ekuponok.com
Főoldal Üzletek Divatékszerbolt

Divatékszerbolt Kedvezmények 55% - Január 2022

FAQ for Divatékszerbolt

Mi a jótállási időszak Divatékszerbolt ékszereire?

A Divatékszerbolt által forgalmazott Pandora és Thomas Sabo ékszerek rendeltetésszerű felhasználása mellett a gyártó 24 hónapos garanciát is vállal. Az óra garanciális ideje 12 hónap. Ez csak az óraszerkezet sérülésére vagy nyilvánvaló anyaghibákra vonatkozik, és még a garanciális időszak alatti ingyenes elemcserét is magában foglalja. A garancia nem vonatkozik a fém/bőr szíjakra, csatokra, üvegekre és gombokra, kivéve a nyilvánvaló anyaghibákat. A gomb víz alatti használata esetén az óra vízbe merül, ami érvénytelenítheti a garanciát! kérik, vegye figyelembe, hogy az elem nem megfelelő cseréje vagy más interferencia vízállóságot vagy olyan károsodást okozhat, amely a garancia elvesztését vonja maga után. Nak nek

Mi az a Divatékszerbolt hűségprogram?

Divatékszerbolt szeretné megköszönni, hogy tőlük vásárolt, így a vásárlás után jóváírja az Ön ügyfélpontjait az ügyfélfiókjában. Vásárlásainak 2-4-6%-át számítják hűségpontnak, fiókja aktuális állapotától függően. Vásárlás után minden 100 Ft-os vásárlás = 2-4-6 pont Fizetési folyamat közbeni pontbeváltáskor 1 pont = 1 Ft. A hűségpontokat bármilyen nem promóciós termék vásárlására használhatja.

Divatékszerbolt ingyenesen kiszállíthat?

A Divatékszerbolt online áruházában vásárolt termékeket és ékszereket értéküktől függetlenül ingyenesen szállítják Magyarországra. Az ingyenes szállításnak nincsenek minimális vásárlási értékre vonatkozó korlátozásai vagy egyéb feltételek. Ha 15 óra előtt adja le rendelését, az MPL expressz szolgáltatáson keresztül általában 1 munkanapot vesz igénybe.

Milyen fizetési módok közül lehet választani a Divatékszerbolt webáruházban?

Utánvét választása esetén a futárnak, PostaPontnak vagy csomagautomatának kell megfizetnie a megrendelt áru értékét az utánvét költségével együtt. Szállítási és csomagolási többletköltség nincs, mindössze a megrendelt áru eladási árát és a teljes 290 Ft-os költséget kell kifizetni utánvéttel. Ebben az esetben tud bankkártyával vagy készpénzzel fizetni, ha készpénzről van szó, akkor lehetőleg a pontos összeget készítse elő, hogy a gyors szállítást és átvételt is segítse. A Divatékszerbolt online áruházában két fizetési rendszer is található – a Barion és a SimplePay – a bankkártyás fizetéshez, amelyek közül az egyik segítségével egyszerűen és biztonságosan tud bankkártyás fizetést végrehajtani a rendelési folyamat során. Hitelkártyás fizetés esetén a bankkártya adatait nem küldjük el az üzletükbe. Fizethet banki átutalással, vagy személyes átvétel esetén készpénzzel is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Divatékszerbolt honlapját?

Igen. Divatékszerbolt annak érdekében, hogy jobban megvédje a fogyasztók jogait és érdekeit, és lehetővé tegye az ügyfelek számára, hogy gazdag ajánlatokat és szolgáltatásokat élvezhessenek, ezért a Divatékszerbolt különleges ajánlatokat hajt végre a tagok számára. Teljesen élvezheti ezeket az előnyöket, miután regisztrálja a divatekszerbolt.hu webhelyét.

Hogyan lehet online használni a Divatékszerbolt kuponjaikat?

Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a Divatékszerbolt lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Akciók használatára. Az ügyfél Divatékszerbolt Akciók-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Divatékszerbolt-nál?

Jelentkezhet a Divatékszerbolt weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Divatékszerbolt szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Divatékszerbolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.