ekuponok.com

Dressa Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for Dressa

Milyen kézbesítési módszereket kínál a Dressa?

Az MPL eljuttatja Dressa term√©keit az ajt√≥dhoz, az MPL pedig e-mailben vagy SMS-ben √©rtes√≠ti a c√≠mzettet. K√©tszer is megpr√≥b√°lta kisz√°ll√≠tani az √°rut. Haj√≥z√°s a PostaPont gyŇĪjtŇĎhelyre. A post√°ra vagy a PostaPont-nak k√ľld√∂tt k√ľldem√©nyek eset√©ben az MPL √ľzenetet k√ľld a c√≠mzett mobiltelefonj√°ra vagy e-mail c√≠m√©re, amelyben megadja a csomag rendelkez√©sre √°ll√°s√°t √©s sz√°ll√≠t√°si idej√©t (lehet 5 vagy 10 munkanap). A felad√≥n. Csomagol√≥g√©p. Az automat√°kba k√ľld√∂tt sz√°ll√≠t√°sok eset√©ben az MPL √ľzenetet k√ľld a c√≠mzett mobiltelefonj√°ra vagy e-mail c√≠m√©re, hogy t√°j√©koztassa ŇĎket a csomag √©rkez√©si √©s k√©zbes√≠t√©si hat√°ridej√©rŇĎl, amely 2 munkanap a sz√∂veges √ľzenet elk√ľld√©se ut√°n. Ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°s 25 000 Ft feletti megrendel√©s eset√©n.

Dressa elad ajándék kártyákat?

Meg akarsz lepni valakit, de nem tudod, mit akar? Messze vagy a szeretteidtŇĎl √©s meg akarod lepni ŇĎket? Haszn√°lja Dressa aj√°nd√©kutalv√°ny√°t online! Ha az utalv√°nyt aj√°nd√©kba szeretn√© k√ľldeni √Ėn√∂n k√≠v√ľli c√≠mre, k√©rik, adjon meg k√ľl√∂n sz√°ll√≠t√°si c√≠met. Csak hitelk√°rty√°val fizethet! (Ha egyszerre m√°s term√©keket v√°s√°rol, akkor sz√°ll√≠t√°skor is fizethet). Az aj√°nd√©kutalv√°ny a megrendel√©s lead√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 1 √©vig haszn√°lhat√≥. Az aj√°nd√©kk√°rtya √©rt√©ke: 25 000 Ft, 20 000 Ft, 15 000 Ft, 10000 Ft, 5000 Ft.

Dressa milyen fizetési módokat fogad el?

A Dressa sz√°mos fizet√©si m√≥dot k√≠n√°l kedves v√°s√°rl√≥inak, mert azt akarj√°k, hogy √ľgyfeleik k√∂nnyebb√© √©s gyorsabb√° tegy√©k v√°s√°rl√°si folyamatukat. K√∂z√∂s hitelk√°rty√°kat lehet haszn√°lni a Dressa √ľzletekben, p√©ld√°ul MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electronics. Az online √°ruh√°zukban t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s teljesen biztons√°gos.