ekuponok.com
Főoldal Üzletek Decathlon

Decathlon utalvány 60% - Május 2022

FAQ for Decathlon

Mennyibe kerül a Decathlon szállítási költsége?

A Decathlon kiváló ár-érték arányú szolgáltatásokat nyújt Önnek minden nap, akár online, akár üzletükben. Annak érdekében, hogy saját termékfejlesztési és értékesítési hálózatuk előnyeit megfizethető áron át tudják adni Önnek, szállítási költséget számolnak fel. Tudta, hogy ezek a szállítási költségek fedezik a csomagolási, szállítási és logisztikai költségek felét? Ezért a hosszú távú szállítás és minőségének biztosítása érdekében úgy döntöttek, hogy a szállítás tényleges költségét megosztják veled, ahelyett, hogy a termék árába beszámítanák. A Decathlon számos szállítási módot kínál, Kérik, látogasson el a webhelyükre, ahol további információkat talál.

Hogyan vásárolhatok ajándékutalványokat Decathlon-ban?

Ajándékot keresel, de nem tudod? Vásárolj ajándékutalványt! Ezeket az ajándékutalványokat Decathlon üzletében vásárolhatja meg. 2 évig tölthető, az összeg 2000 és 50 000 magyar forint között van, és részletekben is megvásárolható. Aktiválás vagy feltöltés után azonnal használható a Decathlon áruházban, ha online vásárolják, 48 órával a feltöltés után. Ha a kártya elveszett, ellopták vagy lejárt, akkor nem tudják visszatéríteni az egyenlegben szereplő összeget, kicserélni a kártyát vagy meghosszabbítani annak érvényességi idejét. Az e-ajándékutalványt a rendelés leadása után e-mailben, PDF formátumban küldik el.

Miért olyan jó letölteni Decathlon alkalmazását?

Élvezze a sport örömét! Kövesse nyomon vásárlásait, tartsa naprakészen Decathlon sportprogramjait és értékelje üzleteit! A vásárlásokat és a cseretermékeket 365 napon belül megtekintheti nyugta vagy garanciaigény benyújtása nélkül. Decathlon alkalmazása megmutatja a legfontosabb sporteseményeket, ahol a hozzád hasonló emberekkel gyakorolhat! Könnyen és gyorsan megtalálhatja a közeli üzletek információit és elérhetőségeit, valamint azok nyitvatartási idejét. Egy kattintással elérheti a Decathlon online áruházat.

Hogyan fizethetek Decathlon ajándékaiért?

Utánvéttel: Ha a megrendelés értékét a csomag átvételekor szeretné kifizetni, és a szállítási mód erre lehetőséget biztosít, Kérik, válassza az „utánvétes” fizetési módot. Az MPL postán a vételár készpénzzel vagy hitelkártyával fizethető, míg a Posta és FoxPost automaták esetében csak hitelkártyával. Online hitelkártyás fizetés: Ha hitelkártyával szeretné fizetni a rendelés összegét, és a szállítási mód ezt lehetővé teszi, válassza a "Hitelkártya-OTP Simplepay" fizetési módot. A fizetéshez a következő hitelkártyákat lehet használni: Visa, Mastercard, Maestro. Fizethet a Decathlon ajándékutalványokkal és Recathlon utalványokkal is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Decathlon honlapját?

Igen. Decathlon annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. A tagok kizárólagos előnyeinek megszerzéséhez regisztrálhat Decathlon tagként az e-mail címével.

Hogyan lehet online használni a Decathlon kuponjaikat?

Decathlon kuponját meg kell adni a fizetési oldalon. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kupon csak egyszer használható fel, használat után automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból, és nem használható fel újra. Decathlon megrendelését a rendszer automatikusan észleli és felhasználja a fizetés során.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Decathlon-nál?

A Decathlon valóban meghatározza a kuponok érvényességi idejét. Természetesen mindaddig, amíg a Decathlon kuponok -jét annak lejárta előtt használja, megfelelő kedvezményt kaphat. Ha a használni kívánt Decathlon promóciós kód lejárt, további különféle Decathlon ajánlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Decathlon kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.