ekuponok.com

Cropp kuponkód és kedvezmények - Június 2021

FAQ for Cropp

Milyen fizetési módokat kínál a Cropp?

A megrendelés értékét online fizetéssel (banki átutalással vagy hitelkártyával, vagy (ha az \"Expressz kézbesítést\" vagy a \"Szállítást általános futárszolgálattal választja\") választja) fizetheti a Cropp online áruházában. Mindig online fizessen a PayU szolgáltatáson keresztül. Ha úgy dönt, hogy online fizet, akkor átirányítja a PayU webhelyére, ahol eldöntheti, hogy hitelkártyával vagy banki átutalással fizet. Nem fogadnak el hagyományos banki átutalásokat.

Kaphatok kedvezményt, ha feliratkozom Cropp hirlevelere?

Természetesen igen! 15% kedvezményt kaphat, ha feliratkozik a Cropp hirlevelére. Kattintson az oldal alján (minden oldal) található menüben a „Hírlevél” elemre, majd fizetéskor válassza a „Hírlevél kérése” lehetőséget. Ha már nem szeretne híreket kapni tőlük, akkor leiratkozhat a hírlevélről, ha rákattint a megfelelő leiratkozási linkre a hírlevél végén.

Cropp jótállása meddig tart?

A Cropp a törvénynek megfelelően kétéves garanciát vállal a termékre. A hiba felfedezése után azonnal, de legkésőbb két hónappal a hiba felfedezése után be kell jelentenie a hibát. A szerződés teljesítésétől számított kétéves korlátozott időtartam alatt Ön már nem gyakorolja biztonsági jogait. Ha használt cikkről van szó, a határidő nem haladhatja meg az egy évet.

Mi a Cropp szállítási ideje és mennyi a szállítási költség?

A február 5. és március 7. között leadott megrendelések esetében a visszaküldési időszak meghosszabbodott - a 365 napos határidő az üzlet nyitvatartási idejétől kezdődik. Átvétel az üzletből: 2-5 munkanap, 0 Ft, normál szállítás: 2-5 munkanap, 750 Ft (áfával). A Cropp 11 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítást biztosít.