ekuponok.com
Főoldal Üzletek DIGIPRIME

DIGIPRIME Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for DIGIPRIME

Milyen fizetési módokat használhatok a DIGIPRIME üzletében történő fizetéshez?

A DIGIPRIME számos fizetési módot fogad el: A SimplePay (hitelkártyás online fizetés) lehetővé teszi, hogy megrendeléskor hitelkártyával fizesse a vételárat. A termék árát banki átutalással is rendezheti. Az átutalási értesítésben fel kell tüntetni az ügyfél nevét vagy megrendelésének azonosítóját. Az e-kereskedelem fejlődésével összhangban a Cetelem az egyetlen online áruhitel-szolgáltató Kínában, amely megvalósítja az online áruhitel-kártyák kezelését. A Cetelem Online áruhitel kényelmes és biztonságos online hiteligénylést kínál, kényelmes számológépeket, kitöltési útmutatókat és hiteligénylőlapokat biztosítva a 24 órás partnerüzlet weboldalán. Lehetősége van a termék árának készpénzben történő megfizetésére DIGIPRIME üzletében. Ha szállítás szükséges, a termék árát és a szállítási díjat készpénzben kell megfizetni a termék átvételét követően.

DIGIPRIME hogyan szállít csomagokat?

DIGIPRIME A kiválasztott logisztikai partner a GLS express service, a termékeket pedig a GLS express service szolgáltatja. Ennek a szállítási módnak a költsége bruttó 890 forint. A GLS csomagpontok és az online vásárlás szempontjából az expressz kézbesítés a legnépszerűbb, de a személyes átvételi arány évről évre növekszik. Az ügyfelek kényelmesen átvehetik az árukat a saját ütemtervük szerint a GLS csomagpontjain keresztül, és készpénzzel fizethetnek. Ezen szállítási mód díja 890 Ft.

A DIGIPRIME szavatosságot nyújt?

A garancia időzítő alkalmazás a gyártó hivatalos webhelyén megjeleníti a garancia időtartamát attól a pillanattól kezdve, amikor a termék elhagyja a gyárat. Ezért a jótállási időszak itt kezdődő és befejező dátuma eltér a tényleges garanciális időtől. Az egyes gyártók termékeinek jótállási időszakának kezdési ideje megegyezik a számla kiállításának dátumával. Ezért a jótállási időszak mindig ettől az időponttól kezdődik. A szolgáltatás esetében sem a szolgáltatás, sem a DIGIPRIME tároló nem felelős a tömegtáron tárolt adatokért, és nem végez biztonsági másolatot sem.