ekuponok.com
Főoldal Üzletek Dia Wellness kupon

Dia Wellness Kedvezmények 98% - Augusztus 2022

FAQ for Dia Wellness

Ingyenes szállítást kínál a Dia Wellness?

Ingyenes házhozszállítás 19.990 Ft feletti rendelés esetén a csomag súlyától függetlenül! Az adószámmal rendelkező ügyfeleknél nettó 50 000 forint a limit. Dia Wellness logisztikai partnere a GLS. A szállítási költség a megrendelt termék értékétől függ, az utánvétes kezelési költség pedig 377 Ft.

Milyen fizetési módokat fogad el Dia Wellness?

A weboldalon keresztül kérheti a termékek kiszállítását előrendeléssel vagy utánvéttel, illetve bankkártyával fizethet. A Dia Wellness a visszaigazolást követő 7 munkanapon belül utánvéttel szállítja ki a vásárló megrendelését a vevő által GLS Expressen keresztül megadott címre. A termék árát, a szállítási és utánvéti díjakat a megrendelt termék átvételekor kell kiegyenlíteni.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Dia Wellness honlapját?

Igen. Dia Wellness-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a dia-wellness.com kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

Hogyan lehet online használni a Dia Wellness kuponjaikat?

Az ügyfelek a fizetéskor az érvényességi idő belül megmutathatják a Dia Wellness Akciók-ét. Természetesen ez a megrendelés csak akkor válik érvényessé, ha megfelel a Dia Wellness Akciók-ének használati körének és szabályainak. A Dia Wellness weboldalán biztosítssa a Dia Wellness Akciók-e helyes használatát a fizetési folyamat során. Kövesse az utasításokat, hogy alkalmazzák a fizetést igénylő megrendelésekre a Dia Wellness-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Dia Wellness-nál?

Minden Dia Wellness kupon más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a Dia Wellness kupon-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány Dia Wellness kupon is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a Dia Wellness kupon érvénytelen lesz.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Dia Wellness kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.