ekuponok.com
Főoldal Üzletek Dockyard

Dockyard Kuponok és Kedvezmény Kuponok - Június 2021

További Akciók, mint Dockyard Kedvezmény Kódok

Vásárlási tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a Dockyard-ban?
Iratkozzon fel Dockyard hírlevelére, és 10% kedvezményt kap! Iratkozzon fel a hírlevelükre, hogy csak előfizetéses ajánlatokat kapjon, és 10% kedvezményt kínálnak a következő vásárlásakor. A kedvezmények mellett elsőként értesülhet Dockyard kedvezményeiről és legújabb kiadásairól is. Ha már nem szeretne üzeneteket kapni tőlük, bármikor leiratkozhat.
Van Dockyard-nak törzsvásárlói terve?
Tagsági igazolványát az összes Dockyard üzletben használhatja, hogy állandó kedvezményeket élvezhessen a teljes vásárlási értékhez és az exkluzív hűségpromóciókhoz való joghoz. Könnyen és szabadon igényelhet tagsági kártyát a Dockyard tagsági regisztrációjában! Miután a teljes vásárlási összeg 80 000 forint, a hétköznapi ügyfelek állandó, nem lejáró, 5% -os kedvezményben részesülnek, míg a 200 000 forintos teljes vásárlási összeg 10%. A kedvezmény összege csak a vásárolt mennyiségtől függ, a megvásárolt mennyiségtől nem.
A Dockyard ingyenes szállítást biztosít?
Jelenleg a Dockyard online áruházban megrendelt termékeket házhoz szállítottuk Magyarországon. Magyarországon, ha a megrendelés összege kevesebb, mint 15 000 Ft, 990 Ft szállítási díjat kell fizetni. Ez a díj hozzáadódik a kiválasztott termék árához a megrendelés során. A szállítási idő a megrendeléstől számítva 1-2 munkanap. A megrendelt termékeket a GLS expressz szolgáltatás munkatársai munkanapokon 8-17 óra között szállítják le. Ha napközben nincs otthon, kérheti a munkahelyre történő szállítást.
Mennyi garanciát biztosít Dockyard?
Ha a hibát a vásárláskor már meglévő gyári hiba okozza, a jótállási igény a vásárlástól számított 2 éven belül érvényesülhet. Az egész garanciális időszak alatt az online áruház ügyfélszolgálati osztálya kezeli a panaszokat, és az első 6 hónapon belül az online áruház ügyfélszolgálata minden szükséges külső szakértelmet megszerez. 6 hónap (de legfeljebb 2 év) elteltével a fogyasztók a területi regionális irodához fordulhatnak a termékkel kapcsolatos külső szakértői véleményért. A jótállási igény elfogadása esetén a Dockyard a fogyasztó rendeltetésének megfelelően (ha lehetséges) 15 napon belül javításokat, cseréket és visszatérítéseket nyújt.