ekuponok.com
Főoldal Üzletek DIGIPRIME Kuponok

DIGIPRIME Kuponok és Kuponkódok 90% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes DIGIPRIME kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for DIGIPRIME

  Milyen fizetési módokat használhatok a DIGIPRIME üzletében történő fizetéshez?

  A DIGIPRIME számos fizetési módot fogad el: A SimplePay (hitelkártyás online fizetés) lehetővé teszi, hogy megrendeléskor hitelkártyával fizesse a vételárat. A termék árát banki átutalással is rendezheti. Az átutalási értesítésben fel kell tüntetni az ügyfél nevét vagy megrendelésének azonosítóját. Az e-kereskedelem fejlődésével összhangban a Cetelem az egyetlen online áruhitel-szolgáltató Kínában, amely megvalósítja az online áruhitel-kártyák kezelését. A Cetelem Online áruhitel kényelmes és biztonságos online hiteligénylést kínál, kényelmes számológépeket, kitöltési útmutatókat és hiteligénylőlapokat biztosítva a 24 órás partnerüzlet weboldalán. Lehetősége van a termék árának készpénzben történő megfizetésére DIGIPRIME üzletében. Ha szállítás szükséges, a termék árát és a szállítási díjat készpénzben kell megfizetni a termék átvételét követően.

  DIGIPRIME hogyan szállít csomagokat?

  DIGIPRIME A kiválasztott logisztikai partner a GLS express service, a termékeket pedig a GLS express service szolgáltatja. Ennek a szállítási módnak a költsége bruttó 890 forint. A GLS csomagpontok és az online vásárlás szempontjából az expressz kézbesítés a legnépszerűbb, de a személyes átvételi arány évről évre növekszik. Az ügyfelek kényelmesen átvehetik az árukat a saját ütemtervük szerint a GLS csomagpontjain keresztül, és készpénzzel fizethetnek. Ezen szállítási mód díja 890 Ft.

  A DIGIPRIME szavatosságot nyújt?

  A garancia időzítő alkalmazás a gyártó hivatalos webhelyén megjeleníti a garancia időtartamát attól a pillanattól kezdve, amikor a termék elhagyja a gyárat. Ezért a jótállási időszak itt kezdődő és befejező dátuma eltér a tényleges garanciális időtől. Az egyes gyártók termékeinek jótállási időszakának kezdési ideje megegyezik a számla kiállításának dátumával. Ezért a jótállási időszak mindig ettől az időponttól kezdődik. A szolgáltatás esetében sem a szolgáltatás, sem a DIGIPRIME tároló nem felelős a tömegtáron tárolt adatokért, és nem végez biztonsági másolatot sem.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a DIGIPRIME honlapját?

  Igen. A digiprime.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a DIGIPRIME Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a DIGIPRIME szolgáltatásának törlését választhatja is.

  Hogyan lehet online használni a DIGIPRIME kuponjaikat?

  Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a DIGIPRIME weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a DIGIPRIME kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a DIGIPRIME-nál?

  A DIGIPRIME Kuponkódok esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a DIGIPRIME Kuponok esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a DIGIPRIME kedvezményét.

  További Akciók, mint DIGIPRIME Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Szerezz Akár 55% Kedvezménnyeles Szállás Ajánlatok Összes Külföld Termékeket Szallasguru Oldalon

   Minden Szallasguru Kupon Lejár 21-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Esernyők Terméket Csak 3790Ft-ért Cipofalva Oldalon

   Minden Cipofalva Kupon Lejár 17-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Tanulóbicikli Rózsaszín Fekete Terméket 790Ft-tól Tanulobicikli Oldalon

  • Ajánlatok

   Pizzaline 75% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Pizzaline Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   25 € Kedvezményes Kód A Micromania OLASZORSZÁG Megrendelésekhez Az 129 € Felett

   Minden Micromania Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb DIGIPRIME kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.