ekuponok.com
Főoldal Üzletek DeeZee akciók

DeeZee Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for DeeZee

Milyen fizetési módok közül lehet választani a DeeZee-nél?

A DeeZee ügyfelei az alábbi fizetési módokat választhatják a megrendelt termékekért: fizethet a PayU bankkártyájával, ebben az esetben a rendelés feldolgozása azután történik, hogy az eladó elküldi a vásárlónak a rendelés visszaigazolását és a PayU visszaigazolja a fizetés sikerességét. Fizethet a PayPal külső fizetési rendszeren keresztül is, amely szintén az általuk javasolt fizetési mód. A Vevő a megrendelés ellenértékét 5 naptári napon belül köteles kiegyenlíteni az elfogadott adásvételi szerződésben meghatározott összegben.

Lehetséges ingyenes szállítás a DeeZee-nél?

A DeeZee két szállítási módot kínál, a DHL-t és a UPS-t. Az általános szállítási idő körülbelül 3-7 nap. Amennyiben vis maior miatt nem sikerül időben kézbesíteni a szállítást, telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot. Ingyenes kiszállítás érhető el 20 EUR feletti megrendelés esetén, ez az ingyenes szabályzat Vatikánvárosra és San Marinóra vonatkozik. Megrendelését a lehető leghamarabb elküldjük Önnek, és a lehető leghamarabb kézbesítjük.

Van garanciális jótállás a DeeZee-nél ?

A DeeZee 2 év garanciát vállal termékeire, az eladó törvényesen felelősséggel tartozik a jótállásért, ha a hibákat a termék vásárlóhoz való átadásától számított 2 éven belül fedezik fel. A hiba kijavítására vagy a hibás termék cseréjére vonatkozó igény egy éven belül esedékes, ez idő alatt a vásárló elállhat az adásvételi szerződéstől, vagy a termék hibája miatt pénzvisszafizetési nyilatkozatot nyújthat be, erre 14 nap áll rendelkezésére.

Milyen kedvezményeket kaphatok, ha feliratkozom a DeeZee hírlevelére?

Iratkozzon fel DeeZee híreire, és megkapja a legjobb promóciókat, valamint ajánlatokat. Szeretnék azzal meghálálni támogatásukat, hogy a legjobb ajánlatokat adják. Kap egy 15% körüli kedvezményt is, ez a kedvezmény csak egyszer használható fel, így minden kedvenc termékét érdemes azonnal összeválogatni az egész családnak. Jöjjön és iratkozzon fel, és legyen még ma a legszerencsésebbek között.

E-mail címmel kell regisztrálnom a DeeZee honlapját?

Igen. A DeeZee rengeteg előnyeivel és kedvezményeivel jár tagjaik számára, és a lehető legjobb élményt és szolgáltatást kívánják nyújtani az ügyfeleknek. Ne habozzon, kattintson a DeeZee oldalára és regisztráljon.

Hogyan lehet online használni a DeeZee kuponjaikat?

A kuponok használata a DeeZee vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új DeeZee fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott DeeZee Kuponkódok-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt DeeZee akciók-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a DeeZee-nál?

Általánosságban elmondható, hogy a DeeZee minden kuponjának érvényességi ideje eltérő, ezért érdemes előre felhasználni. Néhány DeeZee akciók csak bizonyos termékekre vonatkozik, de nincs megadva lejárati idő, ezért ezeket a DeeZee akciók felhasználhatja az áruk elfogyása előtt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb DeeZee kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.