ekuponok.com
Főoldal Üzletek Distance

Distance kupon és kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Distance

Milyen szállítási módok állnak rendelkezésre a Distance-ban?

A Distance szállítást a DPD és a DHL expressz társaságain keresztül biztosítja. A szállítási költségek a választott fizetési módtól függenek: a Braintree-n keresztül fizetett megrendelések: 4,49 euró (adót tartalmaz). A szállítási idő 1-2 munkanap. A szállítási idő a szállítási országtól / régiótól függ. A megadott nyomkövetési szám segítségével nyomon követheti a szállítás előrehaladását. A szállítás előrehaladását nyomon követheti a megrendelés szállítási visszaigazolásában megadott egyetlen számmal. Írja be a nyomon követési számot az expressz webhelyen a csomag aktuális helyének ellenőrzéséhez.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Distance-ben?

A Distance fiókban a rendelkezésre álló fizetési mód Braintree. 3 munkanapon belül kell fizetnie. Ez idő alatt megrendelését egyesítjük, és az állapota "Függőben lévő fizetés". Ha a fizetés nem történik meg 3 munkanapon belül, a megrendelés törlésre kerül. Ha megrendelését nem fizették meg, megváltoztathatja a fizetési módot. Ehhez kérik, lépjen kapcsolatba velük e-mailben.

Visszavonhatom a Distance webhelyen leadott megrendelést?

A megrendelés lemondható, ha állapota "feldolgozásra" változik. A csomag elküldése után a megrendelés nem törölhető. A megrendelés törléséhez kérik, lépjen kapcsolatba a Distance ügyfélszolgálatával a következő telefonszámon: Telefonon adhat megrendelést. Rendeléshez válassza ki a terméket, a termék méretét, és kattintson a "Kosárba" gombra. Töltse ki a számla adatait és a szállítási címet. A megrendelés sikeres leadása után megerősítő e-mailt fog kapni.

Milyen szállítási lehetőségek vannak Distance-ban?

Distance szállítást biztosít a DPD és a DHL futárszolgálatokon keresztül. A szállítási költségek a választott fizetési módtól függenek: Braintree -n keresztül fizetett megrendelések esetén: 4,49 euró, áfával. A szállítási idő 1-2 munkanap. A szállítási idő a szállítási országtól függ. A szállítási folyamatot nyomon követheti a megadott nyomkövetési szám használatával. A megrendelés szállításának visszaigazoló e -mailjében megadott személyes szám segítségével nyomon követhető a szállítás. A csomag aktuális helyének megtekintéséhez adja meg a követési számot az expressz webhelyen.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Distance-ban?

A rendelkezésre álló fizetési lehetőség a Braintree. A megrendelést 3 munkanapon belül ki kell fizetni. Ebben az időszakban a megrendelés összeállítás alatt áll, és "fizetésre vár" állapotban van. Ha a megrendelést 3 munkanapon belül nem fizetik ki, akkor azt törlik. Ha a megrendelését nem fizették ki, módosíthatja a fizetési módot. Ehhez lépjen kapcsolatba Distance e -mailben.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Distance honlapját?

Igen. Mivel a Distance tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Distance akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Distance tagjává.

Hogyan lehet online használni a Distance kuponjaikat?

Amikor az ügyfelek fizetnek a megrendeléseikért, kitöltsék a használni kívánt Distance kuponkódok-ét, és élvezheti a megfelelő kedvezményt. De ha a megrendelését törlik, akkor ezt a kedvezményt nem fog érvényteleníteni, és újra felhasználhatja ezt a kuponkódok -t a Distance vásárlásákor.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Distance-nál?

A kupon érvényességi idejét minden kupon alján megjelöli és elmagyarázza a Distance. Bármikor ellenőrizheti, hogy elkerülje a kupon felhasználásának legmegfelelőbb időpontját. Minden ügyfélnek meg kell ragadnia a Distance akciók használatának lehetőségét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Distance kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.