ekuponok.com
Főoldal Üzletek Danubius Hotels

Danubius Hotels kuponok és kuponkódok 50% - Január 2022

FAQ for Danubius Hotels

Danubius Hotels beenged háziállatokat?

Danubius Hotels szabályokat hozott a háziállatok szállítására. Háziállatokat általában a szolgáltató lakóhelyére lehet vinni. A vendégek a szobában felügyelhetik a közös helyiséget, és beléphetnek a szobába. Ezeket azonban nem vihetik más helyekre (éttermekbe, úszómedencékbe stb.). Egyes szállodák eltérhetnek ettől a szabálytól, és teljesen megtiltják. A vendég teljes felelősséget vállal minden kedvence által okozott kárért. Vakvezető kutyák megengedettek. Egyes szállodákban a háziállatokért külön kell fizetni.

Van Danubius Hotels hűségprogramja?

Igen, a program tagjaként kereshet EuroPoint-pontokat törzsutas kártyáján keresztül, valahányszor a Danubius Hotels egyik szállodájában tartózkodik. Ezeket az EuroPoint pontokat beválthatja további szolgáltatásokra és privilégiumokra bármelyik szállodájukban, beleértve: szállás, étkezés, egészségügyi ellátás, egészségügyi és orvosi szolgáltatások. Danubius Hotels gyakori látogatói kártyája különleges vendégkedvezményekre jogosítja fel. Azáltal, hogy magasabb szintű szobára vált át az általános áron, kényelmesebbé és pihentetőbbé teheti a következő tartózkodását, vagy élvezheti a korai bejelentkezés / késői kijelentkezés luxusát ingyenesen, kivéve az all-inclusive szállodákat - attól függően, hogy a kártya típusa.

Milyen szolgáltatásokat nyújt Danubius Hotels fitnesz klubja?

Nyugi! Töltsön fel! Visszatérés! Gondolod, hogy a fitnesz klubok világa nem neked való? Vagy már törzsvásárló vagy? Mindenesetre tudnia kell, hogy a Danubius Hotels egyik fitnesz klubjuk látogatása biztosan meg fogja elégíteni! Danubius Hotels A fitnesz alkalmas azok számára, akik egészségtudatos életet gyakorolnak vagy szeretnének gyakorolni. Klubjuk egy jól felszerelt fitneszközpont, amely különféle aerobik és erőnléti eszközökkel, úszómedencével és szaunával rendelkezik. Szakembereik segítik a turistákat az edzésben, és még személyre szabott terveket is összeállítanak.

Milyen fizetési lehetőségeket kínál a Danubius Hotels?

Magyarország: Készpénzben fizethet forintban, euróban, amerikai dollárban és angol fontban, és további pénznemeket a Danubius Hotels szálloda recepcióján lehet váltani. A szolgáltatók elfogadják a készpénz kivételével bizonyos fizetési módokat: banki átutalás, hitelkártyák: Visa, EC / MC, JCB, American Express. Egyesült Királyság: eurót, angol fontot és amerikai dollárt fogadnak el. A szolgáltatók elfogadják a készpénz kivételével bizonyos fizetési módokat: banki előlegeket, vállalati csekkeket és utazási csekkeket. Hitelkártyák: Visa, EC / MC, JCB, Diners Club, American Express.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Danubius Hotels honlapját?

Igen. Ha meg szeretné tudni Danubius Hotels márka történetét, a legújabb ajánlatokat és promóciókat, regisztrálhat a danubiushotels.com kezdőlapon és taggá válhat.

Hogyan lehet online használni a Danubius Hotels kuponjaikat?

Helyezzen be egy vagy több árút a bevásárlókocsijába, kattintson a fizetésre, és töltse ki a Danubius Hotels kuponkódok-ét a megadott helyre. De meg kell erősítenie, hogy a Danubius Hotels kuponkódok-e megfelel-e az Ön jelenlegi megrendelésének, különben a megrendelését az eredeti áron fizetni fog, és nem élvezheti a kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Danubius Hotels-nál?

Magabiztos legyen, hogy a Danubius Hotels üzletben költ. A Danubius Hotels kuponkódok használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány Danubius Hotels kuponkódok csak rövid távon hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Danubius Hotels kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.