáltatás esetén a házhozszállítás díja az egész országra 990 Ft, ha a vásárlás végösszege nem éri el az ingyenes kiszállítás értékhatárát. Ingyenes belföldi szállítás értékhatár: 20.000 Ft. Ha elégedetlen a Coreshop kereskedőtől kapott termékkel, 14 nap áll rendelkezésére a visszaküldésre.

  Ingyenes szállítást kínál a Coreshop?

  Magyarországra a kiszállítást a GLS Hungary Kft. végzi. Az expressz küldemény csomagszámát az eladó a vevő által a regisztrációkor megadott e-mail címre küldi meg a csomagkézbesítés munkanapján 17:00 órakor. Ez alapján nyomon követheti küldeményének helyét a GLS Csomagküldő honlapján. A Coreshop ingyenes kiszállítást biztosít 20 000 Ft feletti rendelés esetén. Házhoz szállítás költsége 990 Ft.

  Van garancia Coreshop termékére?

  A Coreshop termékre 6 hónap jótállási idő vonatkozik. A jótállási idő akkor kezdődik, amikor a terméket átadják Önnek. A forgalmazó szavatossági jogai a fogyasztói szerződés teljesítése során szállnak át a fogyasztóra. Jótállási igényét a Coreshop jótállási jegyének vagy számlájának egy másolatának bemutatásával igazolhatja.

  Milyen fizetési módokat fogad el Coreshop?

  A Coreshop-nál a következő fizetési módok közül választhat: Utánvét – Készpénzes fizetés a GLS csomagküldő futárnál. Bankkártyás fizetés - fizetés az Ipari Bank online bankkártya elfogadó felületén. Személyes átvétel Coreshop irodájában – Fizessen készpénzben Coreshop irodájában személyesen. Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb módszert.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Coreshop honlapját?

  Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Coreshop tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a kupon-ről és a divat trendjeiről a Coreshop -tól.

  Hogyan lehet online használni a Coreshop kuponjaikat?

  A Coreshop kupon-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Coreshop kupon-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Coreshop-nál?

  Ha a Coreshop kuponkód lejárt, a megfelelő ajánlat már nem lesz elérhető. Ezután ellenőriznie kell, hogy a Coreshop kuponkód a tényleges használati időn belül van-e, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további kedvezményeket kapjon.

  További Akciók, mint Coreshop Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Adidas … Kosárlabda

   Minden Adidas Kupon Lejár 29-1-23
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 65% Akciók A Libero Oldalon

   Minden Libero Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Kapj Kartográfusok Kethra Szteppyéje Társasjáték Kiegészítő Terméket Csak 1758Ft-ért Tarsasjatekok Oldalon

  • Ajánlatok

   Szerezz Golf Akadémia Terméket 8900Ft-tól Zala Springs Oldalon

   Minden Zala Springs Kupon Lejár 3-12-22
  • Ajánlatok

   25 € Kedvezményes Kód A Verivox OLASZORSZÁG Megrendelésekhez Az 129 € Felett

   Minden Verivox Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Coreshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.