ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Dermaonline

Dermaonline Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for Dermaonline

Hogyan fizethetem a Dermaonline megrendelésemet?

Ut√°nv√©ttel: Ha a megrendel√©s √©rt√©k√©t ki akarja fizetni, amikor a csomagot megkapja, haszn√°lhatja ut√°nv√©ttel. Ez√©rt ut√°nv√©ttel a megrendel√©s ellen√©rt√©k√©t a fut√°rc√©gnek kell megfizetni. Ut√°nv√©t csak expressz k√©zbes√≠t√©s eset√©n lehets√©ges. Hitelk√°rtya: Hitelk√°rty√°val fizethet, √≠gy amikor megkapja a csomagot, a fut√°r csak a megrendel√©st adja meg. Ha hitelk√°rty√°val fizet, a Dermaonline a BARION szolg√°ltat√≥ oldal√°ra ir√°ny√≠tja, ahol megadhatja a weboldalon sz√ľks√©ges k√°rtyaadatokat a megrendel√©s teljes√≠t√©s√©hez teljesen szigor√ļan ellenŇĎrz√∂tt biztons√°gi felt√©telek mellett. Banki √°tutal√°s: Banki √°tutal√°ssal fizethet. Ebben az esetben a megrendel√©s √©rt√©ke k√∂zvetlen√ľl √°tker√ľlhet a v√°llalat banksz√°ml√°j√°ra.

Van kedvezm√©ny a Dermaonline hirlevelenek elŇĎfizet√©s√©re?

Szeretne 2000 Ft kedvezm√©nyt kapni?Akkor iratkozzon fel a Dermaonline h√≠rlevel√©re, m√°ris kedvezm√©nyben van, t√∂bb mint 24.990 Ft d√≠jat √©rv√©nyes√≠thet! A kedvezm√©nyek mellett elsŇĎ alkalommal megismerheti a Dermaonline leg√ļjabb aj√°nlatait √©s prom√≥ci√≥it. Ha m√°r nem szeretne tŇĎl√ľk inform√°ci√≥kat kapni, akkor b√°rmikor is leiratkozhat.

Dermaonline ingyenes házhozszállítási szolgáltatást kínál?

A Dermaonline ingyenes kisz√°ll√≠t√°st k√≠n√°l 15 000 forintt√≥l. √Ėn szerint a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g t√ļl magas? Minden h√≥nap elsŇĎ h√©tfŇĎj√©n \"Z√∂ld H√©tfŇĎ\" rendezv√©nyt tartanak, amikor t√∂bb mint 8000 Ft ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°si szolg√°ltat√°st ny√ļjtanak. A FoxPost k√©rheti csomagautomata megrendel√©s√©t is, az √°ra csak 790 forint, t√∂bb mint 15 000 forint ingyenes. Ha jelenleg nincs kiv√°lasztott term√©k rakt√°ron, a megrendel√©st a fut√°r 3-5 munkanapon bel√ľl k√©zbes√≠ti. A FoxPost csomagautomata √°ltal megrendelt csomagok 1-3 munkanapon bel√ľl meg√©rkeznek az √°tvevŇĎ automat√°hoz.