ekuponok.com
Főoldal Üzletek Diego Kuponok

Diego Kuponok és Kuponkódok 85% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Diego kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Diego

  Milyen előnyei vannak Diego klubkártyájának?

  Diego klubkártyájával különleges áron vásárolhat, akár 50% kedvezménnyel, ingyenes regisztrációval, vásárlási kötelezettség nélkül. Regisztrálhatja klubkártya-tervét a weboldalán vagy az üzletében, és rendszeresen elküldi az Ön e-mail címére szóló hírlevél tájékoztatja a klubkártya termékeikről és a személyes akciókról, nézze meg a Club Card kedvezményes termékeiket, akár 50% kedvezménnyel megvásárolhatja őket az üzletükben vagy az online áruházban! Keressen kerek "klubkártya" jelöléssel ellátott termékeket!

  Diego-nal ingyenes a házhoz szállítás?

  A Diego támogatja az ingyenes bolti átvételt. Az online boltjukból ingyen rendelhet termékeket az ország több mint 100 pontján található DIEGO üzleteikben! Rendelje online ingyen termékeit az ország több mint 100 helyszínén! A szállítási költségek megtakarítása mellett számos más előnye is van: ha bármilyen kérdése van a termék ártalmatlanításával vagy felhasználásával kapcsolatban, szakmai kollégáik szolgálják Önt. A kiválasztott termék egyéb kiegészítőit személyesen is megtekintheti. Hiányzik valami a megrendeléséből? Azonnal cserélheti az üzletük készletéből!

  Diego milyen fizetési módokat fogad el?

  Ha utánvéttel használ, készpénzzel vagy hitelkártyával is fizethet a futárnál. Ha ez egy előre történő fizetés, akkor megrendelését csak akkor aktiválja a Diego, ha megkapják a fizetendő összeget. Ha hitelkártyával fizet, akkor az a fizetési felületről az OTP Bank biztonságos oldalára kerül, ahol a végösszeget kiegyenlítik. Elfogadott hitelkártyák: MasterCard, Maestro, American Express (az OTP bankkibocsátás kivételével), Visa, Visa electronic.

  Módosíthatom a Diego -nél leadott megrendelést?

  A megrendelés módosításához vegye fel a kapcsolatot a Diego ügyfélszolgálatával! Ha új megrendelést szeretne leadni, azt külön megrendelésként kezeljük, és külön szállítási díjat számolunk fel. Ebben az esetben javasoljuk, hogy módosítsa megrendelését az ügyfélszolgálatukon keresztül. Miután a futárszolgálat segítségével megrendelést adtak le, a megrendelés nem módosítható.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Diego honlapját?

  Igen. A Diego minden vásárlásának kielégítése érdekében regisztrálhat tagként az e-mail címével. A Diego nagy jelentőséget tulajdonít a tagok érzéseinek, és e-mailben elküldi a legfrissebb Diego Kuponok-t is.

  Hogyan lehet online használni a Diego kuponjaikat?

  Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Diego weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a Diego kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Diego-nál?

  A Diego kuponja alján az érvényességi időszak látható, amelyet a lejárati dátum előtt lehet felhasználni. Néhány Diego kuponának azonban nincs lejárati dátuma, és ezeket a kuponokat még a promóciós termékek teljesen eladása előtt fel lehet használni.

  További Akciók, mint Diego Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 25%-t SÜTŐK Termékekre Beépíthető Gépek Oldalon

  • Ajánlatok

   Adax ECO 8000Ft-tól

   Minden Nordart Kupon Lejár 18-12-22
  • Ajánlatok

   HolnemBolt - Akció Klubtagoknak - 80% Kedvezmény - Ingyenes Szállítással

   Minden HolnemBolt Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Szív, Vérkeringés, Koleszterin Terméket Legolcsóbban 1.340Ft-tól Vital Market Oldalon

   Minden Vital Market Kupon Lejár 1-12-22
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 65% Akciók A Bolldog Oldalon

   Minden Bolldog Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Diego kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.