ekuponok.com
Főoldal Üzletek D.D.Step

D.D.Step Kedvezmények 50% - Január 2022

FAQ for D.D.Step

Milyen fizetési módokat használhatok a D.D.Step szolgáltatásban?

Amikor D.D.Step -től vásárol, a következő fizetési módok közül választhat: utánvéttel, előre utalással/banki letéttel, hitelkártyás fizetéssel. Ha törölni szeretné a rendelést, Kérik, küldjön egy e -mailt a D.D.Step címre, és írásban jelezze, hogy módosítani/törölni kívánja. Addig módosíthatják rendelését, amíg a futárszolgálat fel nem veszi tőlük a csomagot.

Mennyi a D.D.Step szállítási díja?

A megvásárolt D.D.Step cipőket mindig a GLS Hungary futárszolgálat szállítja. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás. A szállítási díj Magyarországon belül csomagonként 995HUF. Ha az egyszeri vásárlás értéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, akkor ingyenes a szállítás. Ezek a szállítószerkezetek csak Magyarországon belüli csomagszállításra alkalmasak! A szállítási költségek a megrendelt termékek mennyiségétől és értékétől függően változhatnak. Az utánvétes megrendelések szállítási ideje általában 1-2 munkanap. Előtörlesztés/banki fizetés/bankkártyás fizetés esetén 1-2 munkanapot vesz igénybe az összeg beérkezése a D.D.Step bankszámlájára. A szállítási idő a forgalom és a készlet függvényében növekedhet. A csomagot hétköznap 8 és 17 óra között kézbesítik. Személyes átvétel nem lehetséges.

Hogyan szerezhetek hűségkedvezményt D.D.Step-ben?

A D.D.Step törzsvásárlói programja keretében minden törzsvásárlójuk 5% kedvezményben részesülhet az online áruházban leadott rendelésekből, és akár kedvezményes termékek megrendelésekor is igénybe veheti. A D.D.Step minden vásárlója ellenőrizheti az 5% -os kedvezményes hűségkupon kódot: feliratkozott hírlevelünkre, és az utolsó/utolsó rendelése 90 napon belül van (a kedvezmény nem ellenőrizhető az első rendelés leadásakor).

E-mail címmel kell regisztrálnom a D.D.Step honlapját?

Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a D.D.Step különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a ddsteponline.hu honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a D.D.Step legújabb Akciók -ját.

Hogyan lehet online használni a D.D.Step kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a D.D.Step weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a D.D.Step Akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a D.D.Step-nál?

A leginkább aggasztó kérdés mindenképpen a D.D.Step Kuponok lejárati ideje. Ne aggódjon, amíg az érvényességi időn belül különleges kedvezményeket élvezhet. A D.D.Step Kuponkódok érvényességi ideje azonban eltérő, ezért a lehető leghamarabb fel kell használnia.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb D.D.Step kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.