ekuponok.com
Főoldal Üzletek Csak 1 Nap kupon

Csak 1 Nap kupon 50% - Szeptember 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Csak 1 Nap kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Csak 1 Nap

  Mely fizetési módok közül lehet választani a Csak 1 Nap-nél vásárlás esetén?

  A Csak 1 Nap fizetési módja az átvételi módtól is függ. A fizetési folyamat során csak a kiválasztott termékhez elérhető fizetési és átvételi lehetőségek közül választhat. Fizethet online is, de készpénzben is fizethet a futárnak. Egyes átvételi pontokon kártyás fizetés is lehetséges. Lehetőség van vásárláskor előre történő fizetésre is.

  Kínál a Csak 1 Nap kedvezményes kuponokat?

  A Csak 1 Nap által kibocsátott utalványok mindegyike egyedi azonosítóval és sorozatszámmal, időbélyeggel és biztonsági kóddal ellátott utalvány, ezért fizetőeszköznek minősül. Az utalvány megvásárlása után nem csak a megfelelő összeget vonhatja le, hanem 300 Ft kedvezményt is élvezhet. A céges utalványok nem tartalmaznak nevet és nem tartalmaznak összeget, így szabadon átruházhatók és ajándékozhatók.

  Milyen szállítási módokat kínál a Csak 1 Nap?

  A szállítási módok közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Házhozszállítás: Felár ellenében házhozszállítás futárszolgálattal. Termékek esetében a Csak 1 Nap terméket szállító partnere küld csomagot. Átvétel a csomagponton. Kiszállítás futárszolgálattal, felár ellenében. A megrendelés leadását követően az utalvány 5 munkanapon belül a GLS expressz szervizbe kerül, a raktárba szállítást követő 24 órán belül pedig a GLS expressz szerviz munkatársai a kiválasztott csomagpontra szállítják az utalványt. Értesítik az ügyfeleket SMS-ben.

  Van mód feliratkozni a Csak 1 Nap hírlevelére?

  Feliratkozhat Csak 1 Nap hírlevelére. Ezután válassza ki a hírlevél kategóriát, amelyre feliratkozni szeretne. Regisztráció után nem kell minden vásárlásnál újra megadnia személyes adatait, és az első rendelésből 500 Ft kedvezményt is kaphat. Ha az ügyfél szeretne leiratkozni, azt egy egyszerű művelettel megteheti közvetlenül a weboldalon.

  Hogyan lehet online használni a Csak 1 Nap kuponjaikat?

  A termék kiválasztása után lesz egy hely, ahova beírhatja a Csak 1 Nap kupon-ét a Csak 1 Nap fizetési oldalon. A bevitel után az oldalnak több fizetési módját is lehet használni a Csak 1 Nap-nál. Válassza ki a befizetéshez megfelelő fizetési módot, és a Csak 1 Nap Akciók-e megfelelő ajánlata nyújt Önnek, amikor befizet.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Csak 1 Nap-nál?

  A Csak 1 Nap sokféle Csak 1 Nap kupon-ét nyújtja az ügyfeleknek, de az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ezek a Csak 1 Nap Akciók-ek lejárhatnak is. Ezeket a Csak 1 Nap kupon-eket korlátozott ideig használhatja.

  További Akciók, mint Csak 1 Nap Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   1850℉ +áfa

   Minden Tonerpiac Kupon Lejár 8-10-23
  • Ajánlatok

   GAP – Női Termékek 50-70% Offekkel

   Minden Gap Kupon Lejár 22-10-23
  • Ajánlatok

   Vásároljon További Választékot 40 CZK-ért A GreenFoodnál

   Minden GreenFood Kupon Lejár 5-10-23
  • Ajánlatok

   Akciók 19990Ft-tól

   Minden Sofa Dress Kupon Lejár 5-10-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Csak 1 Nap kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább