ekuponok.com
Főoldal Üzletek Coreshop

Coreshop Kedvezmények 60% - Május 2022

FAQ for Coreshop

Milyen fizetési módok közül választhatok a Coreshop webáruházban?

A dombornyomott VISA és Mastercard kártyákat külön is használhatja, ha Coreshop online áruházában vásárol. Használjon néhány VISA Electron kártyát. A VISA Electron kártya online használatának lehetősége a kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron bankkártyák használhatók online vásárláshoz. Online fizetésre alkalmas minden, a kibocsátó bank által online fizetésre engedélyezett VISA és Mastercard (EC/MC) kártya, valamint az internetes használatra tervezett hálózati kártya.

Van-e garancia a Coreshop termékre?

A törvényben előírt jótállási idő 6 hónap. Ha a gyártó a fogyasztási terméket az e rendeletben meghatározottaknál kedvezőbb jótállási feltételekkel bocsátja rendelkezésre, a forgalmazó jótállási jogai a fogyasztói szerződés teljesítése során a fogyasztóra szállnak át. A szavatossági jogokat a termék tulajdonosa gyakorolhatja, feltéve, hogy ő a fogyasztó. A jótállási idő azon a napon kezdődik, amikor a terméket átadják a fogyasztónak. A jótállási igényeket a Coreshop által kiállított jótállási jegy vagy számla másolatának bemutatásával lehet igazolni. Amennyiben a termékhez nem tartozik külön jótállási jegy, a számla jótállási jegyként is szolgálhat.

Coreshop milyen szállítási lehetőségeket kínál?

Csomagküldő szolgáltatás esetén a házhozszállítás díja az egész országra 990 Ft, ha a vásárlás végösszege nem éri el az ingyenes kiszállítás értékhatárát. Ingyenes belföldi szállítás értékhatár: 20.000 Ft. Ha elégedetlen a Coreshop kereskedőtől kapott termékkel, 14 nap áll rendelkezésére a visszaküldésre.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Coreshop honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Coreshop tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a kupon-ről és a divat trendjeiről a Coreshop -tól.

Hogyan lehet online használni a Coreshop kuponjaikat?

A Coreshop kupon-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Coreshop kupon-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Coreshop-nál?

Ha a Coreshop kuponkód lejárt, a megfelelő ajánlat már nem lesz elérhető. Ezután ellenőriznie kell, hogy a Coreshop kuponkód a tényleges használati időn belül van-e, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Coreshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.