ekuponok.com
Főoldal Üzletek Distance

Distance kupon és promóciós kód - Június 2021

FAQ for Distance

Milyen szállítási módok állnak rendelkezésre a Distance-ban?

A Distance szállítást a DPD és a DHL expressz társaságain keresztül biztosítja. A szállítási költségek a választott fizetési módtól függenek: a Braintree-n keresztül fizetett megrendelések: 4,49 euró (adót tartalmaz). A szállítási idő 1-2 munkanap. A szállítási idő a szállítási országtól / régiótól függ. A megadott nyomkövetési szám segítségével nyomon követheti a szállítás előrehaladását. A szállítás előrehaladását nyomon követheti a megrendelés szállítási visszaigazolásában megadott egyetlen számmal. Írja be a nyomon követési számot az expressz webhelyen a csomag aktuális helyének ellenőrzéséhez.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Distance-ben?

A Distance fiókban a rendelkezésre álló fizetési mód Braintree. 3 munkanapon belül kell fizetnie. Ez idő alatt megrendelését egyesítjük, és az állapota \"Függőben lévő fizetés\". Ha a fizetés nem történik meg 3 munkanapon belül, a megrendelés törlésre kerül. Ha megrendelését nem fizették meg, megváltoztathatja a fizetési módot. Ehhez kérik, lépjen kapcsolatba velük e-mailben.

Visszavonhatom a Distance webhelyen leadott megrendelést?

A megrendelés lemondható, ha állapota \"feldolgozásra\" változik. A csomag elküldése után a megrendelés nem törölhető. A megrendelés törléséhez kérik, lépjen kapcsolatba a Distance ügyfélszolgálatával a következő telefonszámon: Telefonon adhat megrendelést. Rendeléshez válassza ki a terméket, a termék méretét, és kattintson a \"Kosárba\" gombra. Töltse ki a számla adatait és a szállítási címet. A megrendelés sikeres leadása után megerősítő e-mailt fog kapni.