ekuponok.com

Dormeo Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

Vásárlási tippek

Hogyan lehet fizetni Dormeo-ban?
Hitelkártyával fizetve kényelmesen és biztonságosan vásárolhat Dormeo üzletében. A kiválasztott áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetési oldalára kerül, ahol a legbiztonságosabb és legtitkosabb tranzakcióval hajthat végre fizetéseket bankkártyáján keresztül. A bank dombornyomott VISA és MasterCard hitelesítési kódot (CVC), Visa Electron (a kibocsátó bank döntésétől függően) és Maestro kártyákat fogad el. Ha Maestro hitelkártyáján nincs hitelkártya, kérik, lépjen kapcsolatba a bankjával. Ha a PayPal használatával fizet, a kiválasztott áruk megrendelése után a PayPal fizetési oldalára kerül, ahol bejelentkezhet a PayPal fiókjába a fizetéshez.
Milyen szállítási módok vannak Dormeo-ban?
Ha a kiválasztott termék raktáron van, az átlagos szállítási idő 3-5 munkanap. kérik, olvassa el a termék oldalán a szállítási időt. A szállítási díj 1 499 Ft. Ha a Dormeo ingyenes szállítást kínál ezen termékek egyikéhez, akkor mindig fel lesz tüntetve az adott terméken. Ha 8 munkanapon belül még mindig nem kapta meg a terméket, küldje el nekik e-mailt.
Miért jó, ha feliratkozom a Dormeo hírlevélre?
Minden hónapban a Dormeo online áruház nagy értékű ajándékokat és díjakat hoz a szerencsés hírlevél-előfizetőknek, meglepetéseket hozva számukra. Velük együtt érdemes figyelni a hírlevélre, mert sok nyeremény lesz. Elolvashatja a boldog nyertesek nevét. Amellett, hogy élvezik a hét legjobb ajánlatait, otthon is élvezhetik előfizetésük eredményeit.