ekuponok.com
Főoldal Üzletek Donlemme

Donlemme kupon és Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Donlemme

Milyen szállítási lehetőségeket kínál a Donlemme?

A Donlemme három szállítási lehetőséget biztosít: csomagküldő.hu: A szállítási költség ennél a szállítási módnál 890 Ft, a rendelés összértéke meghaladja a 27 000 Ft-ot. A szállítási költséget Donlemme állja. A szállítási idő 1- 2 munkanap. Magyar posta szállítási díja 1390 Ft, dpd szállítási díja 1290 Ft. A szállítási idő 2-4 munkanap.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Donlemme-ben?

A Donlemme vásárlói az alábbi fizetési módokat választhatják: Utánvét esetén a megrendelésben megadott címre, készpénzes fizetés esetén ennek a fizetési módnak a kezelési költsége 490 Ft. Ha nem szeretne utánvéttel fizetni, akkor banki átutalással vagy bankkártyával fizethet, használhatja a MasterCard és a Visa hitelkártyákat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Donlemme honlapját?

Igen. Miután e-mail címével regisztrálja Donlemme honlapját, akkor tag lesz. A tagok a következő előnyöket élvezhetik a Donlemme-nál: a legújabb kedvezmények, értesítések és az új termékek. További hírek vannak a donlemme.hu-on, amely arra vár, hogy regisztrálja és kövesse.

Hogyan lehet online használni a Donlemme kuponjaikat?

A lejárati dátumon belüli Donlemme Akciók-e felhasználható a fizetéshez. A Donlemme weboldalán rendelkezik a Akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a Donlemme-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Donlemme-nál?

Minden Donlemme Kuponkódok esetében beállapít egy megfelelő tényleges használati időt a Donlemme. A vevő csak az érvényességi időn belül kuponokkal élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Donlemme-nál. Ha a Donlemme Kuponkódok lejár, akkor már nem használható.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Donlemme kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.