ekuponok.com
Főoldal Üzletek Dockyard

Dockyard Kedvezmény Kuponok 50% - Január 2022

FAQ for Dockyard

Milyen kedvezmények találhatóak a Dockyard-ban?

Iratkozzon fel Dockyard hírlevelére, és 10% kedvezményt kap! Iratkozzon fel a hírlevelükre, hogy csak előfizetéses ajánlatokat kapjon, és 10% kedvezményt kínálnak a következő vásárlásakor. A kedvezmények mellett elsőként értesülhet Dockyard kedvezményeiről és legújabb kiadásairól is. Ha már nem szeretne üzeneteket kapni tőlük, bármikor leiratkozhat.

Van Dockyard-nak törzsvásárlói terve?

Tagsági igazolványát az összes Dockyard üzletben használhatja, hogy állandó kedvezményeket élvezhessen a teljes vásárlási értékhez és az exkluzív hűségpromóciókhoz való joghoz. Könnyen és szabadon igényelhet tagsági kártyát a Dockyard tagsági regisztrációjában! Miután a teljes vásárlási összeg 80 000 forint, a hétköznapi ügyfelek állandó, nem lejáró, 5% -os kedvezményben részesülnek, míg a 200 000 forintos teljes vásárlási összeg 10%. A kedvezmény összege csak a vásárolt mennyiségtől függ, a megvásárolt mennyiségtől nem.

A Dockyard ingyenes szállítást biztosít?

Jelenleg a Dockyard online áruházban megrendelt termékeket házhoz szállítottuk Magyarországon. Magyarországon, ha a megrendelés összege kevesebb, mint 15 000 Ft, 990 Ft szállítási díjat kell fizetni. Ez a díj hozzáadódik a kiválasztott termék árához a megrendelés során. A szállítási idő a megrendeléstől számítva 1-2 munkanap. A megrendelt termékeket a GLS expressz szolgáltatás munkatársai munkanapokon 8-17 óra között szállítják le. Ha napközben nincs otthon, kérheti a munkahelyre történő szállítást.

Mennyi garanciát biztosít Dockyard?

Ha a hibát a vásárláskor már meglévő gyári hiba okozza, a jótállási igény a vásárlástól számított 2 éven belül érvényesülhet. Az egész garanciális időszak alatt az online áruház ügyfélszolgálati osztálya kezeli a panaszokat, és az első 6 hónapon belül az online áruház ügyfélszolgálata minden szükséges külső szakértelmet megszerez. 6 hónap (de legfeljebb 2 év) elteltével a fogyasztók a területi regionális irodához fordulhatnak a termékkel kapcsolatos külső szakértői véleményért. A jótállási igény elfogadása esetén a Dockyard a fogyasztó rendeltetésének megfelelően (ha lehetséges) 15 napon belül javításokat, cseréket és visszatérítéseket nyújt.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Dockyard honlapját?

Igen. Ellátogathatja a dockyard.hu kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a Dockyard tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

Hogyan lehet online használni a Dockyard kuponjaikat?

A Dockyard Kuponkódok-ének használata nagyon egyszerű, mert a rendszer minden fizetéskor irányítja az ügyfeleknek a Dockyard Kuponkódok használatát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges árukat és fizet. Ne felejtse el, hogy további ajánlatokat is élvezhet a Dockyard oldalán. Nem szabad kihagynia.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Dockyard-nál?

Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a Dockyard Kedvezmény Kódok használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó Dockyard Kedvezmény Kódok miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Dockyard kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.