ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Dressa Kuponok

Dressa Kuponkódok 70% - Szeptember 2022

FAQ for Dressa

Milyen kézbesítési módszereket kínál a Dressa?

Az MPL eljuttatja Dressa term√©keit az ajt√≥dhoz, az MPL pedig e-mailben vagy SMS-ben √©rtes√≠ti a c√≠mzettet. K√©tszer is megpr√≥b√°lta kisz√°ll√≠tani az √°rut. Haj√≥z√°s a PostaPont gyŇĪjtŇĎhelyre. A post√°ra vagy a PostaPont-nak k√ľld√∂tt k√ľldem√©nyek eset√©ben az MPL √ľzenetet k√ľld a c√≠mzett mobiltelefonj√°ra vagy e-mail c√≠m√©re, amelyben megadja a csomag rendelkez√©sre √°ll√°s√°t √©s sz√°ll√≠t√°si idej√©t (lehet 5 vagy 10 munkanap). A felad√≥n. Csomagol√≥g√©p. Az automat√°kba k√ľld√∂tt sz√°ll√≠t√°sok eset√©ben az MPL √ľzenetet k√ľld a c√≠mzett mobiltelefonj√°ra vagy e-mail c√≠m√©re, hogy t√°j√©koztassa ŇĎket a csomag √©rkez√©si √©s k√©zbes√≠t√©si hat√°ridej√©rŇĎl, amely 2 munkanap a sz√∂veges √ľzenet elk√ľld√©se ut√°n. Ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°s 25 000 Ft feletti megrendel√©s eset√©n.

Dressa elad ajándék kártyákat?

Meg akarsz lepni valakit, de nem tudod, mit akar? Messze vagy a szeretteidtŇĎl √©s meg akarod lepni ŇĎket? Haszn√°lja Dressa aj√°nd√©kutalv√°ny√°t online! Ha az utalv√°nyt aj√°nd√©kba szeretn√© k√ľldeni √Ėn√∂n k√≠v√ľli c√≠mre, k√©rik, adjon meg k√ľl√∂n sz√°ll√≠t√°si c√≠met. Csak hitelk√°rty√°val fizethet! (Ha egyszerre m√°s term√©keket v√°s√°rol, akkor sz√°ll√≠t√°skor is fizethet). Az aj√°nd√©kutalv√°ny a megrendel√©s lead√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 1 √©vig haszn√°lhat√≥. Az aj√°nd√©kk√°rtya √©rt√©ke: 25 000 Ft, 20 000 Ft, 15 000 Ft, 10000 Ft, 5000 Ft.

Dressa milyen fizetési módokat fogad el?

A Dressa sz√°mos fizet√©si m√≥dot k√≠n√°l kedves v√°s√°rl√≥inak, mert azt akarj√°k, hogy √ľgyfeleik k√∂nnyebb√© √©s gyorsabb√° tegy√©k v√°s√°rl√°si folyamatukat. K√∂z√∂s hitelk√°rty√°kat lehet haszn√°lni a Dressa √ľzletekben, p√©ld√°ul MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electronics. Az online √°ruh√°zukban t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s teljesen biztons√°gos.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Dressa honlapját?

Igen. Miut√°n regisztr√°lja a dressa.hu webhely√©t, a Dressa leg√ļjabb trendjeit √©s h√≠reit rendszeresen elk√ľldik az √Ėn e-mailj√©re. A Dressa Kuponok mellett elŇĎsz√∂r √ļj term√©keket is beszerezhet.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Dressa kuponjaikat?

A Dressa Kuponok-e seg√≠ts√©g√©vel p√©nzt takar√≠that meg, amikor a Dressa-n√©l v√°s√°rol. ElŇĎsz√∂r jelentkezzen be egy megl√©vŇĎ fi√≥kba, vagy l√©tre kell hoznia egy √ļj fi√≥kot a dressa.hu honlapj√°n, majd a term√©kek kiv√°laszt√°s√°hoz b√∂ng√©szhet a dressa.hu term√©koldal√°n, hogy kiv√°lassza a term√©keket, √©s felvegye ŇĎket a bev√°s√°rl√≥kos√°rba; v√©g√ľl fizet√©skor a bev√°s√°rl√≥kos√°rba v√°lassza ki a megrendelni k√≠v√°nt term√©ket, kattintson a megrendel√©s gombra, v√°lassza ki a felt√©teleknek megfelelŇĎ Dressa kuponokat, √©s v√©g√ľl fejezze be a fizet√©st.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Dressa-nál?

Minden Dressa Kuponok m√°s lej√°rati idŇĎvel rendelkezik. Kiv√°laszthatja a Dressa Kuponok-et, amelyet haszn√°lni szeretne a fizet√©skor. Van n√©h√°ny Dressa Kuponok is, amelyek korl√°tozz√°k a felhaszn√°l√°s k√∂r√©t, ez√©rt azt is ezen a k√∂r√∂n bel√ľl kell haszn√°lnia. P√©ld√°ul, ha egy bizonyos t√≠pus√ļ term√©k elfogyott, akkor a Dressa Kuponok √©rv√©nytelen lesz.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Dressa kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.