ekuponok.com

Cropp kedvezmények 70% - Május 2022

FAQ for Cropp

Milyen fizetési módokat kínál a Cropp?

A megrendelés értékét online fizetéssel (banki átutalással vagy hitelkártyával, vagy (ha az "Expressz kézbesítést" vagy a "Szállítást általános futárszolgálattal választja") választja) fizetheti a Cropp online áruházában. Mindig online fizessen a PayU szolgáltatáson keresztül. Ha úgy dönt, hogy online fizet, akkor átirányítja a PayU webhelyére, ahol eldöntheti, hogy hitelkártyával vagy banki átutalással fizet. Nem fogadnak el hagyományos banki átutalásokat.

Kaphatok kedvezményt, ha feliratkozom Cropp hirlevelere?

Természetesen igen! 15% kedvezményt kaphat, ha feliratkozik a Cropp hirlevelére. Kattintson az oldal alján (minden oldal) található menüben a „Hírlevél” elemre, majd fizetéskor válassza a „Hírlevél kérése” lehetőséget. Ha már nem szeretne híreket kapni tőlük, akkor leiratkozhat a hírlevélről, ha rákattint a megfelelő leiratkozási linkre a hírlevél végén.

Cropp jótállása meddig tart?

A Cropp a törvénynek megfelelően kétéves garanciát vállal a termékre. A hiba felfedezése után azonnal, de legkésőbb két hónappal a hiba felfedezése után be kell jelentenie a hibát. A szerződés teljesítésétől számított kétéves korlátozott időtartam alatt Ön már nem gyakorolja biztonsági jogait. Ha használt cikkről van szó, a határidő nem haladhatja meg az egy évet.

Mi a Cropp szállítási ideje és mennyi a szállítási költség?

A február 5. és március 7. között leadott megrendelések esetében a visszaküldési időszak meghosszabbodott - a 365 napos határidő az üzlet nyitvatartási idejétől kezdődik. Átvétel az üzletből: 2-5 munkanap, 0 Ft, normál szállítás: 2-5 munkanap, 750 Ft (áfával). A Cropp 11 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítást biztosít.

Mi a Cropp szállítási módszer?

A szállítási költség és az idő a kiválasztott szállítási módtól függ: a nagy számú rendelés miatt a csomagok szállítása késhet. A jelenlegi szállítási idő 5-10 munkanap. Átvétel a boltból: 2-5 munkanap, 0 Ft, normál szállítás: 2-5 munkanap, 750 Ft (áfával). A 11 000 forintot meghaladó megrendelések esetén a Cropp viseli a fuvardíjat. A futár kétszer is megpróbálja leszállítani a megrendelt termékeket a kijelölt címre. A második szállítás sikertelensége után a csomagot visszaküldték az online áruházba.

Hogyan fizethetek Cropp termékeiért?

A megrendelés értékét a Cropp online áruházában is fizetheti online fizetés útján banki átutalással vagy hitelkártyával, vagy (ha az „Expressz” vagy a „Szállítás Szabványos futárszolgálat "). Az online fizetés mindig a PayU szolgáltatáson keresztül történik. Ha az online fizetési lehetőséget választja, akkor átirányítjuk a PayU webhelyére, ahol eldöntheti, hogy hitelkártyával vagy banki átutalással fizet. A Cropp nem fogad el hagyományos banki átutalásokat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Cropp honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a cropp.com oldalát, többet tudhat meg a Cropp-ről, a Cropp legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Cropp ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a Cropp kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a Cropp weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a Cropp akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Cropp-nál?

Ha tudni szeretné a Cropp akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Cropp akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Cropp kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.