ekuponok.com
Főoldal Üzletek Divatékszerbolt Kuponok

Divatékszerbolt Kedvezmények 70% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Divatékszerbolt kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Divatékszerbolt

  Mi a jótállási időszak Divatékszerbolt ékszereire?

  A Divatékszerbolt által forgalmazott Pandora és Thomas Sabo ékszerek rendeltetésszerű felhasználása mellett a gyártó 24 hónapos garanciát is vállal. Az óra garanciális ideje 12 hónap. Ez csak az óraszerkezet sérülésére vagy nyilvánvaló anyaghibákra vonatkozik, és még a garanciális időszak alatti ingyenes elemcserét is magában foglalja. A garancia nem vonatkozik a fém/bőr szíjakra, csatokra, üvegekre és gombokra, kivéve a nyilvánvaló anyaghibákat. A gomb víz alatti használata esetén az óra vízbe merül, ami érvénytelenítheti a garanciát! kérik, vegye figyelembe, hogy az elem nem megfelelő cseréje vagy más interferencia vízállóságot vagy olyan károsodást okozhat, amely a garancia elvesztését vonja maga után. Nak nek

  Mi az a Divatékszerbolt hűségprogram?

  Divatékszerbolt szeretné megköszönni, hogy tőlük vásárolt, így a vásárlás után jóváírja az Ön ügyfélpontjait az ügyfélfiókjában. Vásárlásainak 2-4-6%-át számítják hűségpontnak, fiókja aktuális állapotától függően. Vásárlás után minden 100 Ft-os vásárlás = 2-4-6 pont Fizetési folyamat közbeni pontbeváltáskor 1 pont = 1 Ft. A hűségpontokat bármilyen nem promóciós termék vásárlására használhatja.

  Divatékszerbolt ingyenesen kiszállíthat?

  A Divatékszerbolt online áruházában vásárolt termékeket és ékszereket értéküktől függetlenül ingyenesen szállítják Magyarországra. Az ingyenes szállításnak nincsenek minimális vásárlási értékre vonatkozó korlátozásai vagy egyéb feltételek. Ha 15 óra előtt adja le rendelését, az MPL expressz szolgáltatáson keresztül általában 1 munkanapot vesz igénybe.

  Milyen fizetési módok közül lehet választani a Divatékszerbolt webáruházban?

  Utánvét választása esetén a futárnak, PostaPontnak vagy csomagautomatának kell megfizetnie a megrendelt áru értékét az utánvét költségével együtt. Szállítási és csomagolási többletköltség nincs, mindössze a megrendelt áru eladási árát és a teljes 290 Ft-os költséget kell kifizetni utánvéttel. Ebben az esetben tud bankkártyával vagy készpénzzel fizetni, ha készpénzről van szó, akkor lehetőleg a pontos összeget készítse elő, hogy a gyors szállítást és átvételt is segítse. A Divatékszerbolt online áruházában két fizetési rendszer is található – a Barion és a SimplePay – a bankkártyás fizetéshez, amelyek közül az egyik segítségével egyszerűen és biztonságosan tud bankkártyás fizetést végrehajtani a rendelési folyamat során. Hitelkártyás fizetés esetén a bankkártya adatait nem küldjük el az üzletükbe. Fizethet banki átutalással, vagy személyes átvétel esetén készpénzzel is.

  Mi a jótállási időszak Divatékszerbolt ékszereire?

  A Divatékszerbolt által forgalmazott Pandora és Thomas Sabo ékszerek helyes használatán kívül a gyártó 24 hónapos garanciát vállal. Az óra garanciális ideje 12 hónap. Ez csak akkor érvényes, ha az óra szerkezeti sérülést szenved, vagy nyilvánvalóan anyaghibás, sőt a garanciális időszak alatt ingyenes elemcserét is tartalmaz. A garancia nem vonatkozik a fém/bőr szíjakra, csatokra, üvegekre és gombokra, kivéve, ha az anyag egyértelműen hibás. A gombok víz alatti használata esetén az óra vízbe kerül, ami a garancia elvesztését okozhatja! Kérik, vegye figyelembe, hogy az akkumulátor helytelen cseréje vagy egyéb interferencia vízállóságot vagy károsodást okozhat, ami érvénytelenítheti a garanciát.

  Mi az a Divatékszerbolt hűségprogram?

  Divatékszerbolt nagyra értékeli vásárlását, így a vásárlás után pontokat írunk jóvá számláján. Vásárlásainak 2-4-6%-a számít hűségpontnak, fiókja aktuális állapotától függően. Minden vásárlás után elköltött 1​​00 Ft = 2-4-6 pont 1 pont = 1 Ft a fizetési folyamat során történő pontbeváltáskor. Pontjait bármilyen nem promóciós termék vásárlására használhatja.

  Ingyenes szállítást kínál a Divatékszerbolt?

  A Divatékszerbolt webáruházban a vásárolt termékeket és ékszereket értéküktől függetlenül ingyenesen szállítják Magyarországra. Ingyenes szállítás minimális vásárlási érték korlátozása vagy egyéb feltételek nélkül. Az MPL Express szolgáltatás általában 1 munkanapot vesz igénybe, ha 15 óra előtt adja le rendelését.

  Milyen fizetési módok közül lehet választani a Divatékszerbolt webáruházban?

  Utánvét választása esetén a futárnak, a PostaPontnak vagy a csomagautomatának kell kifizetnie a megrendelt termék értékét, valamint az utánvét díját. Szállítási és csomagolási többletköltség nincs, csak a megrendelt termék eladási árát és a teljes 290 Ft-os költséget kell utánvéttel fizetni. Ebben az esetben fizethet bankkártyával vagy készpénzzel, készpénz esetén pedig a pontos összeggel segíti a gyors szállítást és átvételt. A Divatékszerbolt online áruházában két fizetési rendszer – a Barion és a SimplePay – is működik a bankkártyás fizetéshez, amelyek közül az egyik lehetővé teszi a bankkártyás fizetés egyszerű és biztonságos fizetését a rendelési folyamat során. Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adatait nem küldik el az üzletükbe. Fizethetsz átutalással vagy személyesen készpénzben is.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Divatékszerbolt honlapját?

  Igen. Divatékszerbolt annak érdekében, hogy jobban megvédje a fogyasztók jogait és érdekeit, és lehetővé tegye az ügyfelek számára, hogy gazdag ajánlatokat és szolgáltatásokat élvezhessenek, ezért a Divatékszerbolt különleges ajánlatokat hajt végre a tagok számára. Teljesen élvezheti ezeket az előnyöket, miután regisztrálja a divatekszerbolt.hu webhelyét.

  Hogyan lehet online használni a Divatékszerbolt kuponjaikat?

  Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a Divatékszerbolt lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Akciók használatára. Az ügyfél Divatékszerbolt Akciók-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Divatékszerbolt-nál?

  Jelentkezhet a Divatékszerbolt weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Divatékszerbolt szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

  További Akciók, mint Divatékszerbolt Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 50% Leárazást Női Leggings Termékekre Konkurencia Oldalon

   Minden Konkurencia Kupon Lejár 18-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 20% Leárazást Háztartási Papíráru Termékekre Zöld Mami Oldalon

   Minden Zöld Mami Kupon Lejár 2-12-22
  • Ajánlatok

   50% Kedvezménnyel Játéktenger.hu Termékekre

   Minden Játéktenger Kupon Lejár 14-12-22
  • Ajánlatok

   15-akár 48% Kedvezménnyel Bútorokra,evőeszközökre A Biano.hu Oldalán

   Minden BIANO Kupon Lejár 8-12-22
  • Ajánlatok

   Lakatos Levente - Akció Klubtagoknak - 40% Kedvezmény - Ingyenes Szállítással

  • Ajánlatok

   Kapj Karácsonyi árlista 2022 Terméket Legalacsonyabban 12.750Ft-tól Westy Oldalon

   Minden Westy Kupon Lejár 7-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Divatékszerbolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.