ekuponok.com

Dyson Kuponok 55% - December 2021

FAQ for Dyson

Mennyi a jótállási idő Dyson termékeire?

A Dyson termékekre vonatkozó jótállási idő 2 év 0-250 000 Ft és 3 év között 250 000 Ft. Az alkatrészekre és tartozékokra vonatkozó jótállási idő 1 év, a termék árától függően. Ha a kapott termék hibás vagy sérült a szállítás során, a Dyson 3 napon belül (72 órán belül) ingyenesen kicserélésre kerül. Ha ezt valamilyen okból nem lehet megtenni, akkor a befizetett vételárat visszatérítik. A termék cseréjére csak az eredeti csomagolás és az eredeti számla használható.

Hogyan fizethetek Dyson termékeiért?

Fizethet hitelkártyával, készpénzzel (utánvéttel) vagy online áruhitelek segítségével. Miután megadta a szállítási/számlaadatokat, kiválasztotta a fizetési módot, ellenőrizte a vételárat, ellenőrizte a feltételeket, és elfogadta az adatvédelmi szabályzat jelölőnégyzetet, a \"Rendelés elküldése\" gombra kattintva küldheti el a megrendelést a SimplePay -hez, vagy a rendelés továbbítása. Bank kártyával fizetni. Ha az OTP áruhitel fizetési módját választja, a Dyson átirányítja Önt az OTP áruhitel oldalára, miután rákattint a rendelés elküldése gombra.

Melyik futárszolgálatot használja Dyson?

Dyson a GLS futárszolgálatot használja a kézbesítéshez. Ezeket a termékeket Magyarország GLS futárszolgálata szállítja, a szállítási költségeket pedig a Kávé & Hűtő Profi Kft. Viseli. A szállítás munkanapokon, munkaidőben történik (8.00-17.00). Ha a súly meghaladja az 50 kg -ot, az expressz szolgáltatás nem szállít, ebben az esetben külön szállítási díjat kell kérnie tőlünk.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Dyson honlapját?

Igen. A legtöbb kereskedő rendelkezik tagelőnyökkel, és ez alól a Dyson sem kivétel. A sikeres regisztráció után a rendszer összegyűjtheti az egyes fogyasztásokra vonatkozó pontokat, és elküldheti a Dyson kupon-t és egyéb előnyöket, amelyeket csak a tagok élvezhetnek.

Hogyan lehet online használni a Dyson kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Dyson weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy \"Használja a kuponját” üzenet, válassza a Dyson kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Dyson-nál?

Az ügyfelek ellenőrizhetik a megfelelő használat időszerűségét és hatókörét a Dyson kuponkód megfelelő weboldalán. Annak érdekében, hogy ne maradjon le minden, az Ön számára előnyös ajánlatról, javasolják, hogy időben használja fel a Dyson kupon-ét, nehogy a lejárta után nem tudja tovább használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Dyson kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.