ekuponok.com

Douglas Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

Van Douglas-nak törzsvásárlói terve?
Ingyenesen v√°lthatja be tags√°gi igazolv√°ny√°t a (z) Douglas √ľzlet√©ben, az √∂sszes elŇĎny√©t azonnal felhaszn√°lhatja! Minden elk√∂lt√∂tt 300 forint√©rt j√≥v√°√≠rj√°k a k√°rty√°d pontjait, √©s 100 pont √∂sszegyŇĪjt√©se ut√°n 1500 forintos csekket adnak, amelyet 6 h√≥napon bel√ľl b√°rmikor felhaszn√°lhatsz. Ugyanakkor sz√°mos elŇĎnyt √©lvezhet. P√©ld√°ul kereshet 1 centet minden 300 Ft-os fogyaszt√°s√©rt, 10% -os sz√ľlet√©snapi kupon√©rt stb.
Hogyan lehet fizetni Douglas-ban?
A Douglas k√©nyelmes √©s biztons√°gos v√°s√°rl√°st biztos√≠t az √ľgyfeleknek az online √°ruh√°zakban hitelk√°rty√°s fizet√©s √ļtj√°n. A kiv√°lasztott √°ruk megrendel√©se ut√°n a szolg√°ltat√≥ √°tir√°ny√≠tja az √ľgyfelet a K&H Bank weboldal√°ra, ahol a K&H Bank √°ltal jelenleg haszn√°lt, legbiztons√°gosabbnak tartott titkos√≠tott tranzakci√≥ seg√≠ts√©g√©vel fizethet. A K&H Bank elfogadja a VISA, a VISA Electron, a V-Pay, a MasterCard, a Maestro √©s a JCB k√°rty√°kat. L√°togathat Douglas √ľzlet√©be is, hogy √°tvegye.
Milyen szállítási módok vannak Douglas-ban?
H√°zhoz sz√°ll√≠t√°s 990 Ft - Haszn√°ljon GLS expressz szolg√°ltat√°st h√°zhoz sz√°ll√≠t√°shoz. H√©tk√∂znap 08:30 elŇĎtt a Douglas partnerei, a GLS megpr√≥b√°lja az el√°rus√≠tott 2-3 munkanapon bel√ľl (kiv√©ve k√ľl√∂nleges idŇĎszakokban, p√©ld√°ul kar√°csonykor) 17:00 elŇĎtt k√©zbes√≠teni a megrendel√©seket az online √°ruh√°zon kereszt√ľl a kijel√∂lt megrendel√©sre. c√≠m. A GLS expressz szolg√°ltat√°s k√©tszer megpr√≥b√°lja elk√ľldeni, √©s ha a m√°sodik k√©zbes√≠t√©s sikertelen, a csomagot visszak√ľldik a felad√≥nak. Az √≠g√©rt sz√°ll√≠t√°si idŇĎszak csak akkor √©rv√©nyes, ha az √ľgyf√©l a megadott sz√°ll√≠t√°si d√°tum megadott sz√°ll√≠t√°si napj√°n el√©rhetŇĎ (a megadott sz√°ll√≠t√°si d√°tumot a megrendel√©s lead√°sakor k√∂z√∂lj√ľk). Szem√©lyes √°tv√©tel: ingyenes. 690 Ft szem√©lyes √°tv√©tel a csomagban az automat√°n kereszt√ľl.