ekuponok.com

Dormeo Kedvezmények 65% - Május 2022

FAQ for Dormeo

Hogyan lehet fizetni Dormeo-ban?

Hitelkártyával fizetve kényelmesen és biztonságosan vásárolhat Dormeo üzletében. A kiválasztott áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetési oldalára kerül, ahol a legbiztonságosabb és legtitkosabb tranzakcióval hajthat végre fizetéseket bankkártyáján keresztül. A bank dombornyomott VISA és MasterCard hitelesítési kódot (CVC), Visa Electron (a kibocsátó bank döntésétől függően) és Maestro kártyákat fogad el. Ha Maestro hitelkártyáján nincs hitelkártya, kérik, lépjen kapcsolatba a bankjával. Ha a PayPal használatával fizet, a kiválasztott áruk megrendelése után a PayPal fizetési oldalára kerül, ahol bejelentkezhet a PayPal fiókjába a fizetéshez.

Milyen szállítási módok vannak Dormeo-ban?

Ha a kiválasztott termék raktáron van, az átlagos szállítási idő 3-5 munkanap. kérik, olvassa el a termék oldalán a szállítási időt. A szállítási díj 1 499 Ft. Ha a Dormeo ingyenes szállítást kínál ezen termékek egyikéhez, akkor mindig fel lesz tüntetve az adott terméken. Ha 8 munkanapon belül még mindig nem kapta meg a terméket, küldje el nekik e-mailt.

Miért jó, ha feliratkozom a Dormeo hírlevélre?

Minden hónapban a Dormeo online áruház nagy értékű ajándékokat és díjakat hoz a szerencsés hírlevél-előfizetőknek, meglepetéseket hozva számukra. Velük együtt érdemes figyelni a hírlevélre, mert sok nyeremény lesz. Elolvashatja a boldog nyertesek nevét. Amellett, hogy élvezik a hét legjobb ajánlatait, otthon is élvezhetik előfizetésük eredményeit.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Dormeo honlapját?

Igen. A tagsági előnyök igénybevételéhez e-mailben regisztrálnia kell a Dormeo tagját. A regisztráció befejezése után megkaphatja az exkluzív Dormeo Kuponkódok-t, és élvezheti a Dormeo által indított egyéb tagsági előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Dormeo kuponjaikat?

A Akciók használatának lépései a Dormeo vásárlásákor a következők: Az első lépés a dormeo.hu fiókjába való bejelentkezés, a második lépés a kiválasztott termékek felvétele a kosárba; harmadik lépés: kattintson a fizetéshez, és válassza ki a megfelelő Dormeo Kuponkódok-ét, majd válassza a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Dormeo-nál?

A Dormeo valóban meghatározza a Kuponkódok érvényességi idejét. Természetesen mindaddig, amíg a Dormeo Kuponkódok -jét annak lejárta előtt használja, megfelelő kedvezményt kaphat. Ha a használni kívánt Dormeo Akciók lejárt, további különféle Dormeo ajánlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Dormeo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.