ekuponok.com
Főoldal Üzletek Delimano

Delimano Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

Vásárlási tippek

Miért jó, ha feliratkozom a Delimano hírlevélre?
Iratkozzon fel a Delimano ingyenes hírlevelére, és váljon a 21 999 forintos Delimano Nutribullet Black turmixgép szerencsés nyertesévé. A Delimano minden előfizetője ingyenes szállítási kupont is kap. Akkor válthatja be ezt a kupont, ha a következő vásárláskor több mint 9 999 forintot költ.
Hogyan tudok fizetni Delimano-ban?
A Delimano jelenleg a következő fizetési módokat fogadja el: készpénzfizetés kézbesítéskor. Ide kattintva megtekintheti azokat a városokat, ahol a szállításkor hitelkártyával fizethet. Részletfizetés (a telepítési lehetőségeket minden terméknél megjelölik); hitelkártyás fizetés: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. A Maestro és Visa Visa elektronikus kártyák használata az interneten a kibocsátó bankkártya-rendszer beállításaitól függ. Ha a tranzakció sikertelen, kérik, forduljon kártyakibocsátó bankjához, hogy ellenőrizze, engedélyezik-e a hitelkártyákat az összes online fizetési webhelyen.
Milyen szállítási módok vannak Delimano-ban?
A szállítási díj 1 499 Ft. Ha a Delimano ingyenes szállítást biztosít az egyik termék számára, akkor azt mindig feltüntetik az adott terméken, általában 3-5 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a terméket 8 munkanapon belül, kérik, küldje el nekik e-mailt, és megtalálják a termék helyét.