ekuponok.com
Főoldal Üzletek Delimano

Delimano Kedvezmények 60% - Január 2022

FAQ for Delimano

Miért jó, ha feliratkozom a Delimano hírlevélre?

Iratkozzon fel a Delimano ingyenes hírlevelére, és váljon a 21 999 forintos Delimano Nutribullet Black turmixgép szerencsés nyertesévé. A Delimano minden előfizetője ingyenes szállítási kupont is kap. Akkor válthatja be ezt a kupont, ha a következő vásárláskor több mint 9 999 forintot költ.

Hogyan tudok fizetni Delimano-ban?

A Delimano jelenleg a következő fizetési módokat fogadja el: készpénzfizetés kézbesítéskor. Ide kattintva megtekintheti azokat a városokat, ahol a szállításkor hitelkártyával fizethet. Részletfizetés (a telepítési lehetőségeket minden terméknél megjelölik); hitelkártyás fizetés: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. A Maestro és Visa Visa elektronikus kártyák használata az interneten a kibocsátó bankkártya-rendszer beállításaitól függ. Ha a tranzakció sikertelen, kérik, forduljon kártyakibocsátó bankjához, hogy ellenőrizze, engedélyezik-e a hitelkártyákat az összes online fizetési webhelyen.

Milyen szállítási módok vannak Delimano-ban?

A szállítási díj 1 499 Ft. Ha a Delimano ingyenes szállítást biztosít az egyik termék számára, akkor azt mindig feltüntetik az adott terméken, általában 3-5 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a terméket 8 munkanapon belül, kérik, küldje el nekik e-mailt, és megtalálják a termék helyét.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Delimano honlapját?

Igen. A Delimano kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Delimano tagjává válhat. A delimano.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

Hogyan lehet online használni a Delimano kuponjaikat?

Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a Delimano Kuponkódok-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a Delimano Kuponkódok -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Delimano-nál?

A legtöbb kedvezmény eléréséhez a Delimano Akciók-et kell használnia. De ezek a Delimano Akciók-ek nem mindig hosszú távon hatékonyak, mindannyian meghatározott felhasználási dátummal rendelkeznek, meg kell keresned a Delimano megfelelő oldalát, hogy megtudd a lejárati idejéről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Delimano kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.