ekuponok.com
Főoldal Üzletek Dorko kupon

Dorko Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for Dorko

Mennyi a Dorko szállítási költsége?

Háztól házig szállítás esetén 9999 forint feletti rendelések esetén ingyenes szállítás, 799 forintért 9999 forint alatt szállítás, a Pick Pack Pointba és a GLS Package Pointba történő szállítás szintén 799 forint. Általában a Dorko a megrendelés után 2-4 munkanapon belül kiszállítja a szükséges termékeket. A szállítási idő azonban nem garantálható, és bizonyos esetekben tovább tarthat (például Pick Pack Ponton átvétel esetén).

Dorko elfogadja a bankkártyás fizetéseket?

A Dorko webáruház számára az OTP Bank lehetőséget kínál kártyák elfogadására biztonságos kártyaelfogadási rendszeren keresztül SSL protokoll használatával. Biztonságos fizetési környezetben használhat általános hitelkártyákat, például MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express stb. Szóval egyáltalán nem kell aggódnia az információk kiszivárgása miatt.

Milyen előnyökkel jár a Dorko tagjává válás?

Legyen a Dorko tagja, inspirálódjon sportolóik és zenészeik történeteiből, ünnepelje stílusosan a születésnapját, és használja ki a rendszeres hűségnapokat! Várják az aktuális eseményeket, exkluzív műsorokat, korlátozott termékeket. Büszkék arra, hogy sok hazai zenekart kísérhetnek a kis klubkoncertektől a nagyszínpadi előadásokig. A regisztráció 1 percet vesz igénybe. Csatlakozáskor azonnal 10% kedvezményt élvezhet. Minden vásárlás után a Dorko 10% -ot befizet a virtuális számlára, amelyet a hatodik vásárlás után válthat be. Évente többször rendszeres vásárlói napokat tartanak, és óriási kedvezményeket kínálnak.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Dorko honlapját?

Igen. Dorko bármikor frissíti legújabb ajánlatait és kedvezményeit, valamint új termékekkel kapcsolatos konzultációit. Ha időben szeretne ilyen híreket szerezni, regisztrálhat tagként a Dorko oldal felületén keresztül.

Hogyan lehet online használni a Dorko kuponjaikat?

A Dorko utalvány-e használati szabályai a következők: A bevásárlókosáron keresztül közvetlenül a fizetési oldalra ugorhat, a Dorko utalvány-ét betöltheti a kitölthető ablakba, majd kiválaszthatja az Önnek megfelelő fizetési módot, ekkor általában is használhatja a Dorko utalvány-ét.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Dorko-nál?

Dorko utalvány használati szabályai előírják a pontosan használható időtartományt, és az egyes kuponok használati ideje nem feltétlenül egyezik meg. A rendelési igény és az áruházi kedvezményrendszer szerint a Dorko utalvány használati ideje változó.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Dorko kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.