ekuponok.com
Főoldal Üzletek DIGIPRIME

DIGIPRIME Kuponok és Kuponkódok 40% - Január 2022

FAQ for DIGIPRIME

Milyen fizetési módokat használhatok a DIGIPRIME üzletében történő fizetéshez?

A DIGIPRIME számos fizetési módot fogad el: A SimplePay (hitelkártyás online fizetés) lehetővé teszi, hogy megrendeléskor hitelkártyával fizesse a vételárat. A termék árát banki átutalással is rendezheti. Az átutalási értesítésben fel kell tüntetni az ügyfél nevét vagy megrendelésének azonosítóját. Az e-kereskedelem fejlődésével összhangban a Cetelem az egyetlen online áruhitel-szolgáltató Kínában, amely megvalósítja az online áruhitel-kártyák kezelését. A Cetelem Online áruhitel kényelmes és biztonságos online hiteligénylést kínál, kényelmes számológépeket, kitöltési útmutatókat és hiteligénylőlapokat biztosítva a 24 órás partnerüzlet weboldalán. Lehetősége van a termék árának készpénzben történő megfizetésére DIGIPRIME üzletében. Ha szállítás szükséges, a termék árát és a szállítási díjat készpénzben kell megfizetni a termék átvételét követően.

DIGIPRIME hogyan szállít csomagokat?

DIGIPRIME A kiválasztott logisztikai partner a GLS express service, a termékeket pedig a GLS express service szolgáltatja. Ennek a szállítási módnak a költsége bruttó 890 forint. A GLS csomagpontok és az online vásárlás szempontjából az expressz kézbesítés a legnépszerűbb, de a személyes átvételi arány évről évre növekszik. Az ügyfelek kényelmesen átvehetik az árukat a saját ütemtervük szerint a GLS csomagpontjain keresztül, és készpénzzel fizethetnek. Ezen szállítási mód díja 890 Ft.

A DIGIPRIME szavatosságot nyújt?

A garancia időzítő alkalmazás a gyártó hivatalos webhelyén megjeleníti a garancia időtartamát attól a pillanattól kezdve, amikor a termék elhagyja a gyárat. Ezért a jótállási időszak itt kezdődő és befejező dátuma eltér a tényleges garanciális időtől. Az egyes gyártók termékeinek jótállási időszakának kezdési ideje megegyezik a számla kiállításának dátumával. Ezért a jótállási időszak mindig ettől az időponttól kezdődik. A szolgáltatás esetében sem a szolgáltatás, sem a DIGIPRIME tároló nem felelős a tömegtáron tárolt adatokért, és nem végez biztonsági másolatot sem.

E-mail címmel kell regisztrálnom a DIGIPRIME honlapját?

Igen. A digiprime.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a DIGIPRIME Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a DIGIPRIME szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a DIGIPRIME kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a DIGIPRIME weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a DIGIPRIME kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a DIGIPRIME-nál?

A DIGIPRIME Kuponkódok esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a DIGIPRIME Kuponok esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a DIGIPRIME kedvezményét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb DIGIPRIME kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.