ekuponok.com

Douglas Kuponkódok 55% - Január 2022

FAQ for Douglas

Van Douglas-nak törzsvásárlói terve?

Ingyenesen v√°lthatja be tags√°gi igazolv√°ny√°t a (z) Douglas √ľzlet√©ben, az √∂sszes elŇĎny√©t azonnal felhaszn√°lhatja! Minden elk√∂lt√∂tt 300 forint√©rt j√≥v√°√≠rj√°k a k√°rty√°d pontjait, √©s 100 pont √∂sszegyŇĪjt√©se ut√°n 1500 forintos csekket adnak, amelyet 6 h√≥napon bel√ľl b√°rmikor felhaszn√°lhatsz. Ugyanakkor sz√°mos elŇĎnyt √©lvezhet. P√©ld√°ul kereshet 1 centet minden 300 Ft-os fogyaszt√°s√©rt, 10% -os sz√ľlet√©snapi kupon√©rt stb.

Hogyan lehet fizetni Douglas-ban?

A Douglas k√©nyelmes √©s biztons√°gos v√°s√°rl√°st biztos√≠t az √ľgyfeleknek az online √°ruh√°zakban hitelk√°rty√°s fizet√©s √ļtj√°n. A kiv√°lasztott √°ruk megrendel√©se ut√°n a szolg√°ltat√≥ √°tir√°ny√≠tja az √ľgyfelet a K&H Bank weboldal√°ra, ahol a K&H Bank √°ltal jelenleg haszn√°lt, legbiztons√°gosabbnak tartott titkos√≠tott tranzakci√≥ seg√≠ts√©g√©vel fizethet. A K&H Bank elfogadja a VISA, a VISA Electron, a V-Pay, a MasterCard, a Maestro √©s a JCB k√°rty√°kat. L√°togathat Douglas √ľzlet√©be is, hogy √°tvegye.

Milyen szállítási módok vannak Douglas-ban?

H√°zhoz sz√°ll√≠t√°s 990 Ft - Haszn√°ljon GLS expressz szolg√°ltat√°st h√°zhoz sz√°ll√≠t√°shoz. H√©tk√∂znap 08:30 elŇĎtt a Douglas partnerei, a GLS megpr√≥b√°lja az el√°rus√≠tott 2-3 munkanapon bel√ľl (kiv√©ve k√ľl√∂nleges idŇĎszakokban, p√©ld√°ul kar√°csonykor) 17:00 elŇĎtt k√©zbes√≠teni a megrendel√©seket az online √°ruh√°zon kereszt√ľl a kijel√∂lt megrendel√©sre. c√≠m. A GLS expressz szolg√°ltat√°s k√©tszer megpr√≥b√°lja elk√ľldeni, √©s ha a m√°sodik k√©zbes√≠t√©s sikertelen, a csomagot visszak√ľldik a felad√≥nak. Az √≠g√©rt sz√°ll√≠t√°si idŇĎszak csak akkor √©rv√©nyes, ha az √ľgyf√©l a megadott sz√°ll√≠t√°si d√°tum megadott sz√°ll√≠t√°si napj√°n el√©rhetŇĎ (a megadott sz√°ll√≠t√°si d√°tumot a megrendel√©s lead√°sakor k√∂z√∂lj√ľk). Szem√©lyes √°tv√©tel: ingyenes. 690 Ft szem√©lyes √°tv√©tel a csomagban az automat√°n kereszt√ľl.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Douglas honlapját?

Igen. A douglasshop.hu oldal√°t regisztr√°lhatja egy e-mail c√≠mmel. A regisztr√°ci√≥ ut√°n a Douglas Kedvezm√©ny K√≥dok-t √©s prom√≥ci√≥s tev√©kenys√©geit idŇĎben elk√ľldik az √Ėn e-mailj√©re, √≠gy soha nem fog lemaradni egyetlen aj√°nlatr√≥l sem. √Črdemes megeml√≠teni, hogy a Douglas szolg√°ltat√°s√°nak t√∂rl√©s√©t v√°laszthatja is.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Douglas kuponjaikat?

A lej√°rati d√°tumon bel√ľli Douglas Kedvezm√©ny K√≥dok-e felhaszn√°lhat√≥ a fizet√©shez. A Douglas weboldal√°n rendelkezik a Kedvezm√©ny K√≥dok-e ellenŇĎriz√©s√©vel vagy kit√∂lt√©s√©vel foglalkoz√≥ oldallal, de az √ľgyfeleknek biztos√≠taniuk kell, hogy f√ľggŇĎben l√©vŇĎ fizet√©si megb√≠z√°suk megfeleljen a haszn√°latra vonatkoz√≥ k√∂vetelm√©nyeknek a Douglas-n√°l.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Douglas-nál?

Am√≠g ez a Douglas Kuponok, amelyet a ekuponok.com oldal√°n l√°that, addig haszn√°lhatja. Mivel ha ezek a Douglas Kuponok-ek megjelennek, azoknak √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl kell lenni√ľk, √©s ideiglenesen nem j√°rnak le, √≠gy magabiztosan v√°s√°rolhat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Douglas kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.