ekuponok.com

Dm Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

FAQ for Dm

Hogyan válthatja be a Dm vásárlás során gyűjtött pontokat?

Miután elérte a 200 pontot, beválthatja bárkinek, akinek szüksége van a fő kártyára vagy a kísérőkártyára bármelyik magyar Dm áruház pénztárában. Pontokat válthat be a regisztráció során kiválasztott PIN kód megadásával. Minden elköltött 300 forintért 1 pont kerül a bankkártyájára. Az üzletben vásárolva gyorsabban gyűjtheti a pontokat a többpontos kedvezmények révén! Beváltáskor 1 pont 3 Ft-ot ér.

Milyen előnyökkel jár a Dm alkalmazás letöltése?

Regisztráljon most, és gyűjtsön értékes pontokat minden vásárláskor! letöltés most! Új Dm alkalmazás! Digitális kártyák mindig rendelkezésre állnak! Ez ilyen egyszerű: nyissa meg a dm active beauty alkalmazást, kattintson a digitális kártya menüre, fizetéskor olvassa be a kódot, és gyűjtsön pontokat minden vásárláshoz! Bármikor ellenőrizheti az aktuális pontegyenleget! Aktiválja az online kuponokat bármikor, bárhol! Közvetlenül felveheti a kapcsolatot online áruházával!

Milyen fizetési módokat kínál a Dm?

Ha a Dm online boltjában vásárol, akkor online hitelkártyákat és utánvéttel is fizethet. Nem fogadnak el egészségbiztosítási kártyát. Ha kézbesítést igényel Dm üzletébe, akkor csak online hitelkártyával fizethet. A következő hitelkártyákkal fizethet a dm online áruházban: Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron. Ha utánvéttel történik, akkor a csomag leszállításakor a futárnak fizetnie kell a fizetési és szállítási költségeket készpénzzel vagy hitelkártyával.

A Dm ingyenes szállítást kínál?

A Dm az online áruházban megrendelt termékeket Magyarországra szállítja. Sajnos a postai postafiókba vagy postára nem lehet megrendelését kézbesíteni. Dm logisztikai partnere a SPRINTER futárszolgálat. Az egyes megrendelések szállítási díja hozzáadottérték-adóval együtt 499 forint (499 forint). Ha a megrendelés végösszege eléri a 15 000 Ft-ot (15 000 Ft), akkor ingyenes szállítás.