ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Dhgate.com

Dhgate.com kuponkódok 50% - Január 2022

FAQ for Dhgate.com

Hogyan fizethetek hitelk√°rty√°val Dhgate.com online √°ruh√°z√°ban?

A Dhgate.com csak a VIP v√°s√°rl√≥it fogadja el v√°llalati k√°rty√°kkal t√∂rt√©nŇĎ fizet√©sre. Ha √Ėn nem VIP v√°s√°rl√≥, k√©rik, haszn√°lja hitelk√°rty√°j√°t a fizet√©shez. Verified by Visa √©s MasterCard SecureCode, Dhgate.com t√°mogatja a Verified by Visa √©s MasterCard SecureCode programokat haszn√°l√≥ k√°rty√°kat. Ezekben az esetekben a fizet√©si folyamat r√©szek√©nt meg kell adnia Visa vagy MasterCard ellenŇĎrzŇĎ jelszav√°t. Ha Visa vagy MasterCard elŇĎre fizetett hitel-/aj√°nd√©kk√°rty√°t haszn√°l, k√©rik, vegye figyelembe a k√∂vetkezŇĎ korl√°toz√°sokat: Az elŇĎre fizetett aj√°nd√©kk√°rty√°s fizet√©s nem kombin√°lhat√≥ hitelk√°rty√°s fizet√©ssel egy megrendel√©s eset√©n. Egyes bankok megk√∂vetelhetik a k√°rtya h√°toldal√°n tal√°lhat√≥ telefonsz√°m felh√≠v√°s√°t. k√°rtya, az √Ėn nev√©re Regisztr√°ljon elŇĎre fizetett aj√°nd√©kk√°rty√°t a sz√°ml√°z√°si c√≠mmel.

Mikor kaphatom meg Dhgate.com √°ruit?

K√©t kulcsfontoss√°g√ļ t√©nyezŇĎ hat√°rozza meg, hogy mikor kapja meg a term√©ket. 1. Cikk feldolgoz√°si ideje: A feldolgoz√°si idŇĎ az az idŇĎ, amelyre az elad√≥nak sz√ľks√©ge van a sz√°ll√≠tm√°ny elk√©sz√≠t√©s√©hez. A term√©kkateg√≥ri√°t√≥l √©s a mennyis√©gtŇĎl f√ľggŇĎen a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√©telek feldolgoz√°si ideje elt√©rŇĎ. 2. Sz√°ll√≠t√°si m√≥d: A sz√°ll√≠t√°si idŇĎ a sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľggŇĎen v√°ltozik. A sz√°ll√≠t√°si idŇĎ az √Ėn tart√≥zkod√°si hely√©tŇĎl √©s a csomag √©rkez√©si hely√©tŇĎl f√ľgg. k√©rik, l√°togasson el Dhgate.com webhely√©re. A webhelyen tal√°lhat√≥ t√°bl√°zat ismerteti az egyes orsz√°gokban el√©rhetŇĎ k√ľl√∂nf√©le sz√°ll√≠t√°si lehetŇĎs√©gek becs√ľlt nyomon k√∂vet√©si √©s sz√°ll√≠t√°si idej√©t. A nyomon k√∂vet√©si inform√°ci√≥k √©s a sz√°ll√≠t√°si idŇĎ a v√°mk√∂vetelm√©nyeken, az √ľnnepi k√©s√©seken, az idŇĎj√°r√°si k√∂r√ľlm√©nyeken stb. alapulhatnak.

Mi az a Dhgate.com kupon?

A DHcoupon egy kupon, amelyet Dhgate.com bocs√°t ki a v√°s√°rl√≥knak a prom√≥ci√≥ sor√°n. A legt√∂bb prom√≥ci√≥ felker√ľl a weboldalra. A DHkupon e-mailben vagy mobilalkalmaz√°sban k√ľldik el, √©s ig√©nyelje a Dhgate.com webhelyen. Ha rendel√©se el√©r egy bizonyos minim√°lis √∂sszeget, jogosultt√° v√°lik a DHkuponra. A kupon √©rt√©ke a rendel√©s √∂sszeg√©tŇĎl f√ľgg. A bejelentkez√©st k√∂vetŇĎen promptok jelennek meg a term√©k r√©szletes oldal√°n, illetve a ‚ÄěMy DHgate‚ÄĚ oldalon. A mobilalkalmaz√°s-kuponok csak a Dhgate.com mobilalkalmaz√°s√°ban v√©gzett v√°s√°rl√°sokhoz haszn√°lhat√≥k fel.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Dhgate.com honlapját?

Igen. Ha regisztr√°lja tagk√©nt a dhgate.com webhely√©t, elŇĎsz√∂r a legfrissebb Dhgate.com kuponk√≥dok-t fogja kapni. Az ingyenes elŇĎfizet√©s r√©v√©n megismerheti a Dhgate.com m√°rka t√∂rt√©net√©t, a m√°rka t√∂rt√©net√©t √©s a legfrissebb h√≠reket.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Dhgate.com kuponjaikat?

Ha kuponja felhaszn√°lhat√≥, akkor a Dhgate.com weboldal√°n csak t√∂ltse ki a megfelelŇĎ Dhgate.com akci√≥k-√©t. De ha a Dhgate.com akci√≥k-e nem jogosul erre a megrendel√©sre, a fizet√©si oldal megmutatja, hogy ez a Dhgate.com akci√≥k-e √©rv√©nytelen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Dhgate.com-nál?

A Dhgate.com kuponk√≥dok eset√©ben a norm√°l haszn√°lati idŇĎtartamon bel√ľl csak nyugodtan haszn√°lja. De a Dhgate.com kuponok eset√©ben, amelyet csak bizonyos t√≠pus√ļ √°rucikkek megrendel√©s√©re lehet felhaszn√°lni, azonnal fel kell haszn√°lnia, amint az √°ruk m√©g rakt√°ron vannak, hogy ne hagyja ki a Dhgate.com kedvezm√©ny√©t.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Dhgate.com kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.