ekuponok.com
Főoldal Üzletek Dm Kuponok

Dm Kuponok és Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Dm kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Dm

  Hogyan válthatja be a Dm vásárlás során gyűjtött pontokat?

  Miután elérte a 200 pontot, beválthatja bárkinek, akinek szüksége van a fő kártyára vagy a kísérőkártyára bármelyik magyar Dm áruház pénztárában. Pontokat válthat be a regisztráció során kiválasztott PIN kód megadásával. Minden elköltött 300 forintért 1 pont kerül a bankkártyájára. Az üzletben vásárolva gyorsabban gyűjtheti a pontokat a többpontos kedvezmények révén! Beváltáskor 1 pont 3 Ft-ot ér.

  Milyen előnyökkel jár a Dm alkalmazás letöltése?

  Regisztráljon most, és gyűjtsön értékes pontokat minden vásárláskor! letöltés most! Új Dm alkalmazás! Digitális kártyák mindig rendelkezésre állnak! Ez ilyen egyszerű: nyissa meg a dm active beauty alkalmazást, kattintson a digitális kártya menüre, fizetéskor olvassa be a kódot, és gyűjtsön pontokat minden vásárláshoz! Bármikor ellenőrizheti az aktuális pontegyenleget! Aktiválja az online kuponokat bármikor, bárhol! Közvetlenül felveheti a kapcsolatot online áruházával!

  Milyen fizetési módokat kínál a Dm?

  Ha a Dm online boltjában vásárol, akkor online hitelkártyákat és utánvéttel is fizethet. Nem fogadnak el egészségbiztosítási kártyát. Ha kézbesítést igényel Dm üzletébe, akkor csak online hitelkártyával fizethet. A következő hitelkártyákkal fizethet a dm online áruházban: Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron. Ha utánvéttel történik, akkor a csomag leszállításakor a futárnak fizetnie kell a fizetési és szállítási költségeket készpénzzel vagy hitelkártyával.

  A Dm ingyenes szállítást kínál?

  A Dm az online áruházban megrendelt termékeket Magyarországra szállítja. Sajnos a postai postafiókba vagy postára nem lehet megrendelését kézbesíteni. Dm logisztikai partnere a SPRINTER futárszolgálat. Az egyes megrendelések szállítási díja hozzáadottérték-adóval együtt 499 forint (499 forint). Ha a megrendelés végösszege eléri a 15 000 Ft-ot (15 000 Ft), akkor ingyenes szállítás.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Dm honlapját?

  Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a dm.hu webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Dm Kedvezmény Kódok, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Dm webáruházában.

  Hogyan lehet online használni a Dm kuponjaikat?

  A Dm megkönnyíti az ügyfelek számára a termékek vásárlását, így a Dm Kedvezmény Kódok-e egyszerűen használható. A felhasználás módja az, hogy kitölti vagy megmutatja a Dm Kedvezmény Kódok-ét a fizetési oldalon, és a rendszer automatikusan felhasználja a megrendelésére.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Dm-nál?

  A kuponok érvényességi ideje eltérő a Dm-nál. Általában megtekintheti az egyes kuponok konkrét felhasználását, követelményeit és lejárati idejét a Dm oldalán.

  További Akciók, mint Dm Kedvezmény Kódok

  • Kuponok

   Muziker Kupon A Kiválasztott Termékekre

   Minden Muziker Kupon Lejár 26-11-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 10% Leárazást Eliquid France Menthe 50ml Shortfill Termékekre E-Smoke Oldalon

   Minden E-Smoke Kupon Lejár 6-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 40% Leárazást Felfújható SUP Stand Up Paddle SUP Deszka Termékekre Windsurfing Oldalon

   Minden Windsurfing Kupon Lejár 30-11-22
  • Ajánlatok

   Élvezze Az Akár 15%-os Megtakarítást A Novatech Média- és Szórakoztatási Célú Munkaállomásainál

   Minden Novatech Kupon Lejár 1-12-22
  • Ajánlatok

   Hűsítő édesség A Burger King Ajánlatában

   Minden BURGER KING Kupon Lejár 24-1-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Dm kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.