ekuponok.com
Főoldal Üzletek Dedoles

Dedoles Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Dedoles-ban?
Jó szórakozást ma. Keresse meg azonnal a megrendelés kedvezményét. kész vagy? Írja be e-mail címét, és engedményt kap. Csak a legnépszerűbb kedvezményeket és újdonságokat Dedoles küldik e-mailben! Személyes adatai biztonságban vannak velük. 5% kedvezményt élvezhet, miután sikeresen feliratkozott a Dedoles szolgáltatásra.
Hogyan lehet fizetni Dedoles-ban?
Könnyű megvásárolni a következő kereskedőtől: Dedoles. Az utánvét még mindig az egyik leggyakoribb fizetési mód. Csomagját a megadott címre küldik, és a készpénz vagy hitelkártya kézhezvétele után a futárnak teljes összeget fizet. A hitelkártya (VISA, MasterCard) használata a leggyorsabb módszer. A megrendelés teljesítése után hitelkártyájával fizet a GoPay biztonságos fizetési felületén. Ha banki átutalást választ, a megrendelés megerősítését követően e-mailben elküldi a szükséges adatokat (számlaszám, változó szimbólum, összeg).
Milyen szállítási módok vannak Dedoles-ban?
Dedoles termékeit GLS expressz szolgáltatáson keresztül juttatják el ügyfeleikhez, vagy megrendelheti az áruk szállítását a Pick Pack Point bármely csomagolóhelyére. Mielőtt a GLS kézbesítené, a futár SMS-ben értesíti Önt, így lehetősége van megállapodásra jutni a mindkét félnek megfelelő szállítási időről. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szállítás a lehető legkényelmesebb és olcsóbb legyen. 19.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás.
Vásárolhatom a Dedoles ajándékutalványokat?
Születésnapok, karácsonykor vagy csak szeretetből, Dedoles e-ajándék utalványai garantáltan boldoggá teszik mindenki életét! Adja meg rokonainak Dedoles e-ajándék utalványokat, és hagyja, hogy kiválasszák a számukra tökéletes vicces munkát! Ajándékutalványaik címlete 10 000, 15 000, 25 000 és 35 000 forint. Személyes igényeinek megfelelően kiválaszthatja a megfelelő címletet.